2777
2789

دوستان این کدهایی که برای میلی تو گروه میزارید 

پنج سوت طلا به حسابتون برای هر معرفی میاد 

که حدود بیست و دو سه تومن میشه بخدا این مبلغ اصلا ارزش آنقدر پست گذاشتن و معرفی نداره 

تو هر صفحه سه تا پست شده کد میلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من برگشتم با یه گزارش دیگه

خب من بعد مرخصی که پست قبلی گفتم برگشتم به سرکار و روتین سابق منتهی چن تا نکته لازم دیدم بگم هم برای انگیزه خودم هم گزارش به شما دوستان عزیزم

🩷خب من‌ تو محیط کارم با مسلمانان مشکلات زیادی داشتم اما شروع کردم به تلاش بیشتر  و فاصله گرفتن از موضوعات خاله زنکی محیط کار و الان روابطم اصلاح شد و باعث شد ایشون بهم اعتماد کنه و یه پله تو کارم پیشرفت کنم و اینچارج ثابت بخش بشم و این روی پاداش و حقوقم تاثیر میذاره و خیلی انگیزه گرفتم

🩷شروع به فروختن محصول کار شوهرم شدیم و تا الان یک چهارمش رو فروختیم و همچنان سخت مشغولیم و یه اتاق خونمون عملا شده اتاق کار شوهرم که میره و ساعت ها مشغول میشه و من خدارو بار ها واسه داشتنش شکر میکنم

🩷یه مهمونی سی نفره برگزار کردم که با حوصله و دقت و آبرومندانه برگزار شد شام قرمه سبزی و کشک بادمجون گذاشتم که تنها خرج من نوشیدنی از بیرون بود بقیه چیزا از فریزر و خونه تامین شد پذیرایی شما دم نوش و چای و رطب بعدش شام سبزی خوردن و سالاد شیرازی و نوشیدنی و قرمه سبزی و بعد شام تخمه و پریسا و میوه و لازم به ذکر میوه هم برادر شوهرم برامون یه صندوق خرمالو هدیه آورده بود و مادرشوهرم چن کیلو سیب زرو و قرمز و تو یخچال خیار و نارگی داشتم که خیلی شیک چیدم و انجام شد مهمونامون واسم دوتا جعبه شیرینی و چند کیلو هویج و یه بسته دمنوش مقداری سبزی و فلفل آورده بودن که خدا به مالشون برکت بده شیرینی هارو فریز کردم 

🩷چن روزی درگیر عفونت واژینال شده بودم که حسابی به خودم رسیدم و قرص و پماد و دکتر و آمپول و غیره و خدارو شکر رفع رجوع شد

🩷همسرم چند کیلو گوشت خرید اورد و جگر 

که همه رو به نحو احسنت بسته بندی کردم و جگر سفید رو سه بسته جغور پاور درست کردم و جگر سیاه سه بسته خوراک و یک بسته کبابی آماده کردم و فریزر فعلا تکمیلی ولی از جانبو محل پرسیدم برا چرخ کرده گفتن گوساله کیلویی۳۵۰ که باید برنامتون ماه های آینده بریزم

🩷چند کیلو تخمه خریدم برای شبای طولانی زمستون بسته بندی کردم و همینطور بادام برای شیربادام و حلوا که من زیاد درست میکنم گردو هم از باغمون آوردیم خدارو شکر خشکبار فعلا تأمینیم

🩷امروز هم با همسرم به نظافت خونه رسیدیم و سر ظهر دوست همسرم دوکیلو انار اورد درخونه برامون دستش درد نکنه

🩷عصر هم در راستای حفظ اقتدار همسرم ایشون پیشنهاد دادن شام بیرون بخوریم رفتیم بیرون و کوبیده گرفتیم چند تامین عود گرفتم برای خونه و گیاهام

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

سلام دوستان من برگشتم با یه گزارش دیگهخب من بعد مرخصی که پست قبلی گفتم برگشتم به سرکار و روتین سابق ...

مسلمانان=مسئولمان

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

سلام دوستان من برگشتم با یه گزارش دیگهخب من بعد مرخصی که پست قبلی گفتم برگشتم به سرکار و روتین سابق ...

پریسا=پفیلا

عزیزم از جای دیگه درآمد دارین جز اجاره خونه ای که خواهید گرفت یا نه؟ماشینتون رو امکانش نیست بفروشید ...

سلام عزیزم. درامد خوب بله همسرم داره ولی اگه این طلاها هزینه ی خرید خونه ی دوم بشه درامد خودم فقط اجاره ی خونه میشه. 

امکان فروش ماشین هم هست ولی حقیقتو بگم یه خرده از نظر روحی برام سخته

نزدیک ۱ و نیم

عزیزم پس کمتر از ۵ ماه مونده

به نظرم اگه مبلغ وام به زندگیت فشار نمیاره، قسط بده. برادرت هم که چک داده مدتش رو میدونسته و قبول کرده

طلا همیشه ارزشمند بوده اما ریال نه

حتی اگر برفرض محال طلا بشه گرمی ۵۰ هزار تومن، بعدش همه چیز ارزون میشه و طلا بازم به نسبت ارزشمند میمونه

فقط حواست باشه یک انگشتر دست دوم بخر و نهایت سودی که فروشنده میگیره ۷ درصد باشه. یعنی جمع سود و مالیات بشه ۷ درصد

خودتم حساب کن سرت کلاه نره 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم پارکینگ و آسانسور خیلی مهمه ، خونه ای نخر که صاحب اول و آخرش خودت باشی ، طلاها و ماشینت رو بفر ...

خیلی ممنون از راهنماییتون. دقیقا حق با شماست موردیم که مد نظرم بود آسانسور داره ولی پارکینگ نداره. امکان فروش ماشین رو هم دارم ولی خوب حقیقت یه خرده از نظر روحی بهم فشار میره و بعد اینکه ماشینای خارجی سخت تر فروش میرن و یه مبلغیم موقع فروشش ضرر میکنیم

یکی از نزدیکانم سالهاست همکار شماست و میدونم که کار بانک برای خانومها واقعا سنگینه، خواستم خدا قوت ب ...

ممنون مهربون❤

ی روزای انقد غیرقابل تحمل میشه ک مرخصی میگیرم و استراحت میکنم البته به سختی و با هماهنگ کردن با همه همکاران😐.ولی با همه سختیهاش حاضر نیستم کارم رو ترک کنم. هم اعتماد بنفسم بیشتر شده هم روابط عمومی و فن بیانم. هم بالاخره اب باریکه ای هست با بیمه ای.  هم ی جورایی وجه اجتماعی خوبی داره... 

ان شالله قسمت همه اونهایی ک دارن تلاش میکنن برا پیدا کردن کار ❤🙏🏻

کاش این بحث تموم بشه همه مردا شبیه هم نیستن یه سری مردا نون از دهن زنشو در میارن میکنن تو حلق خانواد ...

🤌

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

سلام خانوما میشه لطفا منم راهنمایی کنید معصومه جون شمام اگر پیاممو دیدی لطف کنید نظرتونو بگید .. ما ...

به هییییییییچ وجه طلای مخفی تو رو نکن . اصلااا

پولت می ره ...‌مگرررررر این که این طلا رو به اسم کس دیگه ای بدی .مثلا بگو برا دادشمه برا خواهرمه .که بعدا پس بده .

و طلا دادی طلا بگیر . به جاش پول نگیرررررری ها !!!!!

اصلا نگی این طلا ها رو جمع کردم .. همیشه یه نقطه. امید برای روزهای تاریک زندگی تون نگه دارید . 

فردا هم همسرم سرکاره خودم شب کارم برنامه دارم مقداری به رو به مربا تبدیل کنم برای توی فریزر و چند وعده لوبیا گرم آماده کنم

سلام عزیزم. درامد خوب بله همسرم داره ولی اگه این طلاها هزینه ی خرید خونه ی دوم بشه درامد خودم فقط اج ...

عزیزم پس اگر درآمد دارین میتونین کمی اقساط پرداخت کنین

به نظرم خونه یک اتاق رو نگه دارید برای پسرتون که خواست ازدواج کنه خونه رو داشته باشه.

اجاره اش که بدین نصف مبلغ اجاره رو برای پسرتون طلا بخرین نصف دیگه اش برای خودتون. حالا تقریبا نصف

دیگه خودتون بهتر میتونین تقسیم کنین. فقط سرمایه آینده پسرتون فراموش نکنین

برای خونه دو اتاق خوابه هم اینو بگم که نمیشه وام زوجین یا وام های دیگه بگیرین؟ البته مرمری عزیز و مامان سبحان مهربون بهتر میدونن چه وام هایی میشه گرفت اما اگر اشتباه نکنم میشه تا ۷۰۰ ۸۰۰ تومن وام گرفت.

اگر ماشینتون هم بفروشید و یک کوچولو ارزون تر بخرین شاید بشه ۲۰۰ ۳۰۰ تومن هم از اینجا جور کرد تا خونه آسانسور دار و پارکینگ دار بخرین انشاالله.

اما اول حسابی انواع وام ها و شرایط پرداختن رو شخم بزنین. در مرحله بعد اگر مبلغ وام ها به حد کفایت نرسید بعد به فکر فروش ماشین و تعویضش با مدل یکم پایین تر باشین.

چون خونه الان در رکود هست و حیفه خونه خوب با شرایط عالی نخرین. اما باز ۲۰۰ ۳۰۰ تومن رو کم کم جمع میکنین و ماشین رو مثل الان تبدیل میکنین. هرچی خیر و صلاح هست پیش بیاد براتون 😍😍😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ممنون عزیزم.خودم گاهی پورسانتی کار میکنم همسرمم شغلش ازاده.روش پس اندازمونم اینجوریه تو هرچیزی سرمای ...

سلام عزیزم دیدم شما ماشالله در زمینه ی خرید ملک تجربه ی خوبی دارین خواستم اگر امکان داره در مورد شرایط منم نظر بدین. خودم ساکن یه خونه یه خوابه آسانسور دارم. یه ماشین شاسی هم داریم. همسرمم در حد مناسب درامد داره (ولی به اقساط اضافه در حال حاضر نمیرسه) مقداری طلا بهم ارث رسیده میتونم الان باهاش یه خونه ی دوخوابه آسانسور دار دیگه بخرم و این یه خوابه رو بدم اجاره و اجاره شو بگیرم. اما دیگه به جز دوتا خونه و ماشین فعلا پس اندازی نخواهم داشت. 

حالا با این افزایش طلا و رکود ملک تهران مردد شدم که شاید اگر طلا رو یکسال دیگه نگه داره بتونم هم خونه رو بخرم و هم مبلغیم طلا مازاد بمونه

واقعا در تصمیم گیری مرددم. همین امروز با یه مالکم نشست داشتیم ملکشو به خاطر نقد بودن پول من زیر قیمت داره میده 

شما بودید چه میکردید؟ 

دوستان گفتم خبر بدم تاپیک توی پربازدیده حواستون به مخالف ها باشه و ریپ نزنید با تشکر

2810