سلام دوستان من برگشتم با یه گزارش دیگه
خب من بعد مرخصی که پست قبلی گفتم برگشتم به سرکار و روتین سابق منتهی چن تا نکته لازم دیدم بگم هم برای انگیزه خودم هم گزارش به شما دوستان عزیزم
🩷خب من تو محیط کارم با مسلمانان مشکلات زیادی داشتم اما شروع کردم به تلاش بیشتر و فاصله گرفتن از موضوعات خاله زنکی محیط کار و الان روابطم اصلاح شد و باعث شد ایشون بهم اعتماد کنه و یه پله تو کارم پیشرفت کنم و اینچارج ثابت بخش بشم و این روی پاداش و حقوقم تاثیر میذاره و خیلی انگیزه گرفتم
🩷شروع به فروختن محصول کار شوهرم شدیم و تا الان یک چهارمش رو فروختیم و همچنان سخت مشغولیم و یه اتاق خونمون عملا شده اتاق کار شوهرم که میره و ساعت ها مشغول میشه و من خدارو بار ها واسه داشتنش شکر میکنم
🩷یه مهمونی سی نفره برگزار کردم که با حوصله و دقت و آبرومندانه برگزار شد شام قرمه سبزی و کشک بادمجون گذاشتم که تنها خرج من نوشیدنی از بیرون بود بقیه چیزا از فریزر و خونه تامین شد پذیرایی شما دم نوش و چای و رطب بعدش شام سبزی خوردن و سالاد شیرازی و نوشیدنی و قرمه سبزی و بعد شام تخمه و پریسا و میوه و لازم به ذکر میوه هم برادر شوهرم برامون یه صندوق خرمالو هدیه آورده بود و مادرشوهرم چن کیلو سیب زرو و قرمز و تو یخچال خیار و نارگی داشتم که خیلی شیک چیدم و انجام شد مهمونامون واسم دوتا جعبه شیرینی و چند کیلو هویج و یه بسته دمنوش مقداری سبزی و فلفل آورده بودن که خدا به مالشون برکت بده شیرینی هارو فریز کردم
🩷چن روزی درگیر عفونت واژینال شده بودم که حسابی به خودم رسیدم و قرص و پماد و دکتر و آمپول و غیره و خدارو شکر رفع رجوع شد
🩷همسرم چند کیلو گوشت خرید اورد و جگر
که همه رو به نحو احسنت بسته بندی کردم و جگر سفید رو سه بسته جغور پاور درست کردم و جگر سیاه سه بسته خوراک و یک بسته کبابی آماده کردم و فریزر فعلا تکمیلی ولی از جانبو محل پرسیدم برا چرخ کرده گفتن گوساله کیلویی۳۵۰ که باید برنامتون ماه های آینده بریزم
🩷چند کیلو تخمه خریدم برای شبای طولانی زمستون بسته بندی کردم و همینطور بادام برای شیربادام و حلوا که من زیاد درست میکنم گردو هم از باغمون آوردیم خدارو شکر خشکبار فعلا تأمینیم
🩷امروز هم با همسرم به نظافت خونه رسیدیم و سر ظهر دوست همسرم دوکیلو انار اورد درخونه برامون دستش درد نکنه
🩷عصر هم در راستای حفظ اقتدار همسرم ایشون پیشنهاد دادن شام بیرون بخوریم رفتیم بیرون و کوبیده گرفتیم چند تامین عود گرفتم برای خونه و گیاهام