2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول مبلغ کلت که ۱۰۸۴۰÷۲.۰۵ بکن میشه ۵۲۹۰ حدوداطلا ۴۶۰۰ هست ×۱۵٪کن میشه ۵۲۹۰ حدودی

اره النگو مخصوصا اینه ای رو بگردی میتونی پایین‌تر بخری باید چونه هم بزنی چون ارتش پایینتره،

2.05 گرم مقدار طلا رو ضربدر قیمت (4600) کنیم قیمت کل بدون اجرت حساب میشه. بقیش که اضافه شده درصدی هس ...

من الان وزن طلا ضرب قیمت طلا کردم اومد ۹۴۳۰ 

بعد قیمت ک طلا فروش گفت _۹۴۳۰ کردم شد یک ملیون خوردع ای که درصد اونو گرفتم اومد ۱۴.۰۴ درست حساب میکنم ؟

سلام خانوما یک مشورت داشتم من ۱۰ سال پییش داداشم یک ربع سکه هدیه عروسی داده بهم الان پسرش دا ...

کلا مراسمشون نرو 

اگر قرار هست که به شما خوش نگذره و هم حرف از شوهرت بشنوی هم از برادرت کلا نرو 

آرامش زندگی خود آدم از همه مهمتر هست 

منم یه چیزی بگم

خانما حتمااا حتما اگه به فکر اینده بچه هاتون هستید طلا بخرید براشون

میدونم هذینه ها رفته بالا،ولی هرچقدر میتونید الیزابت بخرید

خرجای اضافه رو کم کنید ب جاش طلا بگیرید

دست دو

کم اجرت

فرقی نداره

من مامانم از وقتی ب دنیا اومدم تا الان که ۱۸ سالمه توی نداری و هر شرایطی پولایی ک برای خودم بود رو به جای اسباب بازی و این چیزا طلا میخرید، الان که ۱۸ سالم شده تونستم ماشین بخرم

الانم دارم جهازمو میخرم کم کم با طلاهام

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

من الان وزن طلا ضرب قیمت طلا کردم اومد ۹۴۳۰ بعد قیمت ک طلا فروش گفت _۹۴۳۰ کردم شد یک ملیون خوردع ای ...

من اینجوری حساب میکنم راحت تره به نظرم. 9430 رو که قیمت خامش هست ضربدر 115 و بعد تقسیم بر صد میکنم. عدد کل با اجرت که 10843 هست بدست میاد. اون 15 هم میشه درصد اجرتش

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

سلام دوستان 

من با یک اکانت دیگم چند ماه پیش اینجا براتون از خیلی چیزا نوشتم در مورد کارم و اوضاع زندگی و یکسری دوستان لطف کردند و راهنمایی کردند. 

ممنونم ازشون  و گفتند هیچ‌وقت بهونه نیار!!  راست گفتند من هم تمام تلاشم را کردم که کار خودم رو راه بندازم با توجه به مهارت هام.  

اولین دوره ام رو آماده کردم  که (دوره زبان انگلیسی برای کودکان)  هست با نرخ خیلی منصفانه ( اطلاع بیشتر تو تاپیکم هست) نرخش راست خرید چیپس و پفکه!!!  

یک چیزی طراحی کردم واسه 1 سال تا 120 سال :))) 

امیدوارم با دعاهای خیرتون و حمایت هاتون راهم رو قوی تر ادامه بدم.

همون چند ماه پیش هم براتون نوشتم که سرمایه‌گذاری من روی فرزندم هم هست، این مورد رو دست کم نگیرید  همش طلا و سکه نیست.

مورد بعدی هم به فکر سلامتیتون خیلی باشید خرج سبزیجات و میوه و باشگاه کردن  هزینش بسیار پایینتر از دکتر و دارو و بیمارستان هست. 

موفق باشید 🌼🌸

چه بد که چشش دنبال کادویی هست که ده سال پیش داده البته کادو که نه اینجوری قرض داده

اره بخدا  دید گاهش اینه که کادوی عروسی یک نوع وامه  که همه پول جمع می کنند به درد عروس داماد بخوره  اونا هم باید به وقتش تو عروسی طرف پس بده 

ب نظرم هر جور شده ربع سکه جور کن هدیه بده اگه طلا داری بفروش ربع بخر، ولی از دفعه های بعد نه هدیه بگ ...

الان  نگاه کردم اون زمان  قیمت سکه و حقوق کار گر   ربع سکه  یک سومه حقوقه کار گر بوده     الان چی     طلا دارم ولی همسرم می دونه چند گرمه برای رهن و ماشین حساب کرده 

برام دعا کنید خدا روزیم  رو زیاد کنه  به خاطر این اخلاق اطرافیانم زیاد رفت آمد نمی کنم باهاشون چون وضعشوم از من خیلی بالاتره

2.05 گرم مقدار طلا رو ضربدر قیمت (4600) کنیم قیمت کل بدون اجرت حساب میشه. بقیش که اضافه شده درصدی هس ...

طلا بدون اجرت،  ۷ درصد حق فروش فروشنده رو داره.

طلای نو درصدی اجرت، ۷درصد حق فروش ،۲درصد مالیات داره.بدون اجرا فقط اجرت رو نداره حق فروش و مالیات رو داره

سلام،عزیزان خانوما من تا حالا آنلاین خرید طلا نداشتم میخوام میلی گلد نصب کنم آیا معتبر هست دوستان

اینجا که میگن هست

منم اعتماد کردم نصب کردم سه میلیون هشتصد خورد خورد خرد کردم ۲۸۰سوت دیگه بخرم میشه ۱گرم ایشاالله اگر دوست داری کد معرف بدم بزنی هر دو ۵سوت طلا رایگان بگیریم

2810