2777
2789
فدای شما. منم تا قبل این نمیدونستم متاسفانه برنج هایی که عطر و بوی زیاد دارند و همه به به چه چه میکن ...

یا خداا😳

من چند وقت قبل از یه خانم روستایی برنج خریدم،بوش خیلی قوی نبود.هی میگفتم گولم زده این چرا بوش کمه😄

قبلا شنیده بودم آرد برنجای مرغوبو قاطی میکنن ولی اسانسو نه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
قربونت برم ندیدم والله ...شرمنده ♥️تاپیک رو کلا عقبم یک در میون میخونم الان هم اومدم بخونمتون که برا ...

دشمن عزیزم چندینبارپیش اومده

حتی پیوی پیام گذاشتم دیروز دیدم حذف شده

سلام دخترا راهنماییم کنید لدفن😍😍😍من ی مبلغی ب حقوقم اضاف شده میخوام فرضش نکنم جمعش کنم

کل اقساطم ماهانه 28میلیونه بالاپایین حالا ی سری اقساطم درحد3تومن ماه دیگ تمومه

مستاجرم حدود500میلیون وام دارم ک پیش خونه گذاشتم و ماشین خریدم

8ماه دیگ موعدخونمه تنها وامی ک میتونم بگیرم ودیعه مسکنه ک اونم نمیدونم چ بانکی زود میده

الان 5میلیون ب حقوقم اضاف شده چطوری تواین 8ماه جمعش کنم ک بتونم حداقل 150میلیون تا200 رو پیش خونم بذارم

چ وامهایی بگیرم چطوری برا سال بعدم جمع کنم

تمام مخارج زندگی باخودمه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا خداا😳من چند وقت قبل از یه خانم روستایی برنج خریدم،بوش خیلی قوی نبود.هی میگفتم گولم زده این چرا ب ...

آره تولید کننده هم میگفت از من برنج با عطر زیاد نخوایید عطر برنج های من طبیعیه

سلام عزیز دلم ❤️ ظهر شما هم بخیر و نیکی باشه ❤️ ایوای ببخشید دلیل بر بی احترامی نباشه عزیزم حتما ندی ...

قربونت برم قشنگم میدونم ک شما خیلییییی مهربونید دورت بگردم❤

خیلی خوشحالم ک از تجربه هات بهمون میگی و کمکمون میکنی روی ماهتو میبوسم عزیزم😍

عزیزم ممنون که وقت میزاری و ب منم کمک میکنی🙏

من مجردم، حقوق ثابت ندارم چون شغلم آزاد هست 

بعضی ماه هست که تا ۱۰ تومن درآمد دارم بعضی ماه هم ۴ تومن ک ۴تومن هر ماه ثابت هست 

مشکلی ک دارم آدم ولخرجیم و دوس دارم همیشه استایل های خوب و مارک بزنم یا اگه کسی و ببینم نیاز داره پولمو کامل بهش میبخشم در صورتی ک خودم نیاز دارم🥺🤦‍♀️

اینم بگم ک هر ماه برای پدر و مادرم کادو میخرم😍این وظیفه منه ک بتونم یه کوچولو از زحماتشون و جبران کنم🥰

یه برنامه هم میخوام برای خانواده ۴ نفره ک ۲۰ تومن در ماه حقوق دارن ولی اینقد زندگی سخته براشون ک تا ۱۵ ام حقوق نمیبرشون چه برسه پس انداز 

ممنونم ک وقت میزاری دورت بگردم😍❤

دوستت دارم قشنگم🌹💖👌

سلام دوستان خواهر زادم میهپاد وام بگیره من چون قبلا گفته بودم یه گروهی هست که از واما اطلاع دارن از ...

سلام عزیزم الان خیلی از بانک ها طرح های مختلفی دارن با مبالغ ۴۰۰ الی ۵۰۰ میلیون ولی باید سپرده گذاری انجام بدن .

مثلا بانک سپه طرحی داره که هر چه قدر پول بگذارن بعد از ۴ ماه همون مقدار با بازپرداخت ۳۶ ماهه وام میده .

بانک صادرات هم طرحی مشابه طرح بالا داره .

بانک ملی هم ۲ تا طرح داره به نام مهربانی و اعتبار ملی که همه این طرح ها با سپرده گذاری هست .

دشمن عزیزم چندینبارپیش اومدهحتی پیوی پیام گذاشتم دیروز دیدم حذف شدهسلام دخترا راهنماییم کنید لدفن😍� ...

ج

عزیز دلم ❤️ 

من به جات باشم اون پنج تومن رو نادیده میگیرم کلا 

و با اون سه تومن میشه هشت تومن 

طلا میگیرم بدون اجرت 

میذارم کنار قاطی پس انداز دیگه نمیکنم 

اینو کنار میذارم فقط واسه رهن خونه 

از اون طرف هم از الان دنبال وام مستأجری میوفتم 

تا سه چهار ماه حتما پول دستم بیاد ...اگه زودتر از موعد به دست اومد نصف سپرده کن ...نصف طلای بدون اجرت بگیر 

از اقوام ما برای بانک صادرات بود سه ماه تونست بگیره 

باز پرسو جون کن عزیزم از دوستانی که گرفتند 

از اون طرف هم میتونی حقوقت رو بریزی ویپاد 

تا وقت سر رسید اقساط پول بمونه ویپاد سکه جمع کنی 

اینجا دوستان میگن که وام دویست میلیون اش به زودی فعال میشه 

چون زمان زیادی داری ...میتونی به نحو احسنت برسی 

منتها باید از الان بیوفتی دنبال کارات دیگه عزیزم 

عزیزم این سایت میلی گلد رو اپلیکشنش رو نصب کنباهر مبلغی میتونی ذره ذره جمع کنیکدخواستی بگوبهت بدم

سرچ کنم سایت بعد اپ نصب کنم بعد مطمئن هست ؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
من با اندک پس اندازم میخوام بانکی حساب باز کنم که بتونم وام بردارم بعدها کدوم بانک خوبه

اگه ضامن داری یا حقوق بگیری  این کارو کن. من یکبار بخاطر گردش حسابم ۱۰ میلیون وام بهم تعلق گرفت بانک مهر ایران. از طریق برنامه باید وامو فعال میکردم. هزینه های جانبی شو پرداخت کردم. رفتم بانک گفتن چک جواز کسب دار معتبردار بیار. همونجا دکمه سیکشو زدم. الان با راهنمایی بچه های همین تایپیک از بلو و ویپاد ۳۰ میلیون وام گرفتم. همشو طلا خریدم چندماه قبل که گرمی ۳۷۰۰ بود. 

از دیج_ی پی میتونی وام بگیری. از ویپاد. بلو. درسته سود دارند ولی با این تورم افسارگسیخته جابجا میشه. انگار که نقد خریدی

2810