2777
2789
وای عزیزم چقدر حال دلم خوب شد از خوندن متن زیبات ،انشالله همیشه حال دلت خوب باشه که مهمترین نعمتی هس ...

ممنون از شما و همه دوستان که بهم لطف داشتند ، دست همتونو میبوسم ، من کمترین و حقیرترین بنده خدام و لایق تحسین نیستم ، این شما دوستان هستید که به این حقیر لطف دارید ، به شرط لیاقت دعاگوی همه هستم ، ممنونم از تک تکتون ، برای جو تاپیک یکی یکی پاسخ نمیدم ولی دوستدار همتون هستم عزیزان🙏😍😍😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطف داری فدات شم ♥️ببین عزیزم ..الان بهتر فرصت زندگیت حیف واقعا که بخوای ارزش نذاری به زحماتی که برا ...

به به سلام بانو چطوری عزیز دل💕

معصومه جان من با همه ترس و لرزم بدون اطلاع دادن به کسی میلی نصب کردم و بر ترسم غلبه کردم و ۳۳۰۰ خرید زدم ۷۱۲ سوت فقط خدا خدا میکنم ک شرمندگی به بار نیاره( کوروش کمپانی)

عزیز به چند گرم رسید فروش بزنم تبدیل به فیزیکی بشه خوبه ؟ 

دقیقا 🌷واکنش ها تو مجازی فقط به روان خودمون آسیب میزنه👌الان چند صفحه است همش کد میلی و طلاسی.واقعا ...

ببخشید ریپلای کردم

منم‌موافقم  با عرض پوزش واقعا دیگه کافیه اینهمه کد معرف نمیدونم چیو  کد معرف فلان چیو.‌‌..

کار قشنگی نیس .... بعضا هم انگار فقط اومدن تو تاپیک تا کد معرف بدن

وقتی میبینید لایک نمیشید یعنی بسه 

ادامه ندید لطفا

الکی کلی تاپیک می‌برید جلو

اونم بی فایده 

دوستان پارسال یکی از بچه های اقوامون به دنیا اومد و هر دفعه نشد بریم برا عرض تبریک فقط تلفنی گفتیم حالا تولد یک سالگیش و دعوتمون کردن و میخواستم بپرسم وقتی رفتیم به جز کادوی تولد باید جعبه شیرینی هم ببرم؟ چون من حقیقتش دستم خیلی باز نیست یه جعبه شیرینی فقط ۳۰۰ میشه حداقل باید ۳۰۰ هم کادو بزارم . ولی بنظر شما اگه هم باید بخرم که میخرم اشکالی نداره بالاخره میرسونم. ممنونم 

دوستان پارسال یکی از بچه های اقوامون به دنیا اومد و هر دفعه نشد بریم برا عرض تبریک فقط تلفنی گفتیم ح ...

سلام عزیزم ، برای جشن تولد شیرینی جالب نیست ، چون خودشون کلی تدارک کیک و شیرینی میبینند و شیرینی شما مصرف نمیشه و اصراف میشه ، اگه تونستید پول همون جعبه شیرینی رو هم به کادوی تولد اضافه کنید هم کادوتون بهتر میشه و هم جبران چشم روشنی به دنیا اومدنش میشه.

دوستان پارسال یکی از بچه های اقوامون به دنیا اومد و هر دفعه نشد بریم برا عرض تبریک فقط تلفنی گفتیم ح ...

یه کیک خونگی کوچیک بپزین هم کمتر هزینه داره هم بالاخره دستپخت خودتونه حس بهتری داره 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

سلام دوستای گلم 

من خیلی خوشحالم و میخام خوشحالی مو باهاتون قسمت کنم بالاخره منو همسرم تصمیم گرفتیم رو رابطه مون کار کنیم قبلا همیشه عقب نشینی میکرد و حاضر ب ترمیم نبود  ولی الان اونم خسته شده و من ی قدم برمیدارم اونم یقدم برمیداره

تو. خونه ای ک همدلی نباشه پس انداز و پیشرفت چ معنی داره؟ 

برای اولین قدم یه دوره خریدم با معرفی مریمqueen جان و دارم گوش میدم 

قبلا فریزر و پر کردم و واقعا سخته تو این گرونی ولی خوب منکه شاغلم باید فریزرم پر باشه

سبزی قرمه و. کرفس و بادمجون کبابی سبزی ترش تره و نخود آسیاب شده فلافل و پیازداغ و پوره گوجه و لوبیا سبز ک حدود دو تومن شد

قبلا با راهنمایی مامان سبحان ک الهی خیر ببینه وام دیج ی پی گرفتم و دو تا ربع سکه و با اسنپ پی یه پارسیان نیم گرمی و با وام ویپاد یه دستبند حدود 3 گرمی خریدم کل حقوقم میره پای قسط ولی خدارو شکر اینا رو خریدم چون من تازه شروع ب پس انداز کردم و از هم سن هام عقبم

هدف امسالم سی گرم طلا بود ک نمیدونم با این قیمت طلا چطور بشه ولی انشالله میشه

خودم واسه  دندون ، ام آر آی، کتونی، خرج دارم

دختر بزرگم دکتر روماتولوژی باید بره ک خیلی سنگینه و اسکن داره و همینطور دندون هاش خرج داره و یه سوشرت میخاد

و. دختر کوچیکه که مکمل آهن میخاد و کتاب کمک درسی

همسرمم سرتا پا لباس میخاد 

دعا کنید خدای مهربونم مثل همیشه برسونه❤ 

بچه هاطلارودیدین چه وحشتناک داره میره بالامن خیلی استراس گرفتم نمیدونم چیکارکنم یماه پیش 176تومن الا ...

عزیزم الان خیلیارو‌میشناسم که خیلی ریسک کردن و طلا خریدن ریسک منظورم اینه خونه وماشینم فروختن تبدیل کردن که من خودم مخالفم

ولی من همسرم دوتا ماشین داره

ولی واسه کارشه و گاهی میتونم ازشون استفاده کنم

میخواستم واسه خودم ماشین بخرم همیشه شنبه که گذشت اگه طلامو میفروختم ۳۳۰میشد 

الان درعرض پنج روز که گذشته بفروشم ۳۶۰شده

و قیمت ماشین همونه

و طرف رودستش مونده منم فعلن قصد ندارم بخرم 

یکی دوماه صبر میکنم بعد می‌خرم 

ولی اگه ماشین نداره همسرت بنظرم یه ماشین واقعن لازمه

کلن روخونه اول و ماشین اول نباید ریسک کرد اینا رفاه زندگیه

سلام دوستای گلم من خیلی خوشحالم و میخام خوشحالی مو باهاتون قسمت کنم بالاخره منو همسرم تصمیم گرفتیم ر ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات ، توکل بر خدا کن و ادامه بده انشاالله همیشه بیای و از خوشبختیات برامون بگی😍

عزیزم معلم بازنشسته هستن بیمه شون خدمات درمانه تکمیلیشون هم جالب نیست و باید اول پول بپردازن برا تکم ...

سلام گلم 

خواهش میکنم لطفا در اولین قدم این خانم رو راهنمایی کنید کارت رو بسوزونن و یه کارت دیگه بگیرن  و به هیچ عنوان کارت جدید و رمز ب همسرشون ندن

چقد عصبی شدم والا

2810