سلام دوستان نادیده و عزیز من💗😍
من امروز اومدم گزارش بدم از تجربه خوب با تارا
دیدم همه هم تو صفحات قبل راجع به تارا صحبت کردین.
اول که خودم نصب کردم کارت ملی هوشمند میخواست رسید قبول نمیکرد. گذاشتم کنار. بعد به مامانم گفتم بیا برا تو نصب کنم. گفت من نمیخوام برا خودت بردار. دیگه کلی از من اصرار و از اون انکار. واقعا دیگه وقتی دیدم نمیخواد براش نصب کردم که خودم استفاده کنم.
راجع به تارا گاهی خطا میده از طرف بانک مشکل هست با پشتیبانی که صحبت میکردم معمولا ممکنه حتی چند روز قطع باشه برای اون کد مرحله دومیه. کلا اپ ضعیفی هست اگر براتون خطا داد اشکال نداره مشکل از خودشونه پیغامشو بخونید دوباره امتحان کنید اگر پیغام های خطای الکی بود.
خلاصه ۱ت اعتبار داد منم دیدم برای خونه خیلی چیزی نیاز ضروری ندارم که بخوام اندازه ۱ت یکجا چیزی بخرم. یه سکه پارسیان ۲۰۰سوتی خریدم.
تقریبا یک ماه پیش بود که اومدم گفتم از صفر شروع کردم طلا خریدن رو
تا الان حدود ۴گرم شده با همین ریز ریز خریدن ها.
خودم راضیم چون بهم فشار نیومد. از هیچی نزدم فقط
اسنپ برای رفت و آمد تعطیل کردم
و غذای بیرون
که هر دو برای سلامتیم خیلی بهتره
یکم پیاده روی میکنم
و غذای سالم تر میخورم
ولی همسر که حقوق گرفت قرار گذاشتیم شبایی که واریز حقوق هست بریم رستوران و حدود یکی دو تومن اوکیه که خرج کنیم.
جالب بود که همسرم بار اول که بهش گفتم بیا برات تارا نصب کنم گفت نه.(یه نه قاطع ازونا که هرچی اصرار کنی فایده نداره منم که اصلا اهل اصرار کردن نیستم بهش) بعد که دید سکه پارسیان گرفتم گفت بیا برا منم نصب کن برا خودت بگیرش. یعنی حتما باید ببینن که مشکلی نداره و اوکی هست تا اعتماد کنن. نمیدونم چجوریه خانومایی که اهل ریسک هستن مثل خودم همسراشون خیلی محتاط میشن ولی به نظرم خوبه اینجوری تعادل برقرار میشه😁
به نظر من اگر همسرتون به اپ ها اعتماد نمیکنه اصلا بهشون اصرار نکنید بالاخره بستر اینترنت هست فردا خطا میده مشکلی پیش میاد حالا میخواد شما رو سرزنش کنه
شما پیشنهاد بدید و دیگه سکوت
برای خودتون نصب کنید هرچند کُند تر تو امتیاز و اینها پیش میره ولی دیگه پیش برید تا اون همون نتیجه کم رو ببینه.