2777
2789
شما هم اگه دقت کنید نوشتیدخبر خوششون این بود دانشگاه سراسری رشته مورد علاقه شون در اومده ،الان گفتید ...

سلام

پسر منم ترازش حدود ۱۰ هزار شد ولی فکر نکنم رتبه اش خوب شده باشه😔😔😔

رتبشو ب کسی نگفت 😔😔

فقط میدونم ب داداشم گفته چون انتظار رتبه خیلی پایین داشتم ک مامانم رو خوشحال کنم ولی رتبم خوب نشده ک ب مامانم بگم 🥹 چون ب مامانم نگفتم دوست ندارم  کسی دیگه بدونه  ما هم دیگه پیگر نشدیم

گفتیم راحت باشه بهتره 

ولی خدایش خیلی زحمت کشید

ن کلاس کنکوری رفت

ن کتاب زیادی خرید نهایت ۳ تا کتاب خرید چندتا هم جزوه داشت

هیچ سهمیه ای هم نداره😔

الان خیلی خیلی براش ناراحتم اگه رشته مورد علاقش قبول نشه😭😭

خودش میگه افتضا شده رتبم 

کامپیوتر دانشگاه شریف دوست داره و مکانیک دانشگاه تهران میگه قبول نمیشم..میگه اگه یکی از اینا قبول شدم میرم در غیر اینصورت نه

منم میگم پشت کنکور هم نمونه الکی یک سال زندگیش هم بیشتر هدر بره

نهایت آزاد میفرستمش

بخدا این چن وقت اینقدر براش ناراحتم ک دقیق نزدیک ب ۳۰ تا از موهام طی این ی هفته سفید شدن ی دونه موی سفید نداشتم😭

بچه‌ها ببخشید ب موضوع مربوط نبود ولی رو دلم سنگینی میکنه

خیلی وقته تاپیک هم نیومدم چن روز میشه دست و پا شکسته میخونمتون....

از اقتصاد بگم

این چن وقت مهمان  زیاد داشتم

زن داداشم رو پا گشا کردم(سنگین ترین مهمانی این مدت بود) همه چیز عالی و اقتصادی پیش رفت کادو هم از سالهای قبل ی سکه پارسیان داشتم بهش هدیه دادم

دیروز هم مهمان داشتم میوه کم بود

پوشیدم برم خرید پشیمون شدم چون اصلا حوصله نداشتم و هم اینکه

مهمان من خودشون باغ دارن و قرار بود چن روز باشن و خودمونی بودن

پس گفتم با همون خربزه و مابقی میوه ها ازشون پذیرایی میکنم..برای روزای بعد میرم خرید میوه،،،ک خودشون شرمنده کردن و ۲ جعبه میوه اوردن

در کنارش تنقلات روی میز چیدم..آجیل و تخمه، شکلات,آلوچه خشک ، چیپس و پفک هم ازقبل بود و با اینکه ذهنم کلا درگیر پسرم بود

ولی سعی کردم بگو و بخندم ب راه باشه

سلام مامان سبحان جان. ببخشید مزاحم شدم، تودی جی کالاطلاهای ریز واویزی داره. 100سوت به بالا، سکه نه ه ...

سلام عزیزم اونها اجرت هاشون بالا هست ولی من خودم شده چندباری برای اینکه پولم خرج نشه به عنوان طلای زینتی خریدم چون بعضی هاشون با وجود وزن کم خوش ساخت و زیبا هستن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم وام پاسارگادت اقساطش چن ماهس؟ماهی چقدر پرداخت می‌کنیم؟

عزیزم ۱۲ ماهه است

بستگی داره چقدر وام بگیرین

مثلا ۱۰ تومن بگیرین حدودا ۱ تومن

۵۰ تومن بگیرین حدودا ۵.۵ میلیون

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب ما همه اینارو باهم باید بدیم ؟اون سود مثلا ۷ درصد مجموع همه اینا میشه

نه عزیزم

طلای نو اجرت ساخت  و مالیات داره که طلای مستعمل نداره

فقط بسته به انصاف و سود طلافروش و مقدار سالم بودن طلا شما سود پرداخت میکنید که نهایت سودی که روی طلای  مستمعمل باید بکشن ۷ درصد هستش نه بیشتر

طلای نو بسته به مقدار پرداخت و نوع و وزنش اجرت ساختش متفاوته مثلا النگو معمولا اجرت ساخت کمتری داره یا حتی طلای نک میتونه تا ۲۰ درصد و حتی بالاتر اجرت ساخت داشته باشه

مالیاتم دقیق نمیدونم الان چند درصده قبلا که ۷ درصد میزدن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
دوستان اگه کسی ایر دراپ داگز رو فروخته لطفا راهنمایی کنه ، مثلا هر هزار تاش چقدر قیمتشه؟

سلام هنوز نفروختم،تقریبا ۱۳۰ هزارتاش با نرخ الان ۸میلیونو خورده ای شده.

خودتون ببینید هزارتاش چقدر میشه الان قیمتش کمه نگه دارید احتمالا گرون بشه

اگه زیاد دارید یکمیشو بفروشید اگر کمه که بزارید باشه نونو آب نمیخواد که

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام خوبین من از وقتی نی نی اومده مدیریت از دستم در رفته .

ولی ماه اولی هست که همسرم از پول شراکتم بهم سود داد این ماه ۱۶ تومنه که میخوام گوشواره بخرم از ماه بعد ۱۰ تومن به اضافه ۵ تومن خرجی 

یارانه امونم قطع شده که فردا پس فردا میرم بانک برا خودم.و دخترمو بگیریم فقط چون پول تو حساب هنسرم بوده قطع شده 

با کادو های جشن یه دستبند و گردنبد خریدم که میخوام گوشواره اونو بخرم در ادمه عکسشو میذارم 

وام ویپاد هم ۱۰ تومن گرفتم نمیدونم کالسکه بخرم یا طلا ببینم همسر چی میگه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلامپسر منم ترازش حدود ۱۰ هزار شد ولی فکر نکنم رتبه اش خوب شده باشه😔😔😔رتبشو ب کسی نگفت 😔😔فقط می ...

تیتان جون بگو شبانه هم بزنه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خوبین من از وقتی نی نی اومده مدیریت از دستم در رفته .ولی ماه اولی هست که همسرم از پول شراکتم به ...

به به مبارکه عزیزم

قدم نورسیده مبارک

طلاهاتم مبارک

چند گرم و چند شد؟

خوشگلن به شادی بپوشی عزیزم

دخترم عاشقتم

مهمان داشتم.نشستم یه لیست نوشتم از چیزهایی که لازم دارم.یه غذای اصلی یه سالاد الویه و سالاد فصل و نوشیدنی.چندتا کیک روکش دار شکلاتی  خریدم دونه ۵ تومن ۸ تا باز کردم شد ۴۰.باگت خریدم ۱۰ تا کوچک شد ۳۵.نوشیدنی شد ۸۵.وسایل سالاد و خیارشور و میوه هم شد ۲۰۰.تخمه هم شد ۶۰. کلا شد ۴۲۰ تومن و برنج و گوشت هم از خونه بود.مهمان ها هم برام خوراکی آورده بودن.ژله هم میخواستم درست کنم که منصرف شدم دیدم دیگه خیلی شلوغ میشه.

غذا اندازه بود کلا سه پرس موند دوتا پرس دادم مهمان ها بردن یک پرس موند برای خودمون.سالاد هم یکم مونده بود دادم مهمان ها بردن.

سلام دوستان 

من دیشب با همسرم بحثم شد و اون تو بحث بهم گفت تو چیکار کردی مگه برای زندگی؟تو کجا تو سختی ها کنارم بودی؟تو کی از خودت گذشتی؟

خیلی بی چشم و رو بهم گفت اگه تاالان کنارم بودی چون برات کم نزاشتم تو سختیی نکشیدی..

در صورتیکه من خیلیم همراه بودم گذشت داشتم خیلی وقتا نداری هاشو به روش نیاوردم حتی دوسه ماه اخیر ک دیدم فشار روشه و قرضاشو داره پس می ده ماهیانه ای ک ازش می گرفتمو گفتم نمی خوام چندماهی ازت نمی گیرم دلم براش سوخت اما فهمیدم برا مرد جماعت نباید از خودگذشتگی کنی چون به چشمش نمیاد دیگه از خودم نمیگذرم اینم شد درس واسم..

سلام دوستان من دیشب با همسرم بحثم شد و اون تو بحث بهم گفت تو چیکار کردی مگه برای زندگی؟تو کجا تو سخت ...

عزیزم احترام داشته باش براش چون زندگیت نباشه اما اینو بدون آجر زن به خرجشه تا جواب ندی خوبی چون من سالها از زندگیم گذاشته اینو میگم خوب بودن هم سخته چون باید بگذری از خیلی حرفا تا زندگی دوام بیاره و گر نه باید منتظر هر اتفاقی باشی در خاتمه برات از خدا صبر می‌خوام که صبور باشی و همه عزیزان گروه 🙏

سلامپسر منم ترازش حدود ۱۰ هزار شد ولی فکر نکنم رتبه اش خوب شده باشه😔😔😔رتبشو ب کسی نگفت 😔😔فقط می ...

تیتان جان،تراز ده هزار برای رشته ریاضی تراز بدی نیست که،البته با توجه به توقعی که پسرتون از خودش داشته و دانشگاه های مد نظرش فکر میکنه خیلی بد شده

دانشگاه های دولتی خوبی میتونه بیاره که اصلا نخواد به دانشگاه ازاد هم فکر کنید

اما اگر خودش دوست داره بمونه برای سال بعد،این فرصت رو بهش بدین و یه سال عمر هدر دادن نگاهش نکنید

یه سال تلاش بیشتر برای رسیدن به هدف ببینیدش!!یه سال تلاش برای آینده ای که توی ذهنش متصوره از خودش

همیشه گفتن قشنگ ترین سختی،سختی در راه رسیدن به هدفیه که دنبالشی.....

ان شالله که موفق و سربلند باشه.....

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
2810