2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم،حرفتون کاملا درستهولی خب راهش چیه ادم از داشته هاش لذت ببره؟من به قول شما این همه صرفه جو ...

من حرفای یاسی جون کلا قبول دارم چون تقریبا چراغ خاموش اینجا هستم از حرفای همه استفاده میکنم ولی به نظرم این کاملا به اعتقادات شما بستگی داره که مثلا به چشم اعتقاد داری یا نه والا من که اعتقادی ندارم چون اطرافیانم که ماشینای شاسی بلند چند میلیاردی و سالی یه سفر اروپایی میرن هر روز هم پیشرفت میکنن و از ما جلوترن اما اگه اعتقاد داری نگیر

منم خیلی به چشم زخم اعتقاد دارم واقعیتش،و اینم قبول دارم وقتی چراغ خاموش حرکت میکنی چقد راحتی

پادرجون منم به چشم زخم اعتقاد دارم ولی هر دردی درمانی هم داره چشم زخم هم با صدقه رفع میشه دعای خیر اون فقیر میاد تو زندگی آدم.. ان شاالله هر ماشینی خریدین صدقه بدین به فقیر و با خیال راحت از داشته خودتون استفاده کنید

دوستان اگه کسی ایر دراپ داگز رو فروخته لطفا راهنمایی کنه ، مثلا هر هزار تاش چقدر قیمتشه؟

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

من حرفای یاسی جون کلا قبول دارم چون تقریبا چراغ خاموش اینجا هستم از حرفای همه استفاده میکنم ولی به ن ...

عزیزم حرفت درست اتفاقا من موضوع چشم میگفتم یکی گفت چند نفر آدم بزرگ نام برد که اوضاعشون اوکی گفت چرا اینا مشکلی براشون پیش نمیاد ماشین خونه ویلا و کارخانه خلاصه جوابی نداشتم بپذیرم که درست میگی این حرفا احساسی که خودمون میدم و برامون پیش میاد احساس منفی نداشته باشین سعی کنید مثبت فکر کنید باور کنید براتون پیش میاد آنچه خیرتون باشه 

اقا من یه عکس از استایل امشبم و موهام براتون میذارم دورهمی(صورتم معلوم نیست)زود پاکش نمیکنم خودم ولی ...

منو تگ کن چون نمیدونم کدوم دورهمی شما چت میکنید

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
خدا نکنهمنظورم همون تو چشم بودنه دیگه...من خودمم سرکار میرفتم با ماشین معمولی تر میرفتمبعضی جاها لبا ...

موافقم   انرژی منفی دیگران( چشم نظر) رو بیخودی به سمت خودمون نکشیم. مخصوصا توی محله های بومی یا فامیلای پرجمعیت. آدم کاملا متوجه میشه که چشم خورده یا نه... من قفسه سینم درد میگیره اون لحظه

سلام دوستای عزیزم 

من ی چیزی ب تازگی کشف کردم گفتم بیام اینجام بگم ی سایتی هست به اسم کوکوطلا ک وقتی برید توش میتونید از اونجا قیمت طلا و سکه رو موقع فروش ببینید مثلا ببینید کل طلاها و سکه هایی ک میخوایید بفروشید چه قیمتی میشه

2810