2777
2789

بچه ها لطفا لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه،ازتون ممنون میشم خودم نمیدونم درستش چیه که انجام بدم

ما الان یه پراید داریم حدود ۲۵۰ تومن، اندازه ۴۰۰میلیون هم طلا دارم،۱۰۰میلیونم نقد دارم

۱-کل طلاهارو بفروشم و با پول نقد و پول پراید،بدم پیش پرداخت،بقیشم قسطی، یه ماشین شاسی قسطی بخریم؟

۲-نصف طلاها و ۱۰۰ تومن نقد،و پول پراید بدیم یه سورن  پلاس دو سه ساله،بدون قسط؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها لطفا لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه،ازتون ممنون میشم خودم نمیدونم درستش چیه که انجام بدمما ا ...

دوست عزیز بنا به تجربه چند نفر از اطرافیانم که شاسی دارن میگم که اگه از لحاظ مالی اوکی هستین بخرین بطور مثال تعویض روغن پراید مثلا الان ۴۰۰ تومنه ولی تعویض روغن شاسی حالا بسته به اینکه چه ماشینیه میانگین هزینه تعویض روغنش  ۴تا ۵ ملیونه.

اگه با این مقدار خرج کردن برای ماشین مشکلی ندارین بخرین

بطور کلی و با تجربه چندین نفر از نزدیکانم میگم اگه توان مالی خوبی دارید خب صددرصد شاسی بلندها معوملا  خوبن و نشیمن های راحتی دارن .

و اینم یادتون باشه ماشین هر چقدر گرونتر هزینه های جانبیش بیشتر 

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
سلام خانوما حالتون چطوره🌹اینم گزارش من من که به خاطر درامد کم و وام بلو و پنج گرم طلایی که با وام خ ...

عزیزم درکت میکنم ولی باور کن اکثر نوجوان و جوانهای مملکت شرایطشون شبیه شماست 

نگای فضای مجازی و غیرهم نکن که اکثرا تظاهر

پدرها تو تامین مخارج نیازهای اولیه موندن 

یه دانشگاه بفرستن یه سربازی هنر کردن 

بیشتر دانشجوها کار نیمه وقت میگیرن که شهریه رو جور کنن

شما هم همیکنه از پس مخارجت برمیای به خودت افتخار کن 

این روزا هم  میگذره بعدش به خودت میگی دمت گرم 

بچه ها لطفا لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه،ازتون ممنون میشم خودم نمیدونم درستش چیه که انجام بدمما ا ...

من چون از قسط و وام خوشم نمیاد سورن رو توصیه می کنم ولی به هر حال به خودتون خیلی بستگی داره. برای سرمایه گذاری میتونی یه تیکه زمین بخری

عزيزم ميشه منم راهنمايي كنيدمن شنيدم سود طلا بيشترهبنظرتون منم يه زمين ٣ دانگ با كل طلاهامو بدم اپار ...

معمولا کسانی که پولشون به خرید ملک نمیرسه طلا میخرن. اگه میتونی آپارتمان بخری حتماً بگیر خوب میدی اجرا یه درآمدی هم به دست میاری که بعدا خونه فرسوده شد خرجش کنی. 

یک سوال کدومو انجام میدین؟ اگه جای من بودین:۱_ حدود ۶۰۰ میلیون پول نقد رو میزفتین یک خونه نقلی ویلا ...

صد در صد یه خونه میگرفتم البته اگه پیدا بشه. ببین هر زمان که شد تونستی یه خونه نقلی هم شده بخر چون سال دیگه نمیتونی بخری

حالا که بعد عمری یه کوچولو پس انداز مخفی دارمنگرانم بمیرم و طلاهام رو کسی که نباید پیدا کنهچون مرگ ک ...

انشاالله که عمر طولانی باعزت و سلامتی داشته باشی  اگر خواهرت خیلی مورد اعتمادته چرا که نه.اگر مادرت هم مورد اعتمادته در مرحله اول مادرت

دایی من تو تصادف فوت کرد و کلی پول و سکه نقره معلوم نیست چی شد چون کسی اطلاع نداشت و تازگی یه زمینی فروخته بود.هنوز که هنوزه پسرداییهام میگن😕

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام خانمهامنوراهنمایی کنیدهرگشتم دنبال وام بدون سپرده گزاری نبودکه نبودیه سال براخونه ماشین وفروختم ...

چون ماشین ندارید بنظرم موتورتونم بفروشید یه پراید درحد ۲۰۰بخرید سایپا  زمان بره و واسه کسی خوبه که ماشین داره دنبال ماشین دومه

عزیزم منم دقیقا مثل شما تو همین مرحلم و دقیقا مثل شما پول و طلا و ماشین رو میخوام بفروشم ماشین رو عوض کنم فعلا منتظر نتیجه ایران خودرو هستم 🤦🏻‍♀️ البته می‌دونم که اسم من در نیومده کلا در قرعه کشی هیچ وقت شانسی نداشتم در اصل منتظرم مدیران خودرو یا کرمان موتور دوباره طرح فروش بذاره یه ماشین قسطی از اونا بردارم 

اونا هم یک مقدار پیش میخوان بقیشه اش اقساط 

من خودم چون دارم بعد از یه کلاهبرداری که ازم شد هفتصد تومن پولم به باد رفت😭 و ماشین الآنمون هم تیبا هست اینه که دلم نمی‌خواهد ماشین دو سه سال ازش گذشته بخرم اینجوری احساس شکست میکنم حس میکنم دوباره پیشرفتی نکردم 

ولی ماشین قسطی یکم شاید فشار بیاد روم ولی در آخر هم ماشین خوبی دارم هم از نظر خودم یک پیشرفت برام حساب میشه و البته نظر منه ماشین های چینی رو بیشتر دوست دارم و به نظرم از ایرانی بهتره مثلا یکی گفته بود 207 بهتره یا x22  من قطعا  x22 رو انتخاب میکنم حالا باز یکم بیشتر تو نت تحقیق کنید و کلیپ های ماشین مد نظرتون رو نگاه کنید

سلام هفته پیش دوستم دعوت کرد بریم پارک آش پخت قرار شد بقیه یه چیزی بیارن منو دوستم خوراکی وهله هوله بردیم آش بچها نخوردن اونیکه شاسی داشت یه فلاکس آورد بدون یدونه قند فلاکسشم دوتا چایی میداد😂

دیگه این سری نوبت اون بود بریم پارک برگشت گفت بریم سینما😂

میخواست در بره 

ماهم گفتیم فعلن شرایط نداریم چون سینمارو خودمون خانوادگی میریم اینسری نوبت من بود ماکارانی پختم  خداروشکر بچها خیلی دوس داشتن هی بازی میکردن میومدن میخوردن این دوست خسیسمونم نگفتیم بیاد 

واسه خوردن آماده س فقط

بخاطر بچهامون که باهم بازی میکنن دوره میذاریم پارک 

حالا امروز دیده میگه چرامنو نگفتید پسرم همش میگه دوستام رفتن  وخانوم خیلی ناراحت بود فکر کنم خودش فهمید مشکل خساسته خودشه 

2810