سلاااام سلام دوستان عزیزم
من وسط اسباب کشی دارم پیام میذارم
البته ناهارم داره میپزه و دیگه به امید خدا تا امشب بیشتر اسباب رو میبریم
اول اینو بگم تمام تلاشتون رو بکنید ورزش و سلامتی خودتون تو اولویت باشه همین الان که این پست رو میخونی یه ساک ورزشی و چند دست لباس خوب و خوشگل واسه خودت بخر برو دنبال باشگاه بلاخره یه جایی که به جیبت بخوره گیر مییاد.
چون آدم سالمتر و پر انرژی میشه
دوم اینکه هررررر وقت خواستیم وسیله خونه بخریم بلند بگیم واقعا بهش نیاز دارم ؟
جمع کردن و نگهداری این همه وسیله دیوانه کننده اس
من کلا ظروف آشپزخونه ام یه سرویس چینی ۱۲ نفره بود که همه جور استفاده ازش میکردم ولی وقتی برگشتم شهرمون و رفت و آمد خانواده همسرم زیاد تر شد افتادم تو تله خرید ظروف و رختخواب واااای چه اشتباهی کردم
البته یه مقدار شو کنار میذارم واسه دانشگاه دخترم اگه شهر دیگه قبول بشه
یه نکته دیگه کار خیییلی خوبی که من کردم موقع سفارش سرویس خواب گفتم زیر تختم کاااامل کشو و طبقه بندی بشه اینطور انگار دوتا کمد ایستاده بزرگ با طبقه زیر تخت دارم.
خیییلی عالی یه و جادار ،تخت هم محکم تر میشه
امسال خرید پارسیان واسه من عالی بوده
همین پولهای کوچیک تبدیل به پارسیان میشن خیییلی عالی یه.
من تو فروشش هیییچ مشکلی نداشتم تقلبی هم از هر مغازه پرسیدم خندیدن جای معتبر همچین کاری نمیکنن
من راحت تبدیل کردم
چندتایی داشتم به اضافه یه بن خرید و کمی پس انداز پول که دادم زنجیر طلای مورد علاقه مو خریدم سبک و راااحت و خوشگل
برند سپاهان خییلی معتبره کلا طلای سپاهان و یه برند دیگه که فراموش کردم جزو معدود برند طلا هستن که صادر میشن.
اینو طلا فروش بهم گفت ولی بقیه برند ها من خرید و فروش کردم هییییچ مشکلی نداشته البته من برام مهم نیست یه مقدار جزئی ازش کم بشه
البته موقع خرید طلا پارسیان رو به قیمت تابلو برداشت
یه نکته دیگه اینکه طلافروشی گفت که طلاهاتون بانک کارگشایی بزارین خیلی امنه ،ولی قبلش عکس از طلا و فاکتو حتما بگیرین واسه احتیاط.
خرید و فروش طلا از دیوار هم خیییلی احتیاط کنید که کلاهبرداری نشه مخصوصا خرید که امکان طلای عیار پایین و تقلبی هست.
موقع فروش هم تا پول به حسابتون نیومده ،طلا رو ندین دست مشتری.
یه نکته هم که الان یادم اومد وقتی که میدونید اسباب کشی دارید کم کم وسیله فریزر و یخچال رو استفاده کنیم و چیز جدید هم فریز نکنیم ،من یه کیسه کوچیک وسیله فریزری داشتم همین ،یه بسته گوشت چرخی ،یه بسته گوشت خورشتی و یه بسته کوچیک میگو فقط همین
انشاالله هممون اول سلامتی بعد هم رزق خوب داشته باشیم