2777
2789

سلاااام سلام دوستان عزیزم 

من وسط اسباب کشی دارم پیام میذارم  

البته ناهارم داره میپزه و دیگه به امید خدا تا امشب بیشتر اسباب رو می‌بریم 

اول اینو بگم تمام تلاشتون رو بکنید ورزش و سلامتی خودتون تو اولویت باشه همین الان که این پست رو می‌خونی یه ساک ورزشی و چند دست لباس خوب و خوشگل واسه خودت بخر برو دنبال باشگاه بلاخره یه جایی که به جیبت بخوره گیر مییاد. 

چون آدم سالمتر و پر انرژی میشه  

دوم اینکه هررررر وقت خواستیم وسیله خونه بخریم بلند بگیم واقعا بهش نیاز دارم ؟ 

جمع کردن و نگهداری این همه وسیله دیوانه کننده اس  

من کلا ظروف آشپزخونه ام یه سرویس چینی ۱۲ نفره بود که همه جور استفاده ازش میکردم ولی وقتی برگشتم شهرمون و رفت و آمد خانواده همسرم زیاد تر شد افتادم تو تله خرید ظروف و رختخواب واااای چه اشتباهی کردم  

البته یه مقدار شو کنار میذارم واسه دانشگاه دخترم اگه شهر دیگه قبول بشه  

یه نکته دیگه کار خیییلی خوبی که من کردم موقع سفارش سرویس خواب گفتم زیر تختم کاااامل کشو و طبقه بندی بشه اینطور انگار دوتا کمد ایستاده بزرگ با طبقه زیر تخت دارم. 

خیییلی عالی یه و جادار ،تخت هم محکم تر میشه 

امسال خرید پارسیان واسه من عالی بوده  

همین پولهای کوچیک تبدیل به پارسیان میشن خیییلی عالی یه. 

من تو فروشش هیییچ مشکلی نداشتم تقلبی هم از هر مغازه پرسیدم خندیدن جای معتبر همچین کاری نمیکنن 

من راحت تبدیل کردم  

چندتایی داشتم به اضافه یه بن خرید و کمی پس انداز پول که دادم زنجیر طلای مورد علاقه مو خریدم سبک و راااحت و خوشگل 

برند سپاهان خییلی معتبره کلا طلای سپاهان و یه برند دیگه که فراموش کردم جزو معدود برند طلا هستن که صادر میشن. 

اینو طلا فروش بهم گفت ولی بقیه برند ها من خرید و فروش کردم هییییچ‌ مشکلی نداشته البته من برام مهم نیست یه مقدار جزئی ازش کم بشه  

البته موقع خرید طلا پارسیان رو به قیمت تابلو برداشت 

یه نکته دیگه اینکه طلافروشی گفت که طلاهاتون بانک کارگشایی بزارین خیلی امنه ،ولی قبلش عکس از طلا و فاکتو حتما بگیرین واسه احتیاط. 

خرید و فروش طلا از دیوار هم خیییلی احتیاط کنید که کلاهبرداری نشه مخصوصا خرید که امکان طلای عیار پایین و تقلبی هست. 

موقع فروش هم تا پول به حسابتون نیومده ،طلا رو ندین دست مشتری. 

یه نکته هم که الان یادم اومد وقتی که میدونید اسباب کشی دارید کم کم وسیله فریزر و یخچال رو استفاده کنیم و چیز جدید هم فریز نکنیم ،من یه کیسه کوچیک وسیله فریزری داشتم همین ،یه بسته گوشت چرخی ،یه بسته گوشت خورشتی و یه بسته کوچیک میگو فقط همین  

انشاالله هممون اول سلامتی بعد هم رزق خوب داشته باشیم 

خآنم و آقا الان تقریبا ۲۸ سال از زندگیشون میگذره و هر دو در آستانه ۴۵ تا ۵۰ سالگی هستن.آقا از اول زن ...

عزیزم منم با این حرفتون موافقم

من چون خودم نمیتونم همیشه یه حالت باشم، نمیتونم همیشه متعادل باشم یعنی نه افراط نه تفریط،میام گاهی خسیس خسیس میشم گاهی ولخرج ولخرج،روزایی که ولخرجی میکنم انرژی با پر انرژی میرم به سمت پس انداز کردن

چون من کلا شخصیتم صفر یا صدی هستش باید این کارو بکنم تا در اینده مثل همین خانواده افسردگی نگیرم

ولی اگه کسی بتونه درستش همون متعادل بودن هستش نه خسیس نه ولخرح،اگه کسی هم نتونه متعادل باشه مثل من گاهی خسیس گاهی ولخرج باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم با این حرفتون موافقممن چون خودم نمیتونم همیشه یه حالت باشم، نمیتونم همیشه متعادل باشم یعنی ...

دوست عزیز یادتون باشه ما خودمون تعیین میکنیم چجوری باشیم ، همین که میگید من صفر و یکی هستم ، یعنی بخودتون تلقین میکنینید که من  همینم در صورتی که آدمی میتونه متغیر باشه و روی خودش کار کنه .

همونطور که داریم در دعا که 

یا محول الحول والاحوال .......

پس میشه با توکل به خدا و توسل به ائمه تغییر مثبت کرد و اینم یادمون باشه که ما اومدیم در این دنیا تا با زندگی کردن به رشد و تعالی برسیم ، نیومدیم که فقط تا میتونیم جمع کنیم و مال رو مال بذاریم مثل خانواده ای که مثال زدم ، ولی از لحاظ روحی و معنوی در سطح پایین بمونیم .

تجربه خودم اینو میگه خوبه که باهم رشد کنیم یعنی اگه از لحاظ مالی بحمدالله در حال رشد هستیم ، از لحاط معنوی که الان خیلی جای خالیش در زندگی‌ها حس میشه هم رشد بدیم .

مثلا اون وقتی که بقول خودتون حس میکنید دچار خساست دارید میشید همون موقع یه مبلغ یا یه چیزی رو انفاق کنید و بدید به نیازمند . 

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
دوست عزیز یادتون باشه ما خودمون تعیین میکنیم چجوری باشیم ، همین که میگید من صفر و یکی هستم ، یعنی بخ ...

وای خط آخرت چقدر خوبههههه

پس وقتی حس کنم دارم بیش ازحد حساب کتاب میکنم انفاق کنم 🤌

دوستان من پول نقد داشته باشم خودمو کنترل کنم خرج نشه دخترم چالشو میکنه ازبس که تو آنلاین شاپا میچرخه یا بیرون رفتنی همش میخواد ازلوازم تحریری یه چیزی برداره مثلا میریم یه دفتر بگیریم چهارصد پیادم میکنه

خلاصه که میگم این یکی دوتومنایی که دستم میمونه روبدم‌ سکه پارسیانی چیزی، کاش این طلافروشا یه تیکه از زنجیر دست دومی‌که مشتری بهشون فروخته رومیفروختن به ما مثلا اندازه ۲ تومن زنجیر😁

قبلامیشد بادوتومن پلاک سبک خرید الان نمیشه 

کارت پارسیانم اعصابم نمیکشه بخرم جمع شه بعد بخوان‌ناز کنن طلایی ومیلی هم چون میتونم‌نقدش کنم باز خودم دخلشو درمیارم 

وای خط آخرت چقدر خوبهههههپس وقتی حس کنم دارم بیش ازحد حساب کتاب میکنم انفاق کنم 🤌دوستان من پول نقد ...

مگه شهرتون طلا شکسته گیر نمیاد ؟

من حتی با پونصد هزار تومنم طلا شکسته خریدم  

مگه شهرتون طلا شکسته گیر نمیاد ؟من حتی با پونصد هزار تومنم طلا شکسته خریدم

بچه ها یه سوال بپرسم،همچین تاپیکی برا آقایون نیست؟راهکار چیه برا آقایون که اونام یه سری چیزارو یاد بگیرن مثل همین پس اندازو وام اینا

تهرانم عزیزم با دوتومن واقعا نمیتونم چیزی پیدا کنم الان ۲۰۰ سوت میشه۸۰۰ هزارتومن

عزیزم چرا نشه،من با ۶۰۰-۷۰۰ تومنم بعد از عید کلی پلاک دست دوم کوچیک کوچیک خریدم الانم با همین مبالغ هست که بخرم

من همشونم دست دوم خریدم بدون اجرت

شما که تهرانید،چطور میگید نیست؟

مامان سبحان عزیز کدوم رو باید برای دریافت وام انتخاب کنم

سلام عزیزم ، اولی و دومی هر دو ۲ نوع حساب جداگانه برای دریافت وام هستن .

طرح اعتبار ملی پول حداقل باید ۳ ماه بمونه امتیازدهی اش تندتر هست و سود وامش ۱۴ درصد .

طرح مهربانی پول حداقل یک ماه باید بمونه امتیازدهی کندتری داره ولی سود وامش ۴ درصد هست .

و اینکه برای محاسبه مقدار وامی که میتونید نسبت به سپرده گذاریتون از این ۲ طرح بگیرید رو میتونید داخل همون سامانه بام قسمت محاسبه گر مشاهده کنید .

معصومه جون دورت بگردم (باشینا دولانیم)

جات خیلی خالی ،برگزیده هارم خوندیم ،اما پست جدید برامون بزار   

دیروز برای فریزرم وسایل اماده میکردم شب خسته بودم ،اخرای کار گفتم بریم بیرون غذا بخوریم ،حساب کردم نزدیک یه ملیون میشد ،بعدش یاد معصومه جون افتادم گفتم یخچال خوب نگاه کن   یه تن ماهی داشتم اونو گذاشتم تو اب بجوشه ،یه تکه هم مرغ داشتم اونو گرم کردم شام خوردیم هم پس انداز شد ،هم خسته بودم بیرون نرفتیم بعد شام  استراحت کردم ...  

پول شام و پولی که از خرج خونه مونده رو امروز انتقال میدم به کارت مخفی بدون پیامکم  

دیشب به حساب شیرخواران پول واریز کردم ،چون همسرم کنارم بود انتقال رو گذاشتم برای امروز   

سلاااام سلام دوستان عزیزم من وسط اسباب کشی دارم پیام میذارم البته ناهارم داره میپزه و دیگه به امید ...

سلام عزیزم به سلامتی اسباب کشی کنید در مورد خرید وسایل درسته نباید بیش از حد باشه ولی داشتن ظرف و ظروف و رختخواب در هر خونه ای لازمه وقتی مهمون بیاد نشونه سلیقه خانوم خونه هست بعضی جاها آدم میره میبینه چند تا چنگال اضافه ندارن برای دو نفر مهمون😐 هندونه یا خربزه را با کارد بدون چنگال میارن☹️ یا چند تا پیاله ندارن بستنی بیارن میزارن داخل نعلبکی😑 یا بالشت ندارن میرن از همسایه قرض میگیرن🤦‍♀️

2810