سلام دوستان عصرتون بخیرو خوشی
من حدود ۱۰روزه طالقان هستم ویلای مامانم
فعلا تو این ده روز هیچ خرجی نداشتم😅
چون اینجا مغازه هم نداره عملا هیچ پولی خرج نمیشه
الوچه هامونو چیدم هم ۱۵تا سینی لواشک پختم واسه پسرم هم ۲تا شیشه ی ۱کیلویی رب الوچه درست کردم برای جوجه ترش و فسنجون و..
حدود ۳کیلو البالو خشک مامانم بهم داد و ۱کیلو برگه ی زردالو
زغال اخته و فندق هم رسیده جمعه میخوام بیام تهران میچینم میارم و زغال اخته هارو فریزر میزارم فندوقارم مغز میکنم خشک میکنم واسه تنقلات
همسرم تهرانه
صبح ساعت ۱۰ زنگ زد گفت اومدم فروشگاه فامیلی (سر خیابونمونه) پنیرو کره بخرم دیدم گوشت اورده میخوای؟
گوشت گوساله ی گرم اورده همونجا تکه میکنن و بسته بندی میکنن
بسته هاش حدود ۲کیلوئه تقریباا
کیلویی ۲۹۹تومن
گفتم ۴کیلو راسته گوساله بخر و ۳کیلو سردست که کلا شد ۲۱۰۰
از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت ۳ظهر تلفنی بهش توضیح میدادم چجوری خورد کنه😅😅اولین بارش بود😅😅
سر دستارو دوبار چرخ میکنم هر ۱کیلو ۸بسته میشه واسه ما که ۳نفریم کافیه
فقط بخوام کباب نابه ای درست کنم ۲بسته میذارم و الا ماکارونی یا لوبیا پلو و کتلت و..همون ۱بسته کافیه
راسته هارم ۱کیلوشو گفتم چنجه ای خورد کن و با بیف کوب نرم کن و بذار فریزر که ۱کیلو ۳وعده ی چنجه میشه
۳کیلوی ما بفی هم خورشتی خورد کرد که باز هر ۱کیلو ۶بسته خورشتی میشه البته همسرمو پسرم گوشت گوساله دوس دارن
اما بیام تهران ۲کیلو ران گوسفندی هم میگیرم خورشتی خورد میکنم مهمون بیاد ۱بسته گوساله میریزم یه بسته هم گوسفندی برای خورشت که گوشت گوسفند لذیذ میکنه
من دنبه هم میخرم خورد میکنم اندازه ی قوطی کبریت و میذارم فریزر هر وقت بخوام خورشت درست کنم یه تیکه دنبه رنده میکنم تو قابلمه و پیازمو با اون دنبه سرخ میکنم خیلی خوش طعم میشه البته همونطور که یخ زده س رنده کنین اگه نرم شه بد رنده میشه
همسرم گفت قصاب فروشگاه میگفت گوشتا میرفت برای موکب اربعین اما الان که اربعین تموم شده بیشتر توزیع میشه و اینکه تو این چند روز که مردم مسافرت هستن و شهر خلوته هر چقدر گوشت بخواین میتونین بخرین اما از هفته ی اینده میشه هر نفر یک بسته گوشت
کیف و کتونی مدرسه ی پسرمم مونده که کیف پارسالش در حد نو بود چون پیش دبستانی بودو اونجا کمد داشتنو کتابا و وسایلاشون اونجا بود فقط تغذیه شو میذاشت تو کیفش میبرد
پارسال کیفشو خریده بودم ۵۰۰ تومن
گذاشتم تو دیوار ۳۰۰ تومن فروختم
امسالم در حد همون ۵۰۰تومن براش کیف میخرم یعنی نهایت ۲۰۰تومن پول میذارم رو ش
یه سری کاپشن شلوار جین خارجی و کتونی پوما اورجینالم داره
اونارم میخوام بذارم دیوار و کتونی و لوازم تحریرشو بگیرم
چون براش کوچیک شدن اما کاملا نو موندن❤
پس هزینه ای واسه خرید مدرسه هم ندارم
ادامه دارد...