2777
2789
خودش بچه گیری نیست،ولی چون تک فرزند هم هست گاهی تو خونه حوصله اش سر میره،البته اینجا تو کوچه و پارک ...

عزیزم به نظر من گوشی بگیرین این بچه‌های برای نسل تکنولوژی هستند باید از ابتدا با تکنولوژی بزرگ بشن و بلد باشند شما ده سال آینده رو ببین که تکنولوژی چه پیشرفت عظیمی کرده ماها نمی‌تونیم بهش برسیم اما بچه‌هامون باید همگام با تکنولوژی پیش برن

بغیر از اون الان همه دارند بچه جلوی دوستاش خجالت می‌کشه اعتمادبه‌نفسش رو از دست میده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

دوستان من از اسنپ خیلی استفاده میکنم خیلی هم کافه و رستوران میرم.

اسنپ فود یه گزینه‌ی جدید و خیلی جذاب آورده به اسم فودرو

شما واردش میشی رستوران‌های نزدیکت رو نشون میده با تخفیف میتونی بری استفاده کنی

من امروز استفاده کردم رفتم کافه ناهار و قهوه خوردم و ۵٠ درصد هزینه رو پرداخت کردم 

حتما استفاده کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جدیدا این حساب رو باز کردید ؟اگر این طرح باشه خیلی خوب هست .

سلام عزیزم با راهنمایی شما من وام دی جی کالا رو. گرفتم و دو تا ربع سکه سفارش دادم البته همسرم بهم چک نداد نشد امامی رو بگیرم وام سی تومنیش رو گرفتم

انشالله به امید خدا راحت فروش میره و برای منکه حمایت نمیشم فقط خودمم و خودم دلگرمی بزرگیه ممنون ازتون ک وقت میذارید و اینهمه ریپلای رو جواب میدین ده برابرش ب زندگیت برگرده انشالله

عزیزم به نظر من گوشی بگیرین این بچه‌های برای نسل تکنولوژی هستند باید از ابتدا با تکنولوژی بزرگ بشن و ...

درسته،

گوشی خودم A20 قدیمی شده ولی همش دست پسرمه،یه گوشی هم داریم که باطریش خراب شده زود شارژ خالی میکنه

امسالم اگه گوشی نگیرم،میدونم سال بعد دیگه حتما باید براش بگیرم،

از طرفی هم میگم پی اس هم خیلی دوست داشته باشه بازی کنه،میتونه گاهی با دوستاش بره کلوپ و بازی کنه،اونجوری بیشترم بهش خوش میگذره البته تا حالا گیم نت و اینام نرفته،

سلااااااااااام به همه دوستان گلم.....

امیدوارم حال واحوالتون خوب باشه.....

اومدم یه گزارش بدم ...منتها انقدر گزارش من شلوغ پلوغه نمیدونم ازکجا شروع کنم.

ازماه پیش بگم که علاوه بر دادن اقساط وخرجهای دیگه حددودد ۱۰ملیون برای ماشین هزینه کردیم چون یکی از ماشینهامون باری هستش....

مبلغ ۲۰تومنم جمع کردم برای تعویض تلوزیونمون ...که می‌خواستیم پیش بدیم وبقیشو چک بدیم .که دراین حین همسرم چند تاموتور خرید به مبلغ۷۵ملیون ....که بابتش تابرج ۸چک داد وبخاطر همین دست نگه داشتم  گفتم شلوغ میشیم....

حالا این ماه اقساط روتابه اینجا دادیم....مقداری برای چک موتور پس انداز شده...۲جفت گوشواره هم برای دخترام خریدم به مبلغ حدودا ۱۱ملیون و۳۰۰...برای دخترکوچیکم قبلا خریده بودمو داشت بنابراین خریدگوشواره های دخترا به پایان رسید...وبهشون گفتم حالانوبت مامان جونه که طلابخره 🥰🥰پول گوشواره ها هم از وام ویپاد خودمو همسرم ومقدار از درآمد ویه مقداری ازپس انداز خودم گذاشتم..

حالا بادخترا هدف گذاشتم برای من النگو تکپوش بخریم وبعدش برای اونا پلاک حروف بخرم...

انشاله هدفم تعویض ماشین سواری هستش وبعد اگرخدا بخواد یه خونه بخریم...

راستی یادتونه گفتم ۱۰۰ملیون قرعه دارم میخوام نصفشو بزارم بابت چکی که همسرم برای مغازه وسیله خریده بود اومدم باخودم گفتم حیفه ویه حرکت انتحاری زدم اونوگذاشتم بانک به امیدخدا ماهیانه حدود۲۲۰۰سود میده ...وبعد اگرخدا بخواد هدفم تااخرسال تعویض تلوزیون وخریدتکپوش برای خودمه...

بچها فعلا اینا یادمه اگرچیزی به ذهنم اومد میام وبراتون میگم...

راستی تا۱۳ام ماه بعدبه امیدخدا ۳۵وام ویپادم بازمیشه میخوام۲۰تومنشوبزارم رو پول چک لوازم مغازه وبقیشو نگه دارم برای خریدالنگوم....

بعد میخوام پولاروازحساب خودم بردارم بزارم ویپادهمسرم تاعید یه مقدارم ازاون وام بگیرم برای النگو وهمینطور مسافرت مشهد اگرطلبیده بشیم...

وتا اون موقع هرچقدربتونم‌ ازویپادهمسرم وام پشتوانه وپیش درامدمیگیرم...🥰

هرسوالی داشتید درخدمتم ...یخورده شلخته گزارش دادم واینکه تا اخرماه هم باز حدود ۲۰تومنی باید قسط بدیم...خلاصه مویی داریم رد میکنیم..

به هرحال الهی همتون سلامت وشادی پررزق وروزی باشید عزیزانم....

درسته،گوشی خودم A20 قدیمی شده ولی همش دست پسرمه،یه گوشی هم داریم که باطریش خراب شده زود شارژ خالی می ...

پی اس رو بذارین ایشالا سال بعد برای تولدش بخرین❤️

سلااااااااااام به همه دوستان گلم.....امیدوارم حال واحوالتون خوب باشه.....اومدم یه گزارش بدم ...منتها ...

خدا قوت عزیزم اون پول که خابوندی سود میاد روش حیفه بی ارزش میشه بذار رسالت وام بگیر

میشه شرایط خرید موتور رو بگی

سلااااااااااام به همه دوستان گلم.....امیدوارم حال واحوالتون خوب باشه.....اومدم یه گزارش بدم ...منتها ...

چقدر خوب .

واقعا روح آدم نیاز به مسافرت و استراحت داره ، در کنار پس انداز و طلا خریدن واقعا باید براش برنامه داشت وگرنه آدم خسته میشه

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
رنگ پلاستیکی سفید الوان جنس درجه یکبا آب قاطی کردم.غلطک و سینی غلطک داشتیم تو خونه ،دسته ی غلطک اندا ...

ممنون عزیزم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

یکی از آشناهامون هست که خانوم بشدت اهل پس اندازه و مدام در حال خرید طلا ، ولی حال روحی بشدت داغون ، چون فقط و فقط هدف گذاشته که به هر قیمیته باید خونه بزرگتر بخره و سال‌های ساله که یه مسافرت تفریحی نرفته و همیشه نالان هست از اینکه حالم خوش نیست و روحیم خرابه و نارضایتی تو کلامش موج میزنه و آدم  از هم کلام شدن باهاش بیزار میشه چون همیشه ناله میزنه

خب از نظر من این اشتباهه و خوبه سالی چند گرم طلا کمتر بخره ولی سالی یه مسافرت بخاطر روحیه خودش و خانوادش بره.

پی نوشت: من خودمم اهل پس انداز و تبدیلش به طلا هستم ولی معقول ، نه در حد جنون و آزار اعضای خانواده 

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤

سلام دوستان عصرتون بخیرو خوشی

من حدود ۱۰روزه طالقان هستم ویلای مامانم

فعلا تو این ده روز هیچ خرجی نداشتم😅

چون اینجا مغازه هم نداره عملا هیچ پولی خرج نمیشه

الوچه هامونو چیدم هم ۱۵تا سینی لواشک پختم واسه پسرم هم ۲تا شیشه ی ۱کیلویی رب الوچه درست کردم برای جوجه ترش و فسنجون و..

حدود ۳کیلو البالو خشک مامانم بهم داد و ۱کیلو برگه ی زردالو

زغال اخته و فندق هم رسیده جمعه میخوام بیام تهران میچینم میارم و زغال اخته هارو فریزر میزارم فندوقارم مغز میکنم خشک میکنم واسه تنقلات

همسرم تهرانه

صبح ساعت ۱۰ زنگ زد گفت اومدم فروشگاه فامیلی (سر خیابونمونه) پنیرو کره بخرم دیدم گوشت اورده میخوای؟

گوشت گوساله ی گرم اورده همونجا تکه میکنن و بسته بندی میکنن

بسته هاش حدود ۲کیلوئه تقریباا

کیلویی ۲۹۹تومن

گفتم ۴کیلو راسته گوساله بخر و ۳کیلو سردست که کلا شد ۲۱۰۰

از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت ۳ظهر تلفنی بهش توضیح میدادم چجوری خورد کنه😅😅اولین بارش بود😅😅

سر دستارو دوبار چرخ میکنم هر ۱کیلو ۸بسته میشه واسه ما که ۳نفریم کافیه 

فقط بخوام کباب نابه ای درست کنم ۲بسته میذارم و الا ماکارونی یا لوبیا پلو و کتلت و..همون ۱بسته کافیه

راسته هارم ۱کیلوشو گفتم چنجه ای خورد کن و با بیف کوب نرم کن و بذار فریزر که ۱کیلو ۳وعده ی چنجه میشه

۳کیلوی ما بفی هم خورشتی خورد کرد که باز هر ۱کیلو ۶بسته خورشتی میشه البته همسرمو پسرم گوشت گوساله دوس دارن

اما بیام تهران ۲کیلو ران گوسفندی هم میگیرم خورشتی خورد میکنم مهمون بیاد ۱بسته گوساله میریزم یه بسته هم گوسفندی برای خورشت که گوشت گوسفند لذیذ میکنه

من دنبه هم میخرم خورد میکنم اندازه ی قوطی کبریت و میذارم فریزر هر وقت بخوام خورشت درست کنم یه تیکه دنبه رنده میکنم تو قابلمه و پیازمو با اون دنبه سرخ میکنم خیلی خوش طعم میشه البته همونطور که یخ زده س رنده کنین اگه نرم شه بد رنده میشه

همسرم گفت قصاب فروشگاه میگفت گوشتا میرفت برای موکب اربعین اما الان که اربعین تموم شده بیشتر توزیع میشه و اینکه تو این چند روز که مردم مسافرت هستن و شهر خلوته هر چقدر گوشت بخواین میتونین بخرین اما از هفته ی اینده میشه هر نفر یک بسته گوشت

کیف و کتونی مدرسه ی پسرمم مونده که کیف پارسالش در حد نو بود چون پیش دبستانی بودو اونجا کمد داشتنو کتابا و وسایلاشون اونجا بود فقط تغذیه شو میذاشت تو کیفش میبرد

پارسال کیفشو خریده بودم ۵۰۰ تومن

گذاشتم تو دیوار ۳۰۰ تومن فروختم 

امسالم در حد همون ۵۰۰تومن براش کیف میخرم یعنی نهایت ۲۰۰تومن پول میذارم رو ش

یه سری کاپشن شلوار جین خارجی و کتونی پوما اورجینالم داره

اونارم میخوام بذارم دیوار و کتونی و لوازم تحریرشو بگیرم

چون براش کوچیک شدن اما کاملا نو موندن❤

پس هزینه ای واسه خرید مدرسه هم ندارم

ادامه دارد...

سلام عزیزم با راهنمایی شما من وام دی جی کالا رو. گرفتم و دو تا ربع سکه سفارش دادم البته همسرم بهم چک ...

چقدر کارمزد برای وام ۳۰ میلیونی کم کرد؟ چقدر طول کشید تا وام به حسابتون واریز بشه؟

2810