2777
2789
بچه ها ما تا پارسال خرج رستوران وفست فودمون حداقل ماهی۴ تومن بود ازوقتی اومدیم خونه ی خودمون و دلم‌م ...

عالیه عزیزم، علاوه بر کاهش هزینه ها از نظر سلامتی هم قابل قیاس نیستن غذای خونگی و عذاب بیرون، من هم تو همین مرحله هستم، تا پارسال کلی پول غذای بیرون میدادم ولی از وقتی با این تاپیک آشنا شدم تونستم مدیریت کنم و نزدیک به هشت گرم طلای بدون اجرت خریداری کردم تو همین یکی دو ماه اخیر 😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بن بست خیلی توصیه نمیشه مگر پارکینگ داشته باشهانباری واجب نیستپارکینگ به مراتب مهم ترهزیرش مغازه نبا ...

عزیزم پارکینگ داره دوتام داره واحد ما یعنی جای دوتا ماشین داره نوسازم هست یکسال ساخته

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزم اگر اهل انبار کردن وسایل نیستید و یا وسایل اضافی زیادی ندارید مهم نیست، ضمن اینکه افراد ...

ممنونم عزیزم از پاسخگوییتون درست میفرمایید

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزم دستورشم بگو ممنونم

خمیرش رو خودم درست میکنم

دوپیم‌ونه آرد قنادی ،یدونه تخم مرغ، یک سوم پیمونه روغن نصف  پیمونه شیر،یه ذرررره نمک ، یه ذرررررره ی کم شکر نصف ق چ بکینگ پودر باهمزن هم بزن ،کف تابه ی تفلون روکمی چرب کن مواد روبریز کفش شعله ی گاز کم باشه بعد پنج مین حباب که زد برش دار بذار رو سینی فر پنج دقیقه هم تو فر بمونه بالاش هم از حالت خمیری در بیاد بیاربیرون مواد پیتزا روبریز( من همه چیو از قبل آب پز میکنم حتی فلفل دلمه ای اینجوری تایم پخت میاد پایین وبهتر هم میشه) 

دوباره بذار تو‌فر (دمای۱۸۰ بمدت۳۰ دقیقه) بعد نیم‌ساعت درش بیار روش پنیر پیتزا بریز ‌ودوباره بین ۵ تا ده دقیقه دیگه بذار تو فر

اولین لایه روی‌خمیر سس کچاپ‌بزن بعدپنیر پیتزا بریز بعد مواد دیگه، پنیر پیتزای مرحله اخر هم ده دقیقه ی اخر بریز

بنظرم دلیل اینکه پیتزای خونگی برام دلچسب شده وعین بیرونیا میشه همین طرز تهیه خمیرشه قبلا خمیر آماده میگرفتم اصلا خوب خوشمزه نمیشد

بن بست خیلی توصیه نمیشه مگر پارکینگ داشته باشهانباری واجب نیستپارکینگ به مراتب مهم ترهزیرش مغازه نبا ...

مرمری جون چرا زیر تجاریا سخته فروششون؟ برای من زیرش تجاریه ولی درش به اون سمت کوچه س 🥲

سلام عزیزم به نظر منم انباری زیاد مهم نیس البته خوبه داشته باشه،ولی من اصلا ملکی که بن بست باشه رو د ...

فداتشم عزیزم ممنونم ازتون.

2810