2777
2789

خانومای گلی که در زمینه خرید ملک تخصص دارید یاهمسر یا اقوام گرامیتون در زمینه ملک سر رشته دارن اگر ملکی همه چیش اوکی باشه آپارتمان فقط انباری نداشته باشه ارزنده اس؟و خریدش توصیه میشه ؟ در ضمن در خیابان بن بست هستش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ما تا پارسال خرج رستوران وفست فودمون حداقل ماهی۴ تومن بود ازوقتی اومدیم خونه ی خودمون و دلم‌میخواد ارتقا بدم و خونه بزرگ‌تر برم دیگه رستوران وکبابی اینا نرفتیم درعوض تا یکم‌پول‌دستم میاد طلابدون اجرت میگیرم که ان شالله خونه رو تعویض کنیم

یه توستر گرفتم باهاش کیک وپیتزا ‌وکلی غذای دیگه میپزم اصلا دیگه از بیرون نمیگیریم

ماهیانه هم گوشت گوسفندی که میگیریم یه کیلوش رو برای کباب جدا میکنم خیلی سبک بار با دوتا پیاز و نون میریم بیرون همون پای منقل میزنیم به بدن دیگه هوای رستوران رفتن هم به سرمون نمیزنه😄

خانومای گلی که در زمینه خرید ملک تخصص دارید یاهمسر یا اقوام گرامیتون در زمینه ملک سر رشته دارن اگر م ...

بن بست خیلی توصیه نمیشه مگر پارکینگ داشته باشه

انباری واجب نیست

پارکینگ به مراتب مهم تره

زیرش مغازه نباشه ها

واحدهای مسکونی ک طبقه همکفشون تجاریه و مغازه است خرید و‌فروشش دردسره

الان همبنا به ذهنم رسید

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

دخترااا 

من گفته بودم ک سعی میکنم زیاد کار کنم

ولی از اونورم ورزش رو همزمان میکنم

امروز تعطیلیه ولی من از صبح سرکارم

ولی بجاش ایمپلنتمو تونستم انجام بدم

منتظرم کم کم بتونم کارای زیایی دیگه رو‌به ترتیب انجام بدم

💕💕💕

بچه ها ما تا پارسال خرج رستوران وفست فودمون حداقل ماهی۴ تومن بود ازوقتی اومدیم خونه ی خودمون و دلم‌م ...

نوش جون

ولی غذای بیرون رو کلا قطع نکنین

حداقل ماهی یکبار رو‌برین

اقایون عادت میکنن 

انشالله بعدها بهترین خونه رو هم بخرین دیگه عادت رستوران رفتن از سرتون میپره و ممکنه توی اون سن بخاطر چربی خون با بکسری مشکلات دیگه نتونین با خیال راحت یک غذای خوشمزه رستورانی بخوربن🌺😘😍

نوش جونولی غذای بیرون رو کلا قطع نکنینحداقل ماهی یکبار رو‌بریناقایون عادت میکنن انشالله بعدها بهترین ...

مرسی دوستم😘اخه خودم خفن ترین پیتزا و برگرا رو‌درست میکنم  انگار دیگه مال بیرون رو دلمون نمیخواد ولی مسافرت که میریم رستورانای لوکس میریم

خانومای گلی که در زمینه خرید ملک تخصص دارید یاهمسر یا اقوام گرامیتون در زمینه ملک سر رشته دارن اگر م ...

سلام عزیزم اگر اهل انبار کردن وسایل نیستید و یا وسایل اضافی زیادی ندارید مهم نیست،  ضمن اینکه افراد زیادی رو می‌شناسم که دنبال ملک بدون انباری هستند و معتقدند چرا پول بدیم همون هزینه طبق متراژ پول بدیم بابت انباری، 

ولی کوچه بن بست رو توصیه نمی‌کنم ، مشتری های خاص خودش رو داره، موقع فروش ممکنه اذیت بشید، البته که همون هم افراد زیادی هستند که کوچه های بن بست رو بخاطر آروم بودنش ترجیح میدن 

2810