2777
2789
عزیزم 20تومن رو سال بعد چقدر باید پس بدید؟

٢٥ البته زودتر از يكسال هم پس بدي كمتر سود بهت تعلق ميگيره

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام خانما خوبین من هرچی پول داشتیم تکوندیم هرچی تو ویپادو بلو و کارتهای دیگم بود صفر صفر شدیم ۲۰۰ ت ...

لجوج جان اوایل خرید هرچیزی ک قیمتش بالا باشه همچین حسایی میاد سراغ آدم همش اما و اگر

ولی یه مدت ک بگذره ذهنت اروم میشه

من خودمم همینجوری ام وقتی یه حرکتی میزنم تازه کلی گزینه توی ذهنم باز میشه

و به مرور با خودم به صلح میرسم و میگم کارم اشتباه نبوده

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

٢٠ ميليون چقد بايد پس بدين؟

٢٥گلم 

من سال گذشته ٩گرم طلا ي شكسته خريدم ٢١ميليون الان قيمت ٩گرم طلا اگه ٣٦٠٠حساب كنيم ميشه٣٢٤٠٠ يعني از سال گذشته تا امسال ١١ميليون سود كردم

حالا ميگم ٥تومنم بانك از من سود گرفت  باز ٦ميليون سود خالص كردم پس بهتر از هيچي بود ....بهتر از اينه كه تو صندوق خاك بخوره اينجوري هم جاش امنه خيالم راحته ....هم باهاش يكم سود كردم ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام مامان سبحان عزیز.بنده خیلی حس خوبی نسبت به شما دارم و خیلی ازتون ممنونم که بدون چشم داشتی همه ی ...

سلام عزیزم ، ان شا الله به خیری براتون پیش بره کارهای خرید واحد .

و اینکه حتما حواستون باشه ملکی که میخرید ارزنده باشه تا بعدا برای فروش دچار مشکل نشید .

طلاها رو الان نفروشید بگذارید وامتون رو گرفتید و واحد مورد نظر رو پیدا کردید بفروشید .

و اینکه بانک مهر امتیازدهی خیلی کندی داره .

من خودم با بانک رسالت و طرح مهربانی بانک ملی تازگی ها وام میگیرم امتیازدهی سریعتری دارن .

طرخ اعتبار ملی بانک ملی هم هست که سودش من فکر میکردم ۲۳ درصد هست ولی متوجه شدم ۱۴ درصد هست که امتیازدهی سریع تری داره .

هم طرح مهربانی و هم اعتبار ملی رو میتونید از داخل سامانه بام حساب باز کنید و یک محاسبه گر هم همونجا هست که میتونید مبلغ وامتون رو به نسبت پولی که میگذارید متوجه بشید .

سلام گلم امروز رفتم براي وام كارگشايي ٥٠گرم طلا دادم ان شاءالله ساعت ١٢به بعد ٢٠تومن برام واريز ميكن ...

سلام عزیزم ، ممکنه بگین که اگه تهرانین کدوم شعبه رفتین ؟

اخه من قبل عید شعبه مرکزی رفتم گفت باید ۶۰ گرم طلا بدم برای ۲۰ تومن  ،چند وقت قبل هم یه کاربری همینجا گفتن که ۳ تومن از ۲۰ تومنم بلوکه میکنن!

برای شماهم  این شرایط بود یا ن

سلام خانومادیجی شهر ۲۰۰ میلون وام میده بمدت ۶۰ ماهشم داره خیلی قسطاشم خوب یمیوقته مال بانک شهره میخا ...

سلام عزیزم ، وام بانک شهر فقط برای خرید از خود فروشگاه د ی ج ی شهر هست و اونجا طلا هم داره ولی خوب طلای زینتی اجرت دار هست .

و اینکه نمیشه این وام رو نقد کرد و ضامن هم میخواد .

ضمنا به جای ۲۰۰ میلیون ۱۷۵ میلیون اعتبار میده و ۲۵ میلیون برای هزینه زیرساخت کم میشه .

سلام عزیزم ، ان شا الله به خیری براتون پیش بره کارهای خرید واحد .و اینکه حتما حواستون باشه ملکی که م ...

مامان سبحان جان سلام عزیزم خوبین انشالله؟

عزیز این طرح مهربانی بانک ملی من قبلا یخورده پول داخلش گذاشته بودم نزدیک ۳۰ تومن امتیاز وام دارم ،برای ضمانتش چیا میخاد ؟حتما باید مدرک شغلی باشه ؟

سلام خانما

گزارش این ۳ روز

یکشنبه ناهار که از قبل داشتم،شامم  از نذری و کاملا بدون خرج بودیم

دوشنبه ظهر غذا نداشتم نودل خوردم و همسرمم بخاطر کاری خارج شهر بود نمیشد غذا ببره که اون پیتزا خورده بود از پول خودش نمیدونم چند.و نون گرفته بود که فریز کردم بازم خودش گرفته بود)ما نون خریدن با شوهرمه،کلا بقیه خریدا هم با خودش میرم چون بچه کوچیک داریم تنها نمیرم خرید)،شیر هم بهمون نذری یه پاکت داده بودن گذاشتم کنار و دیروز برای بچم باز کردم برای ۲ ۳ روزش کافیه خرج شیرم ندادیم.

برای چالش طلا مرداد و شهریور عصر با شوهرم حقوق و حسابامونو تکوندیم بعد دادن قسطا که شد ۱۶ تومن. ۱ تومن وام ویپاد که میشد ۱۵.با خودم گفتم طلا داره میره بالا همینجور چیکار کنم؟

باید ۸ تومن یه قسط دیگه میدادیم گذاشته بودیم کنار.یهو معصومه درونم بیدار شد به شوهرم گفتم اگر قسط ۸ تومنی ندیم چی میشه؟گفت تا دو قسط ایرادی نداره حالا یه ۵۰۰ بریزیم هم مشکلی نداره فعلا.

گفتیم پس ۸ بزاریم رو ۱۵ میشه ۲۳.دو نیم خرجی میوه و پوشک و شیر و سبزی و...

۵۰۰ هم میزنیم قسط

با ۲۰ راهی بازار شدیم.مامانمم اومد که طلا بخره.

تو راه ماشینمون خراب شد🤐 دیگه رفتیم بازار دیدیم طلاهاشو ۷ درصد میده.به شوهرم گفتم زنگ بزن به آشنامون گفته بود ۵ درصد میدم ببین چیزی داره زنگ زد گفت آره.دیگه مامانم یه گردنبند خرید بعد برگشتیم سمت طلافروشی آشنا...

طلاهاشو دیدم النگو بود که خیلی خوشم نیومد دیگه گشتم یه مدال گرفتم.خیلی تمیز بود.نگین داشت که بهم گفت اونا رو کم میکنم.نشست شمرد و کم کرد چجوری نمیدونم🙄🙄گفتم پس وزن نگین تو فاکتور بنویس

با یه گوشواره.

۵.۵ گرم با کسر نگین که شد ۲۱۰۵۰ که ۵۰ تومن انداخت گفت ۲۱.من گفتم زیاده که شوهرمو مادرم همزمان گفتن بخخرررررر.مامانم میخواست ۱ بده که قبول نکردم.

دیگه ۲۱ کشیدیم و با ۲ موجودی اومدیم خونه.

شب مامانم بخاطر طلای جدیدش بابامو فرستاد میکس گرفت برامون😍

دیروزم بدون خرج خونه بودیم بجز خرابی ماشین که امروز شوهرم وسایل گرفت خودش درست کرد ۹۰۰ خرجش شد.

ناهار هم مادر شوهرم برام آورد فعلا تا الان بدون خرج ببینم تا شب چی میشه.

حالا باید با ۱۱۰۰ تا آخر ماه سر کنم،شوهرمم بیاد ببینم چقدر برای قسط بزنیم.البته صبحانه و حبوبات و... از افق خریدم با تارا قسطی.۱۷۰ هم اعتبار تارا دارم.

خودم خواستم این ماه یه چالش داشته باشم نمیدونم درست بود کارم که طلا خریدم یا نه الان یه حس استرس دو اینکه پولمو کولباش کردم دارم به قول معصومه😭😭 @masumehjoon   انقدر تگت میکنم بیای دلداری بدی بخاطر تاثیر شما بود اینجوری خریدم وگرنه اهل ریسک نبودم.

وام ویپادمم منتظرم تسویه بزنم و جدید رو بردارم یه کمکی بشه تا آخر ماه امیدوارم دو تومنی بم بده

عکس طلاهامم پست بعد میزارم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
چطوری وام ویپاد رو به موجودی ویپاد زدیدبرا سپرده؟

من گزینه افزایش موجودی رو میزدم درجا می نشست توی موجودی واقعی....برای من که جواب میداد....ولی خیلیا نتونستن ....و اینکه ویپادم گفت غیرقانونی  

نمیدونم خرید طلا نگین دار دست بود یا نه چون تقریبیم حساب کرد.ولی سریع آوردم انداختم گوش و گردنم بلکه ...

مبارکت باشه عزیزم 

به دل خوش استفاده کنی 

نگران نباش خدا بزرگه تا آخر ماه در عوض یه پس انداز خوب داری برای آینده

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
مبارکت باشه عزیزم به دل خوش استفاده کنی نگران نباش خدا بزرگه تا آخر ماه در عوض یه پس انداز خوب داری ...

ممنون عزیزم 🌹🌹

آره هی خودمو آروم میکنم میگم همه چیز تو خونه داریم،ما زیاد مهمونم برامون نمیاد خدا بزرگه تا آخر ماه ،بجاش طلا تا ماه بعد میره بالا

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
ممنون عزیزم 🌹🌹آره هی خودمو آروم میکنم میگم همه چیز تو خونه داریم،ما زیاد مهمونم برامون نمیاد خدا ب ...

درسته همین طوره

هر غذایی میخوای بپزی سورا ی کوثر بخون رو مواد غذایی که پر برکت بشه غذا 

سوره ی عصر هم میتونی بخونی برای صبور شدن اعضای خانواده

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
2810