2777
2789
من گزینه افزایش موجودی رو میزدم درجا می نشست توی موجودی واقعی....برای من که جواب میداد....ولی خیلیا ...

منم برای اولین بار زدم عالی بود زود نشست حساب همیشه حساب بورسیمو شارژ میکردم بعد انتقال میدادم که زمان‌بر بود ولی این روش خیلی عالی بود😁

عزیز با یک میلیارد خونه پیدا نمیشه

سلام عزیزم اگر برای سرمایه گذاری میخواین پیشوا راحت میتونید خونه سند دار بخرین پیشوا بعد از ورامین هست پارسال ۲۰۰میلیون بود الان شدن ۸۰۰میلیون.یا نصیرشهر یا رباط کریم شما باید توابع تهران خونه بخرین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشین رو میتونی با ریز ریز سکه پارسیان خریدن و یهویی همه رو فروختن بخری ولی خونه اگه نخری ممکنه دیگه ...

درسته. توی این سالها آدمهایی رو میشناسم که به دلشون افتاده بود خونه بخرن ولی بدلایلی پشیمون شدند. الان اگه خریده بودند ۱۰ بر هیچ جلو بودند از لحاظ آسایش مالی

مامان سبحان جان سلام عزیزم خوبین انشالله؟عزیز این طرح مهربانی بانک ملی من قبلا یخورده پول داخلش گذاش ...

عزیزم مطمئن نیستم مدرک شغلی بخواد یا خیر .

یک قسمت داره هم برای وام گیرنده و هم ضامن که آدرس و تلفن محل کار رو میخواد ولی من برای مادرم و همسرم چون بازنشسته هستن همون تلفن و آدرس خونه رو زدم و قبول کرد .

ضامن هم که فقط یک نفر باید باشه داخل بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباریش a یا b باشه .

سلام عزیزم ، ان شا الله به خیری براتون پیش بره کارهای خرید واحد .و اینکه حتما حواستون باشه ملکی که م ...

سلام عزیزم طرح مهربانی باید پول بلوکه کنی 

یا مثل مهر همینجور کار کنی امتیاز حساب میده؟

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

سلام خانومای مدیر و مدبر 😍😍

تو اطرافیانم قرعه کشی ثبت نام میکنن ماهی ۵ میلیون که ۱۰۰ تومن میوفته به نظرتون ارزش داره منم شرکت کنم ؟ 

دورویهام دارن مینویسن منم خیلی وسوسه شدم گفتم اول یه مشورتی بگیرم بعد اقدام کنم 

سلام دوستانمن اومدم اینجا گفتم وام رسالت گرفتم و موندم کدوم سکه رو بخرم.....دیشب رفتم یک سکه امامی خ ...

عزیزم مبارکت باشع...

ی خانواده نظراشون متفاوت...

یکی قبول داره یکی قبول نداره

چ برسه ب این همه کاربر...

از کجا میدونیم شاید بخاطر این‌همه توپیدن کسی نظر مخالف نمیده؟

حالا اون شخص گفتع..

چطور موافق هستیم میگیم...

من خودم چند تا چیز از معصومه یاد گرفتم...🤗♥️♥️♥️♥️

ولی خب وقتی اینهمه کاربر صداش زدن بیا بیا..خودش گفته گذشت داشته باشیم....

یا قرار بود پنج شنبه هر هفته ی برنامه تمیز کاری داشته باشن با کاربران..

درست نبود ب فکر اون کاربرا باشن ک با عشق منتظرش بودن؟؟؟

خواهش میکنم ریپ نزنید...

عزیزم مبارکت باشع...ی خانواده نظراشون متفاوت...یکی قبول داره یکی قبول ندارهچ برسه ب این همه کاربر... ...

عاطفه خانوم ببخش که من جواب دادم 😘

میخواستم بگم وضعیت این تاپیک درست مثل شرایط  کشور شده کسی جرات انتقاد نداره و همه باید به به چه چه کنن🥲

من شخصا از معصومه جون و خانومای اینجا کلی چیز یاد گرفتم و میگیرم 🙏ولی خوب قرار نیست که همه با نظرات من و شما موافق باشن و این نباید باعث کدورت بشه هر چند بیان نظرات مخالف باید با کمال احترام باشه 👌

سلام خانما من یک هفته مهمون دارم ۴ نفر(خواهرم و سه تا بچه هاش) ....همسرم کارمنده این ماه سه تاام عروسی داریم....میشه چنتا غذا و میانوعده پیشنهاد بدید اقتصادی و ابرومندانه باشه

ب امید رسیدن ب هدفم.  
سلام خانومای مدیر و مدبر 😍😍تو اطرافیانم قرعه کشی ثبت نام میکنن ماهی ۵ میلیون که ۱۰۰ تومن میوفته به ...

سلام عزیزم 

من مدیر مدبر نیستم ولی طبق چیزایی که از خانمای اینجا بخصوص عزیز دلمون مامان سبحان یاد گرفتیم این قرعه کشیها تا ده ماهه و فوقش یک ساله ارزش دارن 

بیشتر بشن نمیصرفه مخصوصا دو سه نفر اخر 

20ماه باید قسط بدین یک سال و هشت ماه کم نیست 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام خانما من یک هفته مهمون دارم ۴ نفر(خواهرم و سه تا بچه هاش) ....همسرم کارمنده این ماه سه تاام عرو ...

ناهارا برنجی مثل قیمه،مرغ،لوبیا پلو

شام کتلت،ماکارونی، سوسیس بندری،الویه،کشک بادمجون،کوکوسبزی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانمایه سوال دارمامروز رفتم با پس اندازم طلا بخرم بعد کلی بالا پایین کردن ،طلا فروش پیشنهاد کرد ...

من هرکجا دست دوم گرفتم یا حتی شکسته فاکتو‌ر‌بهم‌دادن اخه قربونت چرا میری طلایی‌میگیری که نه فاکتور داره نه ریخت وقیافه،اگه تهرانی یه عالمه طلای کارکرده خوشگل با درصد پایین تو‌طلافروشیا هست

خواهر عقل داشتن مهمه که من نداشتم وگرنه تو ۱۸ سالگی ازدواج نمیکردم که الان تو ۱۶ سالگی ۸ سال عمرم حر ...

وای همینکه بچه نداری شش یک از ازمن جلویی  ،بچه سرنوشت آدمو عوض میکنه اگه تردید داری تو زندگیت که بمونی یا نه  خیلی حواست باشه آیندت رو تباه نکنی خواهر 

2810