2777
2789
عزیزم منطقه سه خیلی جاها میشه ولی بنظرم همون اتحاد بهتره خونه هاش و قیمتش زمین هم بیشتر داره که بتون ...

ممنون عزیزم ما چون ماشین نداریم رفت و آمد برامون یه خورده سخته به نظرتون شهرک سعدی برای زندگی جای خوبیه یا تو منطقه سه چه جاهاییش خوبه که قیمت خونه هاشم مناسب باشه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان کسی از شیراز هست ؟؟ سوال داشتم 

چرا خونه های منطقه جنوب شیراز سند ندارن ؟؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
ممنون. وارد سامانه ام رسالت شدم. میگه باید عضو بشی.مرحله آخر هم میگه شما عضو هستید ولی من تازه باهاش ...

عزیزم باید نام کاربری رو شماره موبایلتون بزنید و بعد فراموشی رمز رو بزنید براتون کد میاد و میتونید رمز جدید انتخاب کنید .

ممنون عزیزم ما چون ماشین نداریم رفت و آمد برامون یه خورده سخته به نظرتون شهرک سعدی برای زندگی جای خو ...

عزیزم بنظرم همون سعدی خوبه ولی بگردید کوچه ی خوبی پیدا کنید کوچه هایی که خیلی درهم و محله ای هستن کلا خوب نیست ولی بعضی کوچه که فقط یه کوچه ی سر راسته ، در واقع سرو تهش معلومه خوبه 

نمیدونم منظورم و خوب گفتم یا نه

تو ویپاد افزایش موجودی رو بزن شماره کارت و مشخصات خواست همون شماره کارت ویپاد رو بزن

متو میبخشید اینقدر سوال میکنم  افزایش موجودی که میزنم  کارت میدا و کارت مقصد میخواد هردو رو شماره کارت وی پاد رو وارد میکنم میگه  کارت شما نامعتبراست  الان باید شماره کارت مقصد رو یه کارت دیگه بزنم 

امروزدیگه واقعن گریه ام دراومدسریه وام اخه چقدربانکهاازیت میکنن وام ودیعه روفقط به اشناهای کارمندهاوپارتی بازی میدن خداازشون نگزره به یکی گفتیم قراربودبرامون باپارتی بازی درستش بکنه ازبرج سه تاهمین امروزدنبالشیم اخرش امشب گفت نمیتونم بانک مرکزی گفته شمازیادوام دادیدبسه دیگه بایدازیه بانک دیگه بگیریدمن حتی مدارک ضامنم اماده کرده بودم داده بودم بهش هرضامنی قبول نمیکردباچ سختی رفتم پروانه کسب وچک اماده کردم همه اینهابراصدتومان وامه 😢😢😢دارم ناامیدمیشم واقعن 

این ماه قسط روهنوزندادیم ازهمکارهمسرم یه 14تومنی گرفتم 90میلیون خوابوندم ویپادکه وام 50تومنیش دربیادمیگفتم اون صدتومان با50ویپاداینورم 100بهشن 200تومن بزارم بانک سپه بعد4ماه طرح نگین پویاهمونقدربده تابرج 10بتونم یا11لاقل قبل عیدیه ماشین بخرم ک اینجورشدبچه هاخیلی ناراحتم وناامیدخسته شدم ازپس دنبال این وامه رفتم سه ماهه بادلهای پاکتون برام یه صلوات بفرستین درست بشه نزرکردم اجیل وشکلات مشکل گشاپخش کنم بین همسایه هااین وامه درست بشه دسترسی به بچه های این گروه ندارم 🥴🥴😪😪شرمنده دعاکنیدبیام بگم درست شد

امروزدیگه واقعن گریه ام دراومدسریه وام اخه چقدربانکهاازیت میکنن وام ودیعه روفقط به اشناهای کارمندهاو ...

اگه وام 100تومنی درست نشدطلابفرشم درحد60تومن فقط دارم تنهاپس اندازمه وباوام ویپاد50تومن وپس اندازپولی هم 60تومن همه باهم 170تومن فکرکنم بشن بزارم بانک سپه براوام تالاقل تابرج 10یا11دربیادقبل عیدیه ماشین بگیریم میترسم شب عیدیی خیلی ماشین گرون بشه البته پولم هم کم میشه نهایت 350بشه منم تااونموقع بتونم شایدبتونم یه 20بزارم روش بشه باهاش یه تیبایی بخریم نظراتتون باجون دل پزیراهستم خوشکلا

این وسطم همتون بامن یه لعن ونفرین به بانکهابفرستین چقدرمارودق میدن سریه وام دادن اونوقت امارشون دراومدصادرات فقط سالی 2میلیاردوام میده به کارمندهاش اخه بی انصاف ماروبراصدتومن دق میده

@masumehjoon    

سلام عزیز دلم،دختر باشعور و با معرفت

کجااااایی گلم؟چرا نیستی دوباره

خانم خانما،،،،،اینقدر عمیق و باشعور هستی که متوجه عمق کلامم بشی گلم

یادته همیشه میگفتی خدا با اون بزرگیش میبخشه من چرا نبخشم،

الآنم همون داستانه ،خدا با این همه لطف و محبتش مورد بی محبتی و اعتراض قرار میگیره ما که دیگه بنده هاشیم.نمیدونم چی برای صدمین بار آزارت داده و دل مهربونتو رنجونده ،ولی برگرد که خیلی از دوستان منتظر پستهای سرشار از انرژیت هستن

عزیزم بنظرم همون سعدی خوبه ولی بگردید کوچه ی خوبی پیدا کنید کوچه هایی که خیلی درهم و محله ای هستن کل ...

ممنون عزیزم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
خداروشکرعزیزم ..خبرخوبی بود..براتون تجربه شد که بیشتر حواستونوجمع کنید.

ممنون عزیزمید ❤️❤️

شما چیزی از وام دیج ی شهر میدونین  ،؟؟؟

تا ۲۰۰ تومن میده ۶۰ ماهه هم هس، 

میدونین‌میشه اونم‌نقد کرد یا نه 

خواهش میکنم عزیزم .ام رسالت آدرس سایتش هست لینک نمیشه گذاشت داخل گوگل بزنید میاره براتون

سلام عزیزم من اینطور که فهمیدم ویپاد از شاخه های پارسارگاد خودشم برا سپاهه اما بل*و که خودمم پیگیر شدم قوانینشو خوندم فهمیدم کاملا مجازی هستشو اصلا ربطی به بانک سام×ان نداره.رسالت چطوریه،اون اپلیکشن خود بانکه؟

قصد دارم وام های ویپادو بل.و رو بگیرم پولامو خارج کنم ازشون😆🥺 میگم یه مدت که قسطای این وامارو میدم رسالتو به کار بگیرم بلکه امتیاز جمع شد 

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810