2777
2789
والا ترسیدم یه لحظه و دودل شدم🥺

عزیزم من کارت ویپادم همون کارت مفید هست. تا حالا دوبار رفتم بانک پاسارگاد از کارتم انتقال دادم به کارت دیگه چون مبلغ بالا بود مجبور شدم برم بانک برا انتقال. مشکلی هم نداشت و کارمو انجام دادن 

تیکر تولد 

سلام دوستان این خانه ی کارگر که گفتید  بازنشستگان تامین اجتماعی هم میتونن استفاده کنن؟ من پدرشوهرم بازنشسته تامین اجتماعی هست به نظرتون اگر کارتش رو بگیره ما هم میتونیم از اقامتگاه استفاده کنیم؟ راستش انقدر توی مسافرت بخاطر نداشتن اقامتگاه اذیت شدم که دیگه دور مسافرت رفتن رو خط کشیدم ، بچه هام هم میگن بریم مسافرت ولی توی چادر نمیخوابیم باید بریم هتل🙄 هتل هم خیلی گرونه واقعا بودجمون نمیرسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان این خانه ی کارگر که گفتید بازنشستگان تامین اجتماعی هم میتونن استفاده کنن؟ من پدرشوهرم ب ...

از شرایط رزرو رشت براتون عکس گرفتم 

بقیه شهرها هم فکر کنم همین باشه

ولی باید تک تک شهرها رو چک کنید

من عضو هستم ولی تا الان استقاده نکردم 

سلاااام عزیزای دل ما هم یه مسافرت ۴ روزه رفتیم جاتون سبز خیییلی خوش گذشت دخترم تازه رفته تو ۱۷ سال ...

عزیزم اینکار حتی با داشتن گواهینامه هم ممنوعه تا یسال بعد گواهینامه فقط داخل شهر خودتون میتونه رانندگی کنه بدعادتش نکنید😉

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
حالا که صحبت از فروشگاه بگم من همیشه تاریخ انقضا و قیمت روی بسته هارو چک میکنم بارها شدا بسته ی دم د ...

منم میرم هایپر خرید تاریخای جدید رو عقب تر میذاره همه چیو میریزم بیرون😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نه بابا مگه مملکت بی قانون بلو و ویپاد هردو معتبره

منم خونده بودم که بانک س*امان اعلام کرده به مشتریان بل*وبانک به هیچ وجه خدمات حضوری نمیده

ولی خودم یبار ۱۰ میلیون پول نقد تو بانک واریز کردم به ویپادم

دوست عزیز برای شروع بیمه شدن از کجا باید شروع کنیم همسرم ۳۸ سالشه شغلش آزاده تا الان بیمه عمر داشته ...

دیر نیست عزیزم تا قبل 60 سال میشه بیمه کرد مشکلی نداره. مبلغش هم یه میلیون خرده ای هست. دقیقشو بیمه بپرسید. 

سلام دوستان با تشكر از مطالب خوبتون من خيلي از مطالب اين گروه استفاده كردم،خواستم تجربه خودم از خانه كارگر بهتون بگم شايد به كارتون بياد ما چندين ساله از خانه كارگر استفاده ميكنيم و تا حالا از استراحتگاه هاي مشهد ،اصفهان ،تبريز و چمخاله استفاده كرديم در كل اولين مورد قيمت استراحتگاه ها واقعا مناسب از نظر سطح بندي  و تميزي مشهد و اصفهان متوسط ولي من از تبريز خيلي راضي بودم چمخاله كلا به اين صورت كه يك مجتمع بزرگ ساختمان كه فضاي باز داره و داخلش فضاي باز قشنگي داره و قفس هاي حيوون داره و الاچيق و دوچرخه سواري داره و وسايل بازي بچه ها داره و تخت براي غدا داره و ميشه كباب اينا درست كرد من چندين سال پيش رفتم  واحدمون بهتر بود نسبت به پارسالو اينكه چندين مورد تو فرم ثبت نام بود من خودم دقت نكرده بودم اينكه اب مجتمع از چاه تامين ميشه و اينكه چون فضا باز حشرات داخل فضاي باز هست من چون بچه كوچيكم داشتم اذيت شدم ي كم  اينم داخل فرم توضيح دادن با توجه به فضاي باز مدام سم پاشي ميشه ،اينكه شرط محارم داره و اينكه تا جايي كه من ميدونم ربط به بازنشستگي نداره

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23
2810