2777
2789
عزیزم این زمینهای شمال که شما میگید سند دارن یا نه؟و مثلاً ۱۰۰ متری چند در میاد حدودا؟

بعصی ها بله دارن ولی مهمه کدوم منطقه باشه و اینکه تو بافت هست یا نه الان همسایه ی ما زمین رو برای فروش گذاشتن متری 15 میلیون ولی خودمون جایی دیدیم شاید بخریم متری 5 ولی این تو بافت نیست باید چندین سال صبر کنیم تا بشه ساخت. بعدشم زمین 100 متری ساختش سخته چون نمیتونی جواز واسه کلش بگیری فکر کنم تو دو سوم زمین بشه ساخت بعدم تو شهر ما تا چند وقت پیش اجازه ساخت تو همچین زمینی نمیدادن. خیلی باید تحقیق کنید❤️❤️

سلام صبحتون بخیر،میگم چرا تاپیک دورهمی ترکیده؟بنده خدا خودش همینطور کلبه متروکه بود که ،اوارگان کجاه ...

اینجا هم ک میدون جنگ شده 😄

تو مجازی هم نمی تونیم همو تحمل کنیم ؟؟🥴😵

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا حتما عکسای دلبروجیگرکی با حرفای مش پلنگی فرستادن ،پوکید یاشایدم شعرگفتن.خلاصه آواره شدیم رفت.

بدون شما مگه میشه شعر بگن دلبرجان😆😆😆تبسم یه چیزی میگفت چوسان قدیم یه همچین چیزی😁😁😁

سلام خوبین من ۳۰تومن پس ازانداز کردم بنظرتون نیم سکه بخرم یا ربع یا طلای آبشده .پولم ب تمام نمیرسه

سلام وقت بخیرامروز یه تحلیل دیدم 

رشد طلا رو در سه سال اخیر بررسی کرده بود 

به ترتیب رشد طلا اینجوری بوده طبق درصداش 

ربع سکه 

سکه تمام 

اب شده و گرمی تقریبااا در یک سطح 

تحلیلمم از ادم درستی بود 🤚

بیمه اجباری منظور همون بیمه مشاغل آزاد هستش؟از نظر حقوق بازنشستگی یکی هستن؟

نه عزیزم بیمه ی اجباری همون بیمه ایه که صاحب کار بیمه میکنه

کسی که میره سرکار و از طریق صاحب کارش بیمه میشه

سلام به همه گی

دوستان من تو اینستا یه چیز جالب دیدم... یه پیج به اسم هیراگلد یه طرح قلک طلا داره که شما با حداقل بودجه در حد ۲۰۰  هزار تومن ازشون گوی طلا میخری و برات ارسال میکنن... می‌خوام بدونم از شما دوستان کسی هست که تجربه خرید این قلک ها  و گوی ها رو داشته باشه ... گوی ها ۵۰ سوتی هست...

ممنون میشم اگه تجربه دارید بگید به نظر من واسه سرمایه کم راه خوبیه... نظرتون رو هم بگید

سلام به همه گیدوستان من تو اینستا یه چیز جالب دیدم... یه پیج به اسم هیراگلد یه طرح قلک طلا داره که ش ...

اینجا ایرانه . هرچیزی یک روز گندش درمیاد. برنامه و سایت هایی مثل اینی که شما فرمودید مثل قارچ داره رشد میکنه. اینجور خریدها ریسک داره اونم طلا. بنظرم از طلافروش معتمد پارسیان بخری بهتر از گوی طلای اینترنتیه

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر تا اینجا بسیار از راهنمایی هاتون استفاده و استقبال کردم هر روز ازتون مشو ...

ببخشید من جواب میدم ولی پول شما نهایتا بشه 1600 با این پول نمیتونین ویلا بخرین که نگهبان داشته باشه... اینی که شما نمیخوایین حداقل 5 تومن پول میخواد. الان تو مجموعه ی ما ویلا همکف 100 متری رو 5.5 قیمت گذاشتن تازه نه نگهبان داریم نه چیزی. خونه هن تقریبا 10 سال ساخته. اینو مطمئن هستم غرب مازندران نمی‌تونید خرید کنید مگه زمین بخرید کم کم بسازید. 

اینجا ایرانه . هرچیزی یک روز گندش درمیاد. برنامه و سایت هایی مثل اینی که شما فرمودید مثل قارچ داره ر ...

حرف شما کاملا درسته دوست عزیز ... منتها فروش حضوری هم دارن... اینجور نیست که فقط صرفا اینترنتی بشه خرید کرد و چون تهرانه من میتونم حضورا برم... ولی خب راجب اینکه طلاش چه جوریه هیچ شناختی ندارم

اره عزیزم ایشالا ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشین❤ببینین طلا همیشه تو این ۱۵سال اخیر رشدش نسبت به همه ...

ارشيدا جان ميشه بگي طلارو كجا نگه داريم؟

منم كادو هاي دخترم النگو و دست بندو اصلا ننداختم كوچيك شدن

بعد سكه هم يدونه دارم اونم بانك قبول نميكنن

صندوق امانات هم باز ميترسم

ولي خونه هم دزد زياد شده

كلا چشمم ترسيده يبار خونه قبليمونو دزد زد طلاهام همه رفت

2810