2777
2789
اره از افقم میخرم فقط یبار خودم جمع فاکتور زدم باجمع خودش یکی نبود دلمو زد مجبور بشم میخرم ازش ولی م ...

عه چه نامرد بودن تا حالا دقت نکرده بودم به این موضوع چقدر مردم حروم راحت میخورن.حواسم باشه سری بعد حتما

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چه نامرد بودن تا حالا دقت نکرده بودم به این موضوع چقدر مردم حروم راحت میخورن.حواسم باشه سری بعد ح ...

من چندبار کلیپاشونودیده بودم حتی یبارم اخبار پخش کرد

ک قسمت میزنه آف مثلا 30درصدولی افش ازپشتجلد گرونتر بودکلی از مشتریاشون پرید

ولی واقعنی بعضی جنساشون تخفیف خوبی میخوره مخصوصا نوشیدنی ها و تنقلات ناگت هاش

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
اگ بخواییم یاهمکارا بریم چی گروهی همه بیمه دارن ولی خب یکی ممکنه دوست دخترشو بیاره یکی شوهرش یکی دوس ...

حتما باید معرفی نامه داشته باشن و حتما باید مَحرم باشن با هم..خواهر برادر ،زن و شوهر ، فرزند، پدر و مادر

خانوم ها یه راهنمایی منو همسرم خونه داریم ولی ماشین نداریم الان در حال حاضر 45گرم طلا دارم و 700دلار ...

عزیزم کوئیک آر بخر

چرا واقعا بین کوئیک و تیبا ،تیبا رو انتخاب میکنین

تقریبا هم قیمته اما واقعا کوئیک کجا از نظر فنی و سرعت و شتاب

ما هر دوتاشو داشتیم تیبا فرمونش گیج بود هی بالانسم میکردیم ولی خیلی چپ و راست میرفت اما کوئیک واقعا از هر لحاظ عالیه

حتما باید معرفی نامه داشته باشن و حتما باید مَحرم باشن با هم..خواهر برادر ،زن و شوهر ، فرزند، پدر و ...

معرفی نامه ازکجا؟ خب این سفرا رو بچها پارتنراشون میان یاشوهرشه یا زنشه یادوس دختریادوس پسر

من قبلا همسرم توشهردیگ بودیم ثبت ناممون کرد توخانه کارگر الان اومدیم استان دیگ باید ازاول انجامش بدیم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
ببین عزیزم ما عضو خانه ی کارگریمهر کی بیمه ی تامین اجتماعی داشته باشه میتونه بره تامین اجتماعی شهرشو ...

عزیزم من شنیدم این هتلا فقط واسه بازنشستای تامین اجتماعیه!

من بیمه ی تامین اجتماعی دارم ولی هنوز مشغول کارم

یعنی منم میتونم رزرو کنم

2810