سلام خانمای مقتصد
گزارش این دو روز
من قبلا خریدای خونه رو هر ۳ ماه یکبار با اسنپ پی قسطی میخریدم که یک چهارمش رو باید همون لحظه میدادی و بقیش ۳ قسط .بدی که داشت حتما باید ۱۵۰۰ خرید میکردی.چون آنلاینم میخریدم گاهی مشخصات محصول با چیزی که میاوردن فرق داشت.و اینکه بازم مجبور بودم وسایل صبحانه و... جدا از اکالا بخرم
این سری شانسی اعتبار تارا رو امتحان کردم یک ملیون اعتبار داد بدون پیش پرداخت،به همسرم گفتم برو بپرس ببین افق قبول میکنه که حضوری بریم ،پرسید گفتن بله👌
ما هم شب رفتیم و قشنگ بررسی کردم که کدوم کیفیتا بهتره و وسایل صبحانه دو تا خامه ۶ تا کره ۵۰ گرمی،پنیر،کشک،نوشابه و دلستر دو تا ،تنقلات و بیسکوییت برای دخترم و عصرونه،تخم مرغ ،یک تن ماهی که تخفیف خوبی خورده بود و ۲ تا نودل برای روزایی که از بیرون میایم و غذا نداریم،یک روغن مایع و شکر و یک بسته پنه و شیشه پاکن خریدیم(چون آخراش بود خریدم که طی ماه سوپر نریم)، ۱۴۰ هم تخفیف داشتن محصولات شد ۸۸۰که اصلا پولی ندادیم و خوشحال و شاد و خندان اومدیم خونه😁😁
شد دو قسط ۴۴۰ تومنی برای مهر و آبان.
باید سبزی خورشتی و کوکویی و خوردن بخرم،دو بار دیگه میوه و سیفی جات برای این ماه و شیر و نان انشالله.و یک یا دوبار غذای بیرون برای تفریح.
هنوز حقوق ندادن که باکس بندی کنم🤐🤐🤐🤐
و اینجا یاد گرفتم شامم آماده باشه که الکی هوس غذای بیرون یا سوسیس و.. نکنیم که ضرره.ما همیشه عادت داشتیم از فروشگاه میومدیم کلی چیپس و پفک میخریدیم تو راه میخوردیم و شامم یا همبر فروشگاه یا سوسیس یا تن ماهی.ولی این دفعه بادمجون پوست گرفتم و تو سبد گذاشتم تا خشک شه از شب قبل و دیروز برگشتیم و سرخ کردیم و خوردیم.بقیشم همیشه به هر زوری بود میخوردیم ولی این دفعه اضافی رو مثل معصومه خانم نکشیدم تو ظرف و اونی که موند گذاشتم برای ناهار فردام.👌
بابام هم امروز دوغ برام خریده بود آورد و یک پاکت شیر نذری برامون آوردن.
امروزم ناهار روضه دعوت شدیم و شامم برامون قرار شد بیارن.خرجی برای امروز نداشتیم.👌👌
@masumehjoon