2777
2789

سلام خانمای مقتصد

گزارش این دو روز

من قبلا خریدای خونه رو هر ۳ ماه یکبار با اسنپ پی قسطی میخریدم که یک چهارمش رو باید همون لحظه میدادی و بقیش ۳ قسط .بدی که داشت حتما باید ۱۵۰۰ خرید میکردی.چون آنلاینم میخریدم گاهی مشخصات محصول با چیزی که میاوردن فرق داشت.و اینکه بازم مجبور بودم وسایل صبحانه و... جدا از اکالا بخرم

این سری شانسی اعتبار تارا رو امتحان کردم یک ملیون اعتبار داد بدون پیش پرداخت،به همسرم گفتم برو بپرس ببین افق قبول میکنه که حضوری بریم ،پرسید گفتن بله👌

ما هم شب رفتیم و  قشنگ بررسی کردم که کدوم کیفیتا بهتره و وسایل صبحانه دو تا خامه ۶ تا کره ۵۰ گرمی،پنیر،کشک،نوشابه و دلستر دو تا ،تنقلات و بیسکوییت برای دخترم و عصرونه،تخم مرغ ،یک تن ماهی که تخفیف خوبی خورده بود و ۲ تا نودل برای روزایی که از بیرون میایم و غذا نداریم،یک روغن مایع و شکر و یک بسته پنه و شیشه پاکن خریدیم(چون آخراش بود خریدم که طی ماه سوپر نریم)، ۱۴۰ هم تخفیف داشتن محصولات شد ۸۸۰که اصلا پولی ندادیم و خوشحال و شاد و خندان اومدیم خونه😁😁

شد دو قسط ۴۴۰ تومنی برای مهر و آبان.

باید سبزی خورشتی و کوکویی و خوردن بخرم،دو بار دیگه میوه و سیفی جات برای این ماه و شیر و نان انشالله.و یک یا دوبار غذای بیرون برای تفریح.

هنوز حقوق ندادن که باکس بندی کنم🤐🤐🤐🤐

و اینجا یاد گرفتم شامم آماده باشه که الکی هوس غذای بیرون یا سوسیس و.. نکنیم که ضرره.ما همیشه عادت داشتیم از فروشگاه میومدیم کلی چیپس و پفک میخریدیم تو راه میخوردیم و شامم یا همبر فروشگاه یا سوسیس یا تن ماهی.ولی این دفعه بادمجون پوست گرفتم و تو سبد گذاشتم تا خشک شه از شب قبل و دیروز برگشتیم و سرخ کردیم و خوردیم.بقیشم همیشه به هر زوری بود میخوردیم ولی این دفعه اضافی رو مثل معصومه خانم نکشیدم تو ظرف و اونی که موند گذاشتم برای ناهار فردام.👌

بابام هم امروز دوغ برام خریده بود آورد و یک پاکت شیر نذری برامون آوردن.

امروزم ناهار روضه دعوت شدیم و شامم برامون قرار شد بیارن.خرجی برای امروز نداشتیم.👌👌

@masumehjoon    

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط باخانواده میشه رفت؟

با خانواده میتونین برین

به غیر از خانواده ،مهمون هم میتونین ببرین هر مهمون بابت ۳شب اقامتش ۱۲۰هزارتومان پرداخت میکنه

ینی پدرمادرتم ببری ۲۴۰ تومن اضافه میدی بایت ۳شب

با خانواده میتونین برینبه غیر از خانواده ،مهمون هم میتونین ببرین هر مهمون بابت ۳شب اقامتش ۱۲۰هزارتوم ...

عزیزم آدرس سایتش چیه؟من تو گوگل زدم کلی سایت اومد بالا

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
خانوم ها یه راهنمایی منو همسرم خونه داریم ولی ماشین نداریم الان در حال حاضر 45گرم طلا دارم و 700دلار ...

هیچکدوم

طلاها و دلار رو نگه دار

با وامت ماشین ثبت نام کن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانوم ها یه راهنمایی منو همسرم خونه داریم ولی ماشین نداریم الان در حال حاضر 45گرم طلا دارم و 700دلار ...

حرف همسرتون که اصلا منطقی نیست

خب طلا گرون شه ماشینم گرون میشه دیگه بخوره به شب عید هم بدتر

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ارشیدا جان تو مایه کتلت چی میزی فریز کنی؟سیب زمینی و پیاز هم میشه زد؟

اره من میزنم سیرهم میزنم یکم ادویه دودی و صدالبته گلپر فراوان ک کتلت بدون گلپر مزه آب میده😋

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
فرقش چیه بااسنپ؟ کدوم بهترهمن از اسنپ پی همه چی گرفتم سوپریهامم 4قسطه گرفتم ازش

ببین اسنپ پی قسط اول همون لحظه باید بدی ولی تارا قسط اولش از ماه بعده،حداقل خرید نداری ولی هایپراستار سمت ما حداقل ۱۵۰۰ باید بخری که قسطی بشه.برای مواقعی که مثل ما حقوق ندادن و صفر صفری خوبه

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
ببین اسنپ پی قسط اول همون لحظه باید بدی ولی تارا قسط اولش از ماه بعده،حداقل خرید نداری ولی هایپراستا ...

اسنپ پی اره باید همون اول ی قسط بدیولی قسط بعدی تقریبا 40روز بعدمیشه یکم کمتر

دقت نکرده بودم باید1500بشه برااسنپ پی حداقلش

اگ خوبه ک منم میزنمش

اسنپ پی اره باید همون اول ی قسط بدیولی قسط بعدی تقریبا 40روز بعدمیشه یکم کمتردقت نکرده بودم باید1500 ...

نمیدونم من فقط میتونم با اسنپ از هایپر استار بخرم که اونم ۱۵۰۰ بود ولی شهر شما نمیدونم چطوریه.

و اینکه از افقم میخری که خب ارزونه.دیروز من رفتم افق تا ۶ ام تخفیف داشتن،یه تن ماهی ۱۲۰ گرمی لادنو ۴۵ فکر کنم خریدم.بقیه چیزاهم تخفیف داشت مثل رب و قند و برنج و روغن جامد که من احتیاجی نداشتم فعلا.مثلا کچاپ فامیلاش ۲۹ تومن بود

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
نمیدونم من فقط میتونم با اسنپ از هایپر استار بخرم که اونم ۱۵۰۰ بود ولی شهر شما نمیدونم چطوریه.و اینک ...

اره از افقم میخرم فقط یبار خودم جمع فاکتور زدم باجمع خودش یکی نبود دلمو زد مجبور بشم میخرم ازش ولی محرومش کردم 

2810