2777
2789
آرشیدا جون یعنی هر روز مثلا بابت یه رب پول پیک میدی یا میتونی جمع کنی یهو بیارن؟

اوکالا هزینه پیک نداره یک ماهی هست هزینه بسته بندی داره ۳هزار و نهصد 

شما تا سقف صد هزار تومن خرید میکنی  به اضاقه سه و نهصد

رایگان تحویل میگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکالا هزینه پیک نداره یک ماهی هست هزینه بسته بندی داره ۳هزار و نهصد شما تا سقف صد هزار تومن خرید می ...

یه سوال،من اوکالا رو میزنم هیچی نمیاره،البته ب جز چنتا خوراکی و نوشابه

آخرش قشنگه  

سلام خانما بنظرتون الان زمان مناسبی برا خرید طلا هست ؟

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
سلام دوستان گرامی و مقتصد...عزیزای دلم من یه سوالی دارم لطفا کمکم کنید شما جای من بودین کدوم کار رو ...

پرشیا رو بگیرید .

همسرت درست میگه .

برای اسنپ زدن هم مشتری بهتری داره 

توومسافرت هم صندوق بزرگی داره که خیلی کاربردی هست 

ماشینشم نسبت به پراید با کلاستر هست .

کلا ماشین راحت و خوبیه ،خیلی خوبه 

ما داشتیم چند ماه پیش فروختیم . 

سلام دوستان خوبین ی سوال اگه شما باشین حاظرین طلاها و ماشینتون بفروشین بدین ی خونه نقلی در حد ۶۰یا ۷ ...

خوبه .

طبقه دوم بخرید . 

من اگر داشتم انجام می دادم .

پول پیش اگر رو خونه می مونه که هیچ .

اگر به دستتون می رسه اونم یا طلا بخرید یا یه ماشین مدل پایین بدون وسیله نمونید . 

پول پیش چقدر می گیرید ؟؟ 

نه عزیزم کارت نداره چنتا صفحه قبلم توضیح دادم اپلیکیشنو نصب کنین احراز هویت کنین بهتون اعتبار میده ت ...

عزیزم من برنامه تارا رو  احراز هویت  انجام دادم و مبلغ 500بهم اعتبار داد و از تارا اکالا رو انتخاب کردم و سفارش رو انجام دادم تا مرحله شماره کارت.

خب مگه خرید قسطی نیست چرا الان پول میخواد

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
دوست عزیز برای شروع بیمه شدن از کجا باید شروع کنیم همسرم ۳۸ سالشه شغلش آزاده تا الان بیمه عمر داشته ...

نه عزیزم دیر نیست 

تامین اجتماعی خیلی بهتر از بیمه ی عمر هست 

باید بری سازمان تامین اجتماعی شهرتون

میتونی بیمه ی ۱۸ درصد بکنی (خویش فرما )ماعی یک و سیصد و خوردی بدون دفترچه 

برای دفترچه هم گفتم بالاتر مبلغی اضافه تر باید بدید (بالا کفتم اگه اشتباه نکنم نفری ۱۶۰ تومنه سه نفری میشید ۴۸۰)یعنی ذر مجموع دو تومنم نمیشه 

اون سه و خوردی میشه بیمه ی اختیاری(۲۷درصد) که باید قبلش فکر کنم سابقه ی کار بیمه ای داشته باشید که یکسری ایتم اضافه تر داره 

ما خودمون همون ۱۸درصدی هستیم 

مبلغ بازنشستگی هر دو یکی هست 

حتماااااااا همسرتون رو بیمه تامین اجتماعی کنید بیمه برای زمان پیری چیز خیلیییییی خوبیه 

نه عزیزم دیر نیست تامین اجتماعی خیلی بهتر از بیمه ی عمر هست باید بری سازمان تامین اجتماعی شهرتونمیتو ...

اون مبلغ ۲۷ درصد رو من نمیدونم چقدره 

چون شما کفتید گفتم سه و خوردی

عزیزم من برنامه تارا رو احراز هویت انجام دادم و مبلغ 500بهم اعتبار داد و از تارا اکالا رو انتخاب ک ...

البته فهمیدم کجا ایراد داشت 

پیامکی که از تارا گرفته بودم کامل بارگیری نکرده بودم که اون کد اعتبار ثبت بشه برام 

مرسی عزیزم برنامه خیلی کاربردی و خوبه 

من برنج عمده خریدم ولی باید بریم از شمال بیاریم خونه یکی از بستگان هستش و الان هم پول زیادی نداشتم برای خرید و برنج کلا تموم شده بود 500 اعتبار تارا رو یه 5کیلویی طارم معطر ایرانی خریدم 310 با ماکارونی و پنیر پیتزا و دستمال توالت دوتا نوشیدنی برای بچه هام کلا شد 526 که ماه دیگه نصفش رو میدم و آبان نصف دیگه و این خیلی خوبه برام 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بعد دوستان یه چیزی میتونیم هم خودمون هم همسران تارا رو نصب کنیم بعد هر دوتامون اعتبار بگیریم و خرید قسطی انجام بدیم 

در مورد بیمه صحبت شد خواستم یه تحربه از اشناهامون بگم 

(به مدیریت اقتصادی برمیگرده)

مرد خونه یه زمانی پخش مواد غذایی داشت و بی نهایت  دست دهندگی  داشت به همه کمک میکرد  شرایط مالی خیلی خوبی داشتن (مورد توجه اونایی که میگن بیمه نمیکنیم و پول جمع میکنیم)

یه شریک داشت که سرش کلاه میزارن و آقای خونه میره زندان ،چون چک هایی که میدادن به اسم ایشون بوده متاسفانه 😔و شریک فرار میکنه 

زمانی که اقا در زندان بود خیلییی شرایط مالی برای خانم خونه سخت شده بود در این حد که  در خرج خونه هم مونده بود با چند تا بچه 

ولییییی میگفت پول بیمه رو هر ماه میرفتم میریختم 

میگفت یک ماه پول نداشتم ظرف خونمو فروختم و رفتم پول بیمه رو دادم 

خانواده ی بسیااار با ابرویی هم  هستن 

بعد مدتی اقا از زندان میاد بیرون بنده ی خدا و تا بره زندگی سر و سامون بگیره ،تصادف کرد و فوت شد 

و همین بازنشستگی بیمه به داد خانم رسید 

چند وقت پیش خودش تعریف میکرد که  با بیمه دارم خودم راحت زندگی میکنم و اصلا مزاحم بچه ها نیستم و میگفت ارزشش رو داشت که به سختی پول بیمه رو جور میکردم 

این یک مثال بود از مزایای بیمه 

دوستان 

من خیلیا رو در اطرافم میبینم که وقتی بیمه هستن در زمان پیری ،خودشون خانمی میکنن و به اصطلاح دستشون جلوی بچه ها دراز نیست 

پول بیمه بعد فوت اقا تمام و کمال به زن خونه میرسه ولی بقیه ی اموال بین وراث تقسیم میشه 

پس خانم های عزیز،به نظر من ،حتماااا حتمااااا حداقل مرد خونه رو بیمه ی تامین اجتماعی کنید

شده لباس کمتر بپوشید سفر کمتر برید ولی بیمه کنید خودتون رو 

2810