2777
2789
عزیزم اگه تقلبی بود که اصلا برنمیداشتاحتمالا یا بدون وکیوم بوده یا ضرب ۸۶ نبوده و به قیمت طلای خام ح ...

وکیوم داره

۸۶ هم هست 

گفت احتمالا از ابن سکه های باز   بازاری بدون پلپپ بوده که خودشون پلمپ کردن .

وکیوم داره۸۶ هم هست گفت احتمالا از ابن سکه های باز بازاری بدون پلپپ بوده که خودشون پلمپ کردن .

جای دیگه نشون ندادی؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما بیا بگو آخرش چیکار کردی

عزیزم هیچی .با شوهرم صحبت کردم گفتم من اصلا بحثم خورد و خوراک و هزینه نیست چون واقعا ادم پول دوستی نیستم به اون صورت که همه چی به جونم بسته باشه ولی حفیقتش میبینم این بنده خدا خودش سر ماه حقوق داره خونه هم داره ولی متاسفانه اصلا زن اقتصادی نیست و بلد نیست زندگیو بچرخونه منم اینطور هر دفعه همه چی دارم بهش میدم بیشتر دارم عادتش میدم که بفکر نباشه ... گفت میدونم خودمم میشناسمش پول جمع کن نیست هر چند دلمم نمیاد ولی اگه دیگه اومد برا چیزی بگو ندارم . اما ازم خواست هر وقت غذای خوبی درست کردم یا  اش رشته یا دلمه و اینجور چیزازکه وقت میخواد . خودم بهش بدم یا نون نداشت بهش بدم. خومونم واقعا دلموم نمیاد بهش نه بگیم ولی واقعا اصلا بفکر زندگی نیست نباید بدتر بشه  

عذر می خوام میشه درمورد این برنامه و وام یکم به من توضیح بدید .ممنون میشم .‌

عزیزم اگر حساب بانک ملی دارید و گردش حساب داشته میتونید برید داخل سامانه بام خودتون و درخواست تسهیلات رو بزنید و گزینه کارت اعتباری رو انتخاب کنید اونجا اگر تسهیلات کارت اعتباری بهتون تعلق بگیره نشون میده و میتونید مراحلش رو طی کنید و از این تسهیلات استفاده کنید .

عزیزم اگر حساب بانک ملی دارید و گردش حساب داشته میتونید برید داخل سامانه بام خودتون و درخواست تسهیلا ...

یک دنیا ممنون عزیزم 

تووسایت دقیقا نگفته برحسب گردش،مالی هست یا سپرده 

اخه مثلا ما امسال گردش،مالی بالایی داشتیم و مبلغ های خوبی واریز و برداشت شده اما طوری نبوده که مثلا ۵۰ تومن به مدت ۳ ماه تو حساب مونده باشه .

باز هم بهمون تعلق می گیره یا نه ؟ 

اکثرا همینو گفتن

طلافروشا متاسفانه خیلی جنسشون خرابه یعنی احتمالش زیاده اونیکه ازت خریده بهت دروغ گفته

ایکاش میپرسیدی حالا که ۸۶ عه و وکیوم داره پس مشکلش چیه

اصلا اگه تقلبیه پس چرا ازت خرید

حالا گذشت ذهنتو خیلی درگیرش نکن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلامِ دوباره دوستای عزیزترازجان😍

امروز رفتم با پس‌اندازم ۳/۱۶۰ سوت طلا گرفتم

بچه ها امروز تمام کارتا ونقدینگی و همه روچلوندم ۱۲ شدقبل اینکه برم طلافروشی حساب کرده بودم که کل موجودیم ۱۲ هست اصلا اطمینان داشتم یه تیکه طلای رندِ ۱۲تومنی میگیرم ‌همونم شد خیلی جالب بود برام☺️

این عکس نتیه ولی عین همینه

پولم ۱۳ بود چندروز دیگم میموند میپرید بقول بلو با ن ک 😀

برای من اینطوره تا یه پولی روکارتمه برنامه هایی پیش میاد که پس اندازم رو هدف قرار میده باید سریع تبدیل کنم

راستی بقول محیط دوست خوبم گاهی برای خرید یه چیز کوچیک آدم چقد حالش خوب میشه یه پارچ آبم خرید دم ب دقیقه یخچال باز میکنم قربون صدقش میرم درصورتی که طلا رو حتی عکس نگرفتم گذاشتم تو کمد😀 

طلافروشا متاسفانه خیلی جنسشون خرابه یعنی احتمالش زیاده اونیکه ازت خریده بهت دروغ گفتهایکاش میپرسیدی ...

نه دیگه نفروختیم 

گذاشتیم بعد اربعین چند جا دیگه نشون بدیم . 

خیلی هم پول لازم بودیم .

2810