2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باحسابم خیلی ساله کارکردم حدود18سالوامم گرفتم تاحالا بجز ی مورد ک وام فقطب اسم من بود بدحسابی کرده ب ...

عزیزم بانک ملی فکر نکنم زیاد برای خودتون اذیت کنه همین که قسط معوق و چک برگشتی نداشته باشید تا اونجا که من میدونم کافی هست ولی ضامنی که معرفی میکنید باید داخل بانک ملی حساب داشته باشه و رتبه اعتباری اش a یا b باشه .

ارشیدا جون از سفرهاتم بگو چجوری مدیریت میکنی؟ راهکار بده واسه سفر کم خرج

ببین عزیزم ما عضو خانه ی کارگریم

هر کی بیمه ی تامین اجتماعی داشته باشه میتونه بره تامین اجتماعی شهرشون و کارت خانه کارگر بگیره حدود ۱۰۰هزار تومن میدین و کارت با ۵سال اعتبار میگیرین تو هر شهر یه تعداد مسکن هست مثلا شمال ویلا داره اصفهان هتل داره حتی قشم مشهد و...

از یکماه جلوترسایتش باز میشه و میشه واسه ماه بعد رزرو کرد تعداد روزها ۳ روزه

مثلا ۳روز شمال میشه ۷۰۰تومن هر ۳روزش

یا مثلا ۳روز هتل اصفهان کلا ۷۰۰ تومن

خیلی هم شیک و تمیزه

ما خوردو خوراکمون رو میبریم

واسه ۳روز میشه ۶ وعده غذا و ۳تا صبحانه

صبحانه هارو که میریم بیرون حلیم میخوریم

دو پرس میگیریم ۱۲۰ تومن میشه

۲وعده جوجه از خونه مواد میزنم اماده میکنم

یه وعده کباب تابه ای

یه وعده تن ماهی

دو وعده ی دیگشم معمولا میفته به شام که انقدر هله هوله میخوریم معمولا سیریم

اگرم گرسنه باشیم املت یا تخم مرغ میخوریم

روغن و ادویه و چنتا پیاز سیب زمینی از خونه میبرم همیشه که اگه نیاز شددیگه نریم دنبال پیاز و...

واسه خانه کارگر تو گوگل سرچ کنین کامل اطلاعاتش میاد کلی کلاسای رایگان و... هم داره

سکه های گرمی چجوری حساب میشه؟؟ من سکه الیزابت یک و نیم گرمی با یک ۶۰۰ سوتی خریدم ۹و‌۴۰۰ درسته؟؟

سلام عزیزم نمیدونم من فقط پارسیان خریدم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

خانمها من امروز رفتم یه ربع سکه بفروشم . گفتن تقلبی هست و نصف قیمت برمی داریم یعنی ۷ تومن ! 

من چند سال پیش خریدم و اصلا یادم نیست از کجا گرفته ام . ولی الباقی. و از صرافی گرفتم و معتبر هستت .

استباه کردم که نبردم چک کنم با از خود سکه فروش نخریدم !

چون بعدا که رفتم سکه فروشی گفت بهم که اگر معتبر نباشن پلمپ رو باز مب کنم مگر اینکه از خودم خریده باشی ولی قبلش من اینو گرفته بودم !!!

خلاصه تو خربد طلا و سکه دقت کنیدد..

چند وقت پپش هم یکی گفت طلا از دیج ی کالا گرفتم بعدا متوجهشدن یه لنگه از گوشواره ها بدل هست  و طلافروشی که خربد کرویم از دیج ی قبول نکرد که پس بگیره !!!!

دقت کنید مثل من ضرر نکنید !!

ببین عزیزم ما عضو خانه ی کارگریمهر کی بیمه ی تامین اجتماعی داشته باشه میتونه بره تامین اجتماعی شهرشو ...

سلام عزیزم چه قدر انرژی خوب می گیرم از شما با نوشته هاتون درموردخانه کارگر بیمه اختیاری هم میشه عضو بشه يا اينکه وقتی برای بیمه اجباری هستش

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
خانمها من امروز رفتم یه ربع سکه بفروشم . گفتن تقلبی هست و نصف قیمت برمی داریم یعنی ۷ تومن ! من چند س ...

عزیزم اگه تقلبی بود که اصلا برنمیداشت

احتمالا یا بدون وکیوم بوده یا ضرب ۸۶ نبوده و به قیمت طلای خام حساب کرده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810