2777
2789
ممنونم عزیزم،حالا شما باشید امتیاز رسالت می‌خرید یا هر ماه میدید طلا؟یه سوال دیگه پس چرا شما گفتید ک ...

طلا قسطی عزیزم حتما باید طلا نو بردارید اجرت دار برا بالا یسال  نگه داری اوکیع فروشش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره کجا بگیری ،قیمت ها فرق می کنه بعضی ها سند داره بعضی ها قول نامه ای فقطططططط یه نکته مهم ه ...

ممنونم عزیزم،من که حتما بهش فکر میکنم و انشالله هدف بعدیم می‌خوام زمین شمال باشه،چون برادرم بنا هست و مجانی اگه بخوام بسازم خونه رو برام میسازن

یه موضوع دیگه من حدود ۳۰۰ گرم طلا دارمخیلی دلم میخواد با طلاها و یه وام مسکن زوجین و رهن کاملش،یه وا ...

کجا نگه میدارید؟؟ من حدو صد گرم دارم همش میترسم دزد بزنه 

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
سلام مبارک باشه ۱۰۰ سوته؟؟جسارتا قیمتش چقدر شد؟؟

طلا گرمی ۳۵۷۵ بود ،۱۰۰ صوت میشد ۳۵۷ هزار تومن ، ۷۰ تومن هم پول وکیوم گرفت شد ۴۲۰ هزار تومن عزیزم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

خانمای گل ما تا حالا بیمه نداشتیم ۳۵ و ۳۶سالمونه دیر نیست؟؟ میخوام شنبه برم بیمه کنم کجا برم ؟؟ چه ...

نه گلم چرا دیره،منم ۳۴سالمه یک ساله خودمو بیمه کردم بیمه زنان خانه دار ۱۴درصد ماهی یه تومن میدم،رفتم تامین اجتماعی شهرمون،من چون همسرم دفترچه درمانی داره دیگه دفترچه نگرفتم

پیدا نکردم کابری که گفتن دنیا دو روزه که ریپ بزنم 

عزیزم یه بنده خدایی عصری تعریف می‌کرد عروسم آرایشگاه داره تو استان کشور زندگی میکنن و شوهرشونم صافکار ماشین هستن 

به دلایلی دیگه شوهرش قادر به کار کردن نیست کلن دکتر گفته نباید کار کنی 

حالا بنده خدا تعریف می‌کرد بعد از ای همه سال پسرم خونه نداره مستأجره برجی ده بیس تومن کرایه خونشه 

با اینکه درآمد خانم آقا بالا بوده مث اینکه فقط خانوم به ظاهر خودش میرسه طوری که تعریف می‌کردند خانم به آقا نمیاد قیافش 

میگفتن که برنج زیاد میاد سطل آشغال گوشت سطل آشغال رو مد لباس 

الان شوهرش که بیکار شده بدون خونه سرپناه چه فایده داره تو لحظه زندگی کردن  الان فوقش بیمه داشته باشه اونم بشع خرج خوردن کرایه....کی ضررش کرده خود خانم واقا مه تو لحظه فقط خوش بودن 

درسته رسیدن به قیافه پوست اندام الویت باید باشه امااااااا به اندازه نه اینکه طوری بشه که که هرچی داری بریزی جیب دکتر پوست مغازه دار  آدم هدف می‌زاره ماهی به یه کاری میرسه سالی به یه کار زیبایی میرسه نه تمام دارایت. بریزی تو جیب دکتر لباس مارک فلان پاساژ رستوران 

که الان بعذ. ۳۰ سال کار هیچ پسنداز نداشته باشی 

از کار افتاده. شدی تازه فکر اینع اخ خونه ندارم 

خیر برای حداقل بیمه باید ۱۰ سال سابقه داشته باشید

اگه حداکثر بیمه رو بریزه چی ؟

۵ سال حداکثر بیمه رو بریزه بازم نمیشه؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
سلام عزیزممعمولا وقتی خونه رو میفروشن در مرحله ای ک قولنامه میشه سریعا میرن خونه جدید رو میخرن و قول ...

سلام گلم آره ولی خونه ای ک به پول بخوره نیست اون بود ک اینم اینجوری کرد 

امیدم به خداست شماهم برامون دعا کنید ممنونم از مهربانیتون 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

مثالش اینه یع آدم کنکوری یسال سختی میکشه برا چی  برا اینکه ایندش تضمین کنه پس بگه نه معلوم نیس کی زنده هستم چرا یسال. درس بخونم تو اتاق سختی بکشم 

خوب دقیقاً نقطه مقابلش میشه ماها که پس انداز میکنیم دوسال حواسمون میدیم به خرج مخارج   یکم مراعاتمون بیشتر میکنیم جمع بشه بشه سرمایه طلا ماشین  بعدش آدم راحتتر میگیره  وقتی ببینه پشتش گرمع  وقتی ببینه سرمایه داره بعد دوسال از مراعات سختی زندگیش کمتر میکنه 

2810