2777
2789
کلا هزینشون چقد شده؟

۵.۰ حدود ۲۲۰۰ میلیون شد و ۸.۰ حدود ۳۲۰۰ میلیون ت.

امروز از طلافروشی پرسیدم کمی قیمتش بالاتر از طلافروش بود ولی خوب قسطی هست. منم اومدم توی این تایپیک از این ترفندا یاد گرفتم

بچهامن میخوام برا توماشینم ک تازه دارم میخرم لوازم سفری و پیکنیکی بخرمچی بخرم لازمه چی ضروری نیست؟

منم ببر 🚶‍♀️

زیر انداز

صندلی

گاز کوچولو از این مربعیا کپسول میخوره

سبد پیکنیک

لاکچری ترش میشه میز و چادر و سایه بون

کیسه خواب

یه ست ظرف پلاستیکی سبک پیک نیکی بشقاب چاقو لیوان اینا

منقل سیخ

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای مهربون 

ماهم خونمون با کلی دردسر فروختیم 

یه خونه دیده بودیم بافت قدیم خیلیییی قدیم ولی خب چون حیاط داشت راضی بودم 

خلاصه قرار بود اونو بخریم 

ک متاسفانه شوهرم امروز با صاحب خونه صحبت کرده 150دوباره بالای اون قیمتی ک گفته بود میگه 

و اینجوری شد ک الان ک خیلیییی سر در گم هستیم 

اگر میشه برامون دعا کنید ممنونم 

خونمون زیر قیمت بازار دادیم ک فروش بره بتونیم بخریم ولی.......

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام معصومه جون امیدوارم از حرفم نرنجی من مدت های مدیدی خواننده تاپیک و همیشه پست های شما رو با شور ...

توروخدا بگو چالش تمیزی خونه رو چطوری تاپیک شو پیدا کنم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

عزیزم همینجا اعلام میکنن هر هفته پنج شنبه 

ولی این هفته چون معصومه جون نیست شاید چالشی هم نباشه

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

اگه چالش هفته پیش رو میخوای بخونی برو تاپیک سیاست های معصومه جون صفحات آخرش هست. ولی چالش این هفته  رو هنوز اعلام نکردن داخل همین تاپیک هم هست ولی صفحه ش رو یادم نیست 

سلام عزیزم ببخشید قابلمه و حوله وطلا از خود فروشگاه اسنپ خرید کردید یا فروشگاههای دیگه؟میشه اسمشون ب ...

سلام عزیزم

اسنپ مگه خودش فروشگاه داره؟ 

از فروشگاه دواج حوله. قوطلایی طلا. مارک قابلمم کنوود یادم نیس کدوم مغازه بعضیارو نمیزنه فزوشگاهاشو بقول شماشایدهمون اسنپه بعضیارو میزنه اسنپ شاپ

موادغذایی ها هم از هایپر استار

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
چطوری میشه وام گرفت اونوقت چندماهه باید پس داد؟

سوالت خیلی کلی هستص

از تمام بانکامیشه بامعدل حساب گرفت میتونی امتیاز بخری از مهر و رسالت

ویپاد و بلوم هم وام داره

منم ببر 🚶‍♀️زیر اندازصندلیگاز کوچولو از این مربعیا کپسول میخورهسبد پیکنیکلاکچری ترش میشه میز و چادر ...

ای جانم چشم منت پذیرم قدمت روچشم مرسی مهربون❤️

سلام ۲ تا سکه ۰.۵ و ۰.۸ گرمی پارسیان که از طریق وام اسنپ پی از فروشگاه مد و پد خریدم امروز به دستم ر ...

مبارکت عزیزم پربرکت

من امین زر خریدم ارزونتربود تاباقی برنداش ازهمین مدو پد اومد

سلام عزیزم شما اسمتون محدثه نیست

سلام نه عزیزم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من الان میخواستم ثبت سفارش کنم تو اسنپ پی برا مراحله آخر که باید شماره بزنی برا اعتبار سنجی میزنم میگه شماره دیگ ای امتحان کنید نمیدونم چرا اینطوره

شما تاحالا وام خرید کالا دی ... کالا که بدون ضامنه رو گرفتید؟خوبه؟ یا تاحالا از دی.. کالا طلا گرفتید؟

سایت اجازه نوشتن اسم سایت رو نمیده خودتون جای خالی جی بزارید

سلام معصومه جون امیدوارم از حرفم نرنجی من مدت های مدیدی خواننده تاپیک و همیشه پست های شما رو با شور ...

کاملا با نظرتون موافقم

معصومه جون به قول خودتون باید سعی کنیم تو همه زمینه ها ۲۰ باشیم حتی زمینه انتقاد پذیری 😉

۵.۰ حدود ۲۲۰۰ میلیون شد و ۸.۰ حدود ۳۲۰۰ میلیون ت.امروز از طلافروشی پرسیدم کمی قیمتش بالاتر از طلافرو ...

چقد مگه اعتبار داشتی . من ۲میلیون فقط اعتبار دارم. بیشتر از ۲میلیون نمیتونم خرید بزنم؟

2810