2777
2789
دوستان بر وام بلو بانک باید از ۱ ام ماه پول واریز کنم یعنی فردا واریز کنم از اول ماه حساب میشه

نه بنظرم فرقی نداره من از ۲۵ تیرماه واریز کردم ومیانگین تیر رو برام زده همون یه هفته رو

من هم تا حالا تو زندگیم وام نگرفتم یعنی یادم نمیاد رفته باشم بانک و مدارک برده باشم که وام بگیرم 😂� ...

عزیزم سلام

شما سبک زندگیتون خیلی شبیه به منه همش چشم چشم میکنم یه پیام گذاشته باشی لطفا بیشتر برامون بنویس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اومدم خوشحالتون کنم 😍بهم یه پاداش ده میلیونی دادن از سرکار که خیلی خیلی خوشحالم کردن واقعیت ماه پیش طلا خریدم و همسرم‌گفتن دیگه فکر نکنم تا ابان و آذر بتونیم پس انداز کنیم ولی به لطف خدا و انرژی مثبت شماها شد که دوباره یه حرکتی بزنم

اعتبار وام مهرم هم چک گردم۲۵تومن وام بهم تعلق گرفته بنظرتون واممو بگیرم؟

دیگه اینکه من چون برنامه کاریم با خانومای خانه دار فرق میکنه هفته پیش با چالش معصومه جون پتو ها و روبالشی های سر دستیپو شستم این هفته قراره فرشامو ببرم خونه پدرم بشورم ولی خب چالشتون به من انگیزه حرکت داد

سلام عزیزانامید وارم صندوقچه تون پر طلا و جیباتون پر پول و یخچالتون پر موادغذایی باشه.منم انشالله از ...

سلام دوست جان. به نظر من همیشه سکه تمام اولین گزینه است

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
همسایمون بازنشسته اداره دارایی هست خانمش بازنشسته آموزش و پرورش ،پارسال بعدز کلی پرس و جو یه تاکسی آ ...

عزیزم برای کارکردن توی خط فرودگاه باید آشنا داشته باشی ؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیزم چون این تویی‌. با کسی قابل مقایسه نیستیبه پسرت بگو تو رو همینطوری که هستی دوست داشته باشه و در ...

منظور ازین که این تویی و با دیگری قابل مقایسه نیستی چیه؟

ممونم از راهنماییت. ❤️ ولی من هدفم از حرفم این نبود که راهنمایی بخوام. چون همه این روش ها رو کهنه کردم. الان در حالی که تمام بچه ها بدون پدر و مادرشون کاری نمیتونن بکنن، بچه های من از کلاس دوم ماکارونی درست کردن. پسر بزرگم هم شاگرد اوله و هم درامد داره (که درامدش از منم بیشتره😅)

هدفم هم دلسرد کردن بقیه نبود فقط خواستم بگم حواستون به چالش ها و سختی های راه باشه. 

سلام خانمهای عزیز و حسابگررو مدیر و مدبر ❤️👍👍من خیلی وقته این تایپ رو تیکه تیکه می خونم و الحق که ...

دوست عزیز خیلی خوشحالم که تسلیم خودخواهی و منفعت دیگران نشدی ولی بنظرم باغ رو نفروشید 

بدید اجاره روزانه برای تفریح اگه جای توریستی هستید و با اجاره ها زمین رو بسازید ....حتی اگر اجاره نمیدی هم نفروش 

ملک اضافه کن به دارییت 

زمین کم کم ساخته میشه ولی دیگه نمیتونی باغ بخری

با افراد دانا و با تجربه مشورت کن حتما تصمیم عاقلانه بگیر که پشیمون نشی

ببخشید یه سوال تو خرید سکه امامی سال ضرب سکه مهمه؟همینطوری بریم تو طلا فروشی بگیم سکه تمام امامی میخ ...

باید ضرب ۸۶ باشه عزیزم با وکیوم

معمولا طلافروشیا گیر میدن که خوب نیست حباب داره

بیا طلا ببر

بیا سکه ضرب سال پایین تر ببر

به نفع خودشون کار میکنن نه مشتری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810