2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای منکه ۸ صبح برای روز قبل واریز میشه.یعنی به مقدار کمترین موجودی روز قبل سکه میاد برام

پس ساعت ها برا هرکسی متفاوته 

چون برای من بین ساعت ۱۳ الی ۱۴ واریز میشه

ولی در کل باز پرداخت ۶ ماهه را که برداشتن دیگه وام هاش  نمیصرفه انچنان

سلام عزیزانامید وارم صندوقچه تون پر طلا و جیباتون پر پول و یخچالتون پر موادغذایی باشه.منم انشالله از ...

بگردی هست من پارسال النگوی نو خام با 4درصد خریدم فقط همین

انگشتر ذست دوم با دودرصد طلافروشم مهاجرت کردم

من ب دست طلافروش اعتقاد دارم ک پشت بندش پول بیادبازم برم بخرم خیلی خوب بود اتفاقا 6ماه بعدفروختم 8میلیون سود کردم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
برنامه خاصی هست ؟ یا برای بانک هست . اگر زحمتی نیست میشه راهنمایی کنید .تو مایه های بل. و بانک هست ؟ ...

سلام دوست عزیز 🌺  برنامه ی ویپاد کاملا معتبر هست و  متعلق به بانک پاسارگاد هست ، به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان که از ۱۲ شب تا ۱۲ شب آینده در حسابتون باشه یک سکه بهتون تعلق میگیره ، یعنی یک میلیون در هر ۲۴ ساعت میشه ۱۰ سکه و ده میلیون میشه ۱۰۰ سکه و هر وقت تعداد سکه هاتون به مقدار مورد نیاز برای مبلغ وام مورد نظرتون برسه بعد از یک اعتبارسنجی که زمانی هم نمیگیره وام براتون فعال میشه و میتونید کارت بکشید یا از طریق کیف پول دی جی پی نقدش کنید .

دوستانی که تازه میخوان افتتاح حساب کنن ممنون میشم کد دعوت منو استفاده کنید ، پرروزی و پربرکت باشه براتون ان شاءالله🍃     5FVB14

و من چه قدر از پارک ملت مشهد خاطره های خوبی از بچگی دارم .همیشه تابستان ها میومدیم مشهد پارک ملت هم ...

کوهستان پارک شادی خیلی وقته تعلیق شده.

آخرین جیغ های شادی من توی همون شهر بازی بود و در کودکی جا موند

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم ولی وکالت بلاعزل بعد از دور ازجون مرگ باطل میشه همون صلح عمری بهتر هست .مادربزرگ من اموالشون ر ...

بله عزیزم 

منظورم این بود که در زمان حیات همسر هم، خانم اختیار اون ملک رو داشته باشه

بعد ۱۲۰ سال و دور از جون هم که همسرشون به دنیای بعدی سفر کردن، صاحب اون ملک بدون مالیات بشه

البته من از جزئیاتش نمیدونم. اینکه برای وکالت و صلح هم مالیاتی دریافت میشه یا نه.

یا شاید راه های جایگزین بهتری هم وجود داشته باشه.

برای همین گفتم با وکیل صحبت داشته باشن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ممنون عزیزم سعی میکنم.یه مدت بعد از عید خوب خرج کردم برا خودم ولی اوضاع مالی خراب شد دیگه نتونستم اد ...

وای چقدر زندگیت شبیه منه عزیزم 

دقیقا هم شخصیت خودت هم همسرت 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
من که ۴۰ رو رد کردم ( چند ساله که دیگه تقویم رو دقیق دنبال نمیکنم و دقیق نمیدونم چندم. ) و دیگه آخرا ...

عزیزم چون این تویی‌. با کسی قابل مقایسه نیستی

به پسرت بگو تو رو همینطوری که هستی دوست داشته باشه و در ضمن بعد از یک سنی همه باید توی خونه کمک کنن

حتی اگر درس هم نمیخوندی بازم این وظیفه اعضای خانواده ات بود که هرکدوم بنا به شرایط و روحیات و سن و سالشون کمک کنن. 

حتی کارهای کوچیک مثل مرتب کردن کفش‌ها.

یا جارونپتون کشیدن

ازین به بعد هروقت پسرن اینو گفت با تعجب نگاهش کن. به این معنی که مگه این کاری که انجام میدی عادی نیست؟؟؟

بهش بگو دوستات هرکدوم وظایفی دارن. اما اگر به طور استثنا دوستی باشه که فقط بخور و بخواب کارش باشه، اون در آینده فرد بی مسئولیت و بی عاری تبدیل میشه.

همچنین برای کارهاشون جایزه تعیین کن.

مثلا یک دفتر درست کن و اسم بچه هات رو بنویس. هرکار مثبتی که توی خونه کردن یک ستاره جلو اسمشون بزن. به ۲۰ تا یا ۳۰ تا ستاره که رسید یکی از خواسته هاشون رو تهیه کن.

مثال میگما. کم کم اون کار رو وظیفه خودشون میدونن.

2810