2777
2789

سلام خانوما من بالاخره بعد۶ماه پس انداز وام ۵۰تومنی ویپادو گرفتم. میخواستم طلا بخرم ولی دادم به همسر که برا جابجایی مغازه نیاز داشت. که اونم قول داده اجاره سوییتمونو بهم بده. 

الان رو کدوم بانک پول پس انداز کنم که ازین وامای بدون ضامن بتونم بگیرم؟؟؟

مهر ایران تازگی حساب باز کردم. خوبه؟ یا بانک بهتری هست که بتونم زودتر وام بگیرم؟ 

خانوما اکثرتون با اخلاقیات من در مورد خوردن و خوراکی آشنا هستید😁 من و همسرم جفتمون خیلی خوش خوراکیم ...

سلام عزیزم بوتاکس معده نکن هم خیلی ضرر داره هم اثر کم و بازگشت پذیری سریع

برو دکتر غدد بگو برات یک دوره ملیتاید بنویسه اگه اصرار داری بدون رژیم لاغر شی

تو راستا اقتصادی بودن هم 

خانوما به عنوان کسی که کارش ورزشه هیچوقت ورزش و باشگاه و از روتین زندگیتون حذف نکنین علاوه بر فواید بی شمار روی سلامتی ،اون یک ساعت زمانی که برای باشگاه میزارین تقریبا بهترین زمانی هست که فقط به خودتون اختصاص میدین و خیلی روی روحیتون تاثیر داره

اگه هزینه باشگاه خصوصی براتون زیاده از باشگاه های شهرداری و سرای محله استفاده کنین که شهریه مناسبی دارن❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بوتاکس معده نکن هم خیلی ضرر داره هم اثر کم و بازگشت پذیری سریعبرو دکتر غدد بگو برات یک دو ...

اتفاقا همین الان از باشگاه اومدم سفید جون ۱۰ کیلومتر تو هوای خنک شب دویدم😍

فعلا منصرف شدم دو هفته دیگه میرم در آغوش خوابگاه و بیپولی احتمالا لاغر شدنم زیاده😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام میشه این وام های دی جی کالا و ویپاد و اینا رو برا من توضیح بدید

سلام عزیزم وام د ی ج ی کالا اعتبار خرید از خود فروشگاه د ی ج ی کالا هست تا سقف ۵۰ میلیون که داخل خود اپلیکیشن باید گزینه دریافت وام رو بزنید و البته باید چک صیادی به نام خودتون داشته باشید .

در مورد ویپاد هم صفحه ۱۳۱۶ یکی از دوستان زحمت کشیدن توضیح دادن .

باز سوالی بود در خصوصی میتونید درخواست دوستی بدید و بپرسید .

من یه مشکلی دارم خانوما 

خوب میتونم پس انداز کنم اما یه باگ گنده دارم 

اونم اینه که خونه دلم میگیره و میرم کافه درس میخونم 

خب خرجم خیلی زیاد میشه 

منو راهنمایی کنید 

متاسفانه سالن مطالعه هم برام دلگیره 

فقط دوست دارم کافه درس بخونم به خاطر پر شور و هیجان بودنش 

بر فراز قله باور سفر کن   
من یه مشکلی دارم خانوما خوب میتونم پس انداز کنم اما یه باگ گنده دارم اونم اینه که خونه دلم میگیره و ...

عزیزم توی مشهد ما یک پارک ملت داریم، بزرگترین پارک شهرمون هست

اونجا میز و نیمکت داره که خیلی ها میان درس میخونن

طراحی میکنن روی همون میز و نیمکت ها و...

اگه دوست داری آدم ها رو ببینی و اینا نمیتونی پارک بری؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من یه مشکلی دارم خانوما خوب میتونم پس انداز کنم اما یه باگ گنده دارم اونم اینه که خونه دلم میگیره و ...

اگه تهرانی من میرم کتابخونه ملی تو اراضی عباس آباد

ولی شرط داره مدرکت باید ارشد به بالا باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مگه تو کافه هم درس میخونن؟🤔 اولین باره شنیدم

آره تهران که اصلا کلی کافه مخصوص درس خوندن با پریز و اینترنت داره معمولا هم پره نیم ساعت یه ساعت باید تو‌صف بمونی

فضای کار اشتراکی هم زیاده

2810