2777
2789

ادامه

دیگه از امروز کل خرجا با من شد و بسی خوشحالم.قبلااصلا دوست نداشتم خرجی با من باشه ولی الان هدف دارم👌چون الان نزدیک ۸ تومن کرایه میدیم دیگه بسه.

حالا واستادم شنبه حقوقامونو بدن که برنامه ریزی کنم و بیام گزارش بدم.البته گفتم بخاطر مشکلات قبل اصلادوست ندارم بخودم سخت بگیرم .بعضی روغن و اینا از یه برند خاص استفاده میکنیم.گوشت فقط خودمون گوسفند میگیریم اینا رو نمیخوام عوض کنم فقط میخوام با برنامه باشم

کار اقتصادی امروزم اینکه ناهار نداشتم یه شیر پاکتی از این کوچیکا داشتیم تو جلسه بهم داده بودن منم دلدرد میشم شیر مسخورم و به بچمم نمیدیم چون نگه دانده دلره مدت دار.میخواستم بریزم دور که واسه خودم با شیر و پنیر و قارچ و... پاستا درست کردم😄اگر قبلا بودسریع میزدم اسنپ و غذا میخریدم  ولی این ماه یکبارم خرید نکردم.حالا از ماهای بعد هر دفعه از اسنپ نخریدم پولشو ذخیره میکنم.(از شما یاد گرفتم)😉خدایی هر دفعه ام مریض شدم از اسنپ خریدم ماهی ۷۰۰ ۸۰۰ میخریدم.

مادر همسرم ۱.۵ کیلو  نخود داده بود که از قبل مامان خودمم بهم دو کیلو داده بود.قبلیه رو ریختم تو آب فلافل کنمکه موقعی که خسته از سر کار اومدم سریع بپزم

ه قابله تفلون دارم کفش رفته اگر قبلا بود میدادم مامانم اونم مینداخت یه گوشه.حالا فردا با شوهرم میبرم میفروشم

بازیافتامو جمع میکنم هر چند وقت زنگ میزنم خودشون میان میبرن از طرف شهرداری و پولشو میریزن به حسابم.هم درآمد زایی خیلی کوچیک و هم کمک به محیط زیست.

از شما یاد گرفتم هرچند وقت یکبار فریزرمو خالی کنم و با چیزایی که مدتها مونده غذا بپزم.قبلا انقدر یه چیزایی میموند که میریختم دور فقط نبینم😑مثلا دو بسته آلبالو که ۴ سال مونده بود ریختم رفت

انشالا حقوقمو دادن منم میام گزارش میدم.

@masumehjoon   اوایل تاپیک از رفتار اقتصادیتون خیلی حس خوبی نمیگرفتم ولی هر چی خوندم دیدم واقعا نسبت بهتون عوض شد دوست خوبم❤❤تقریبا هم سنیم ولی من خیلی سال نیست ازدواج کردم هر چند هنوز یه جاهایی روشم با شما فرق داره.امیدوارم بیشتر یاد بگیرم ازتون

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

ط چند تا نکنه دوستان که خودمو موظف میدونم بگم :خیلی همه چیزو فریز نکنید تو پرسه فزیز شدن و یخ زدایی کلی خواص از بین میره خصوصا فریز کردن غذا و برنج.بلاخره اونو میخوریم یه فایده ای داشته باشه.بهترین روش تازه است و بعد خشک کردن اگر فریز به مدت کم

برنج ایرانی رو حتما بزارید یه چند تا قل بزنه چون آرسنیک داره بعدآبشو بریزید بره کته کنید یا آبکش

بخار حاصل از جوش شیرین و سرکه ریه هاتونو نابود میکنه

روغن اصلا جامد نخورید.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.میخوام یک راهنمایی بکنم به همتون جای خرید طلا از سایت یا دست دوم ربع سکه بخرید خیلی سودش ...

ربع موقع فروش خیلی پایینترازتابلوبرمیدارن ولی طلای زینتی رومیشه تودیوارفروخت بالاترازتابلو

سلام خانوما من فردا میخام اندازه چهل تومن طلا خرید کنم ( قصدم سرمایه گذاری واسه خرید خونس ) اینم تاز ...

سلام عزیزم ، اول اینکه اگر امکانش هست یک مقدار جور کن یک سکه تمام بخر ، احتمال هم داره فردا کمی بیاد پایینتر .

ولی اگر باز دوست دارید طلا بخرید قیمت طلایی که میخرید رو به اضافه نهایت ۷ درصد کنید ( هر چی این درصد کمتر باشه بهتره ) 

سلام خانومابعد دو هفته بلاخره تونستم کل این تاپیکو بخونم و به معنای واقعی کلمه له شدم...منم میخوام ا ...

سلام من کارت پاسارگاد گرفتم ویپاد نصب کردم حالا وام یک تومنی اگر اسم بنویسم میشه پول بهم بدن یا اعتبار میدن؟ بعد میشه این اعتبار طلا بخرم؟ سود چقدر میگیرن ازم؟؟ 

مامان سبحان جان این اعتبار خرید ستاره یک رو یه نگاه بنداز لطفا به کمکت احتیاج دارم به نظرت خوبه بگیر ...

عزیزم اتفاقا چند روز پیش یکی از دوستان همین جا گرفته بود .

مثل وام د ی ج ی کالا هست که نمیدونم شما اون رو گرفتید یا خیر ؟

ولی میگفت با این وام نمیشه سکه تمام خرید و وقتی گزینه خرید سکه تمام رو میزنید مرحله آخر قبول نمیکنه . 

سلام من کارت پاسارگاد گرفتم ویپاد نصب کردم حالا وام یک تومنی اگر اسم بنویسم میشه پول بهم بدن یا اعتب ...

سود نمیگیرم من هفت تومنی گرفتم وام از ویپاد

سکه هات هرچی بالاتر بره پنجاه تومن هم میدن یعنی سکه هات بسه ۴۵۰۰۰تا

من فعلا نزدیک دو‌هزار هستم😖

سلام من کارت پاسارگاد گرفتم ویپاد نصب کردم حالا وام یک تومنی اگر اسم بنویسم میشه پول بهم بدن یا اعتب ...

ایشالا رویا جون دعوا نکنن منو بخاطر قضیه ویپاد😉🤲

ولی ببین برا وام یک تومنی باید ۱ هم خودتون داشته باشید +۱۰ تومن برای اعتبار سنجی و۲۵ تومن کارمزد که کل این پروسه دو دقیقه ام طول نکشید.اعتبار خرید میدن ولی من با گزینه افزایش موجودی تو خود ویپاد شماره کارت ویپادمو زدم و دو تومن شد موجودیم.ولی بچه ها گفتن پشتیبانی گفته این باگه و ممکنه پولتون بپره 🙄 بچه ها با دی .جی پی و آپ هم نقد کردن که من نمیدونم اونو.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
ایشالا رویا جون دعوا نکنن منو بخاطر قضیه ویپاد😉🤲ولی ببین برا وام یک تومنی باید ۱ هم خودتون داشته ب ...

سودم غیر اون ۳۵ تومن برای من زده قسط اعتبار ۱ ملیون و ۱۸ هزار

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام خانمای گل اقتصادی

بچه ها ما یه وام میاد به حسابمون به مبلغ ۲۰۰ میلیون

الان کاری نمیشه باهاش کرد

در آینده میخوایم خونه بخریم

به نظرتون چیکار کنیم که ازشش کم نشه و سود هم بده با توجه به اینکه قسطش هم سنگینه

باهاش سکه بگیریم؟

سلام خانمای گل اقتصادیبچه ها ما یه وام میاد به حسابمون به مبلغ ۲۰۰ میلیونالان کاری نمیشه باهاش کرددر ...

طلای کارکرده با نهایت سه درصد سود

سکه جدیدا تقلبی زیاده 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
قبل عید پارسیان 500سوتی چند جا سوال کردم 100بالای تابلو یک گرمی ۱۵۰بالای تابلو ولی طلا فروشی ک همیشه ...

سلام عزیزم.تهران هستید؟ اگه تهرانید میشه بفرمایید کجا طلامیخرید که منصفه؟ من اینجا نمیشناسم

2810