2777
2789
مریم ❤️چشم. اطاعت امر بانو ❤️شهریور ماه، اکرام مادر است برایم، مامان جون زاده ی شهریور است.من، اول ...

خیلی عالی عزیزم 

منم هرسال تولد همسرم ک میشه چون مادر همسرم فوت کرده کیک و خوراکی براش فاحته ای میفرستم ❤️

چون روز زایمان هر خانمی واقعا درد میکشه با تمام وجود 

از پوست و گوشت استخون ما خانم ها یک انسان  شکل میگیره ❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خانمها یه مشورت می خوام.برای پاس کردن یه چک سنگین باید یه تیکه زمین فروخته بشه. چی کار کنیم تا دو سه هفته دیگه فروش رفته باشه؟ 

یه بنگاهی گفته به یه بنگاه بسپارید. چند تا بنگاه که میسپارین زمبن خراب میشه. درست گفته یا نه؟ 

توی دیوار هم آگهی شده ولی منجر به فروش نشده. 

میشه هر چی راهکار دارین بفرمایید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۲۰ سال سالم و سلامت باشنصلح عمری هم همینه که ماک به اسم همسرت هست اما بعد فوت وارد ارثیه نمیشه و به ...

وکالت بعداز مرگ طرف باطل میشه اینطور که من تجربه دارم توی نقل و انتقالات مسکن اینجوریه.حالا نمیدونم دقیقا چه نوع وکالتی هستش.

سلام خانوما 

من فردا میخام اندازه چهل تومن طلا خرید کنم ( قصدم سرمایه گذاری واسه خرید خونس ) اینم تازه اول راهمه همین خرید 

بنظرتون باید چیکار کنم به چیا دقت کنم ریاضیم صفره😑

برم بگم طلای دست دوم میخام ؟ بدون اجرت میخام ؟ شسکته میخام ؟ تا چند درصد بخرم ؟ بگم چقد بالای تابلو ؟ 

اگه طلای نوی بدون اجرت داشت تا چند درصدش اوکیه؟ 

الان یه جا اقساطی طلا میده گفت طلاها بدون اجرتن و کمترین درصد ۱۶ درصد محسابه میشه براتون( منم گفتم خب قسطی ماهانه پرداخت مبکنم ازونورم پوله یممونه تو‌ویپاذ واسم سکه جمع میشه ) ولی خب دیدم ۱۶ درصد میگه یجوری شدم ، ابشده هم دارن که گف اون جزو طرح قسطی نیست 

ایشده هم گفت طلای خام بعلاوه ۳ درصد محسابه میشه براتون 

تا الان خیلی تو خرید طلا گول خوردم لطفا بگین فردا چیارو رعایت کنم موقع خریدم 🤝❤️

@مامان_سبحان7   @zahra1994   و بقیه دوستای گلی که سردرمیارن محبت کنند 🤗🌼

سلام دوستان...من تازه میخوام شروع کنم ب پس انداز کردن...از کجا شروع کنم ب خوندن ؟چون هیچی از پس اندا ...

سلام عزیز، اینجا ما پول های خورد خورد رو تبدیل به طلا میکنیم وقتی ان شا الله به حد نصابی رسید اونوقت تبدیلشون میکنیم به ماشین و ملک و زمین و... اینا

اگر طلا ی زینتی دوست دارید و استفاد تون میشه طلای مستعمل یا همون دست دوم با اجرت 3 تا 7 درصد پیدا کنید بخرید خوبه 

اگر فقط برای پس انداز میخواین طلای شکسته و یا آب شده از جای معتبر بخرید

برای پول های خورد خورد مثه میتونید سکه پارسیان بخرید 

سکه پارسیان 100 سوتش حدود 400 هزار تومنه

طلاسی و میلی هم گزینه های خوبیه

موفق باشید ❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه ها ما قسطمون خیلی سنگینه نمیتونم پس انداز کنم شکرخدا خونه خریدیم برامون سخت شده با این اقساط سنگین میشه پس انداز کرد؟همش میگم یکی دیگه جای من بود حتما پارسیان خرد خرد میگرفت اما هرچی میاد میره قسط

ادم ولخرجی هم نیستم مدیریتم بد نیست این قسمتو نمیدونم چیکار کنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

سلام به خانومای گل و بادرایت

من خیلی وقتا میام تاپیکو میخونم و لذت میبرم

الان به کمک احتیاج دارم

میشه بهم نظراتتونو بگین که بتونم بهتر تصمیم بگیرم؟ 

راستش من یه ۲۰۶ مدل ۹۰ دارم که خریده بودمش 300 و اینکه این ماشین منه و همسرم یه ماشین داره که آفرودیه و من نمیتونم زیاد باهاش رانندگی کنم ما خونه داریم ولی خیلی کووووچیکه و طبقه ی سوم و بدون آسانسور

حالا به ذهنم رسیده که ماشینمو بفروشم و تبدیلش کنم به طلا چون چندین ساله به وضوح دیدم که طلا رشدش واقعا نسبت به ماشین بهتره

میخوام به طلا تبدیل کنم که بعد ها واسه ی عوض کردن خونه به دردم بخوره امااااا قیمت گرفتم بعد از دوسال که خریدم ماشینو ازم میخرنش الان 260 تومن😔و چهل تومن ضرر میکنم. بنظرتون بفروشمش و تبدیل کنم؟ اینم بگم از ماشینم استفاده ی چندانی ندارم فقط میرم گاهی خرید و خونه ی مادرم همین و پارکینگم نداریم تو کوچست همیشه

سلام خانوما من فردا میخام اندازه چهل تومن طلا خرید کنم ( قصدم سرمایه گذاری واسه خرید خونس ) اینم تاز ...

یه دونه سکه امامی بخرخیال خودت رو راحت کن  اگر برای سرمایه گذاری میخوای

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان.میخوام یک راهنمایی بکنم به همتون 

جای خرید طلا از سایت یا دست دوم ربع سکه بخرید خیلی سودش از طلا بیشتره

برای نمونه سال ۹۳ قیمت طلا و ربع سکه رو با الان مقایسه کنید ربع سکه ۷۵ برابر شده ولی طلا۴۵برابر.

طلا فروش ها برای سود خودشون به همه میگن طلا بخرید

من خودم ۱۰۰ تا ربع سکه داشتم سال۹۵ که باهاش خونه خریدم کلا فقط ربع میخریدم

2810