2777
2789
من میدونم درسال ۸تاشور ت مصرف میکنم چون اکثرا نمیپوشم😅😅😅 میام کشورو مرتب کردنی خراب هارو جدا میکن ...

چقدسخت شد    برای من که اصلا این چیزارو حساب نمیکنم نوشتن اینا یکم سخته اما عصرمیشینم مینویسیم ازامروز شروع میکنم ببینم دور وبرم چه خبره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی تغیر کردم از عید تا الان بعد الان روحم تو رضایته چون هم میخرم هم پسانداز میکنم هرچقدرم که ان ...

ایول به شما . به قولی میگن ماهی رو هروقت ازاب بگیری تازه است . منم شروع کنم 

اتفاقا اون تاپیک رو هم میخونم عالیه 

@goli8080 ازتون خبری نیست عزیزم انشاءالله که سرگرم کارو خوشی باشین

اتفاقا منم داشتم به همین فکر میکردم 

کاربر

goli8080

ای داد و بیداد

خانم مستقل

هم قدم

و خانمی که همسرش وکیل بود اسمشو یادم نمیاد متاسفانه 

یک خانم دیگه ای هم بود ک باردار بود

خیلی وقته نیستن بقول شما ان شاالله که سرگرم کارو خوشبختی  باشند

دلمون برای بچه های قدیم تاپیک تنگ میشه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

من برآيند فقط پرسيدم

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23
چرا وام ویپاد ۶ ماهه اش نیس

یکی از بچه های نینی سایت میگفت زنگ زدم پشتیبانی گفته فعلا بودجه نداریم زیاد

برای همون یکم پیچیده ش کردن

وام پیش در امد رو هم نمیشه با وام دیگه برداشت 

ولی قبلا میشد وام پیش در امد رو در کنار وام پشتوانه و یا برآیند گرفت

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
اتفاقا منم داشتم به همین فکر میکردم کاربرgoli8080ای داد و بیدادخانم مستقلهم قدمو خانمی که همسرش وکی ...

سوگل خانوم سلطان سکه هم که شمال بودن و تازه خونه خریدن دیگه نمیان

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
در مورد طرح مهربانی بانک کلی توضیح میدی عزیزم میشه انلاین حساب باز کرد ؟و اینکه وامش چطوره چقد سپرده ...

عزیزم ما وام مهربانی گرفتیم 

اول اینکه بام نصب کن و مراحلش طی کن بعد دو روز میری بانک کارتت میگیری خوب 

هر چه پول بیشتر بزاری امتیاز بیشتر میده سقفش ۳۰۰ 

ولی یکم دور امتیاز میده سود ۴درصد با پرداخت یک ساله تا دو ساله داره بستگی داره که بخای بازپرداخت بیشتر بشه مقداری از وامتون کمتر میکنن 

کار ضامنم کاملآ با گوشی انجام میدی کد ملی میزنی ببینی قبول میکنه یا نه که بهتره کد ملی حقوق بگیر آدمای که بدهی بانکی ندارن بزنی  ..هر که ضامنت بخا بشع حتماً باید بام نصبخ کنه و کارت بانک ملی بگیره 

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️دخترا به احترام همتون تاپیک (۳)پس اندازمون هم زده شده 🤩دلم میخواد مثل بقیه ی تاپی ...

سلام عزیزم من تازه تاپیک تون دیدم ولی خیلی طولانی هست و نمیتونم کامل بخونم درکل متوجه شدم چه محتوایی داره و خوشحالم که باهاتون آشنا شدم من خودم چند سال سرکار بودم و با چند تا وام و حقوقم طلا خریدم پلاک خریدم با زنجیر بدون اجرت حدودا ۳۱ گرم یعنی ۵۰ تومن وام گرفتم ۲ ونیم هم از داداشم قرض گرفتم خریدم .دوباره ۵۶ وام گرفتم ۶ تومن خرج کردم ۵۰ دوباره دادم طلا یه پلاک ۱۰ گرمی و یه دستبند ۱۱ گرمی که چون طلا گرون شده بود یه ۲۰ تومن هم از حقوق و قرض کردم گذاشتم بعد دادم. این بین از حقوقم یه پلاک یک گرمی. یه انگشتر ۳ گرم خرده ای.گوشوار و دستبند حدود ۷گرم .یه گوشوار برای دخترم .الگوهای دخترم تعویض کردم پول گذاشتم یه دستبند چرم که فقط چند سوت طلا داره. الگو برای خودم هم خریدم شوهرم از حقوقم برنمی‌داشت چون خوش درآمدش خداروشکر خوبه 

ولی من خیلی ولخرجی میکردم برای خودم و دخترم از لباس آرایش و بهداشتی .بیرون رفتن  و....به خاطر یه سری مشکلات دیگه سرکار نرفتم بیمه بیکاری میگرفتم و قسط وام ها رو میدادم بعضا در حد یه تومن اینا شوهرم کمک میداد الان دیگه تقریبا دارم صفر میشم که با تاپیک شما آشنا شدم طلا نفروختم خداروشکر همه رو دارم ولی پس انداز مخفی داشتم همش رفت البته برای کمک به خانواده خودم بود شوهرم همه خرج دست خودشه لازم داشته باشم بهم پول میده خیلی مهمه یه خانم بتونه پول خودش یا شوهرش مدیریت کنه من هنوز از خودم راضی نیستم و میخوام انشالله بهتر بشم 

چقدسخت شد برای من که اصلا این چیزارو حساب نمیکنم نوشتن اینا یکم سخته اما عصرمیشینم مینویسیم ازامر ...

ببین اوله هر فصل کله کمدهارو پاکسازی کن چیزی حتی نو بود استفاده نمیکنی بنداز بیرو اون انداختن ادم رو مقید میکنه به خرید درست یا بگو چرا ۴تا تیشرت بخرم ۱تومن یدونه میخرم ۸۰۰ اونو میپوشم

2810