2777
2789
چقدر بدم اومد از سرزنش کردن دیگران.اصن خوشم نیومد ازین حرکت.اینکه در سختی بیایم تقصیر بندازیم گردن ف ...

نمیدونم چرا ما عادت داریم هی تو سر خودمون بزنیم 

بله در شرایط مشابه یکی از دیگری تونسته بالاتر بره افتخار آمیزه.

باید افتخار کنه 

چرا پز دادن و افتخار کردن به خودمون رو اینقدر بد میدونید؟

شوهر معصومه و شوهر خواهر شوهرش هردو کارگر هستند.

اینکه معصومه خونه بالا شهر خریده پز داره

غرور داره

جلوی اونها که نگفته. به پدر مادر اون خانم گفته 

ولی بهتره روی خودمون کار کنیم و از یک جایی به بعد این فرهنگ خودتحقیری و سرکوب کردن خودمون رو از بین ببریم.

منی که درس خوندم با کسی که در شرایط مشابه من یا بالاتر از من فقط پاساژ گردی و کافی شاپ گردی کرده و الان هیچی نداره و هیچی نیست ( از نظر اجتماعی)، معلومه که ازش بالاترم.

خدا خداوند در قرآن گفته دو عده از مردم از دیگران بالاترن. عده ای که در علم تحصیل میکنن عده که در دین تحصیل میکنن

باز ما میایم میگیم نه اینطور نیست.

این نحوه مدیریت و اقتصادی فکر کردن هم نیازمند مطالعه بوده.

نیازمند یادگیری بوده.

پس چه شما خوشتون بیاد چه نیاد، حتی از نظر خداوند هم معصومه بالاتر از خواهرشوهر هست.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم این وسایل باعث میشه شنا رو اصولی یاد نگیره.مسابقات شنا رو ببین کی با این وسایل شنا میکنه؟من ...

گلم قرار نیست اگر برای تمرین استفاده میکنیم داخل مسابقات هم استفاده بشه 

بالاخره استفاده میشه که تولید شده 

پوشیدن فین باعث قوی شدن عضلات میشه برای حرکات تخصصی و ...

بهتر هر کسی بسته به نوع تمرین و آموزشی که مبینه از مربیش نظر خواهی کنه 

گلم قرار نیست اگر برای تمرین استفاده میکنیم داخل مسابقات هم استفاده بشه بالاخره استفاده میشه که تولی ...

خب ایشون از ما نظر پرسید منم نظر دادم

اگرنه که بیلبورد دستم نگرفتم توی سطح شهر راه برم که

به نظر من باعث عادت غلط میشه

حالا دیگه هرطور خودش دوست داشت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چقدر بدم اومد از سرزنش کردن دیگران.اصن خوشم نیومد ازین حرکت.اینکه در سختی بیایم تقصیر بندازیم گردن ف ...

نظر شما محترم 

نه من نه قلم خوبی دارم نه هیجان میدم به تاپیک 

ولی اینکه میگین خود بزرگ بینی میکنم یه جور بی ادبی میکنین به طرف مقابلتون 

خب که چی ؟؟؟بزرگ نمایی میکنم که چی ؟؟؟

مثلا اینجا به من مدال می اندازند ؟؟؟

یا اینجا کسی منو می‌شناسه که من بخوام فخر فروشی کنم ؟

چیزی که اعیان هست چه حاجت به بیان است 

ایشون همسرشون به خاطر ۳۵۰ملیون رشوه الان از کار بیکار شده 

خب به نظر من که اینا بر میگرده به مدیریت زن خونه 

وقتی همسر من ببینه هر کاری بکنه ...شب و روز تلاش کنه هیچی نیست ...هیچی نداره...میگه بذار پامو بیشتر از لحافم دراز کنم ببینم که چی میشه ...و مطمین باش قبل اون ۳۵۰تومن 

ریز ریز پول اومده از راه نادرست که ایشون شهامت اشو پیدا کرده رفته دست به همچنین کاری زده 

اگه زن خونه مدیریت داشت باید از همسرش میپرسید که این پولها از کجا میاد ؟؟؟ماا که حقوق امون مثلا سی تومن 

این پولها از کجااااست ؟

که اینم میشه آخر و عاقبت اش 

شما یک گوشه از متن رو خوندی پس فک نکن که اینجا من کسی رو بد میکنم ...خودم رو بزرگ میکنم 

من تجربه گویی کردم ...که همین ده روز پیش هم از خواهر خودم حرف زدم 

اگه قرار هم بنویسم هم حرف بشنوم توهینی ببینم 

همینجا دیگه قطع میکنم این تجربه گویی رو 

میشینیم نگاه میکنیم ...یکم بقیه بنویسند ما فیض ببریم 

نظر شما محترم نه من نه قلم خوبی دارم نه هیجان میدم به تاپیک ولی اینکه میگین خود بزرگ بینی میکنم یه ج ...

معصومه جان شما به نظرم برای ما که اکثریت هستیم بنویس ، بالاخره در تبادل نظر مخالفت هم هست .

مهم این هست که عده زیادی از جمع اینجا از شما انگیزه میگیرن 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰

نمیدونم چرا ما عادت داریم هی تو سر خودمون بزنیم بله در شرایط مشابه یکی از دیگری تونسته بالاتر بره اف ...

خوب درسته ولی از خیلی ها هم پایین تره.

اینکه پایین تره تاثیری در جایگاهش داره؟

کلا مقایسه اشتباه اشتباه اشتباه هستش.

فرقی ندارد باکی و به چه نحوی.

نظر شما محترم نه من نه قلم خوبی دارم نه هیجان میدم به تاپیک ولی اینکه میگین خود بزرگ بینی میکنم یه ج ...

معصومه جون شما کارت درسته و برای همه ما ثابت شده ای❤

این خانم محترم هم ب گمونم شناخت کافی نسبت به شما نداره که اینطور میگه 

اکثرا بچه های جدید زیاد به این تاپیک و قوانینش وارد نیستن 

به دل نگیر عزیزدلم😘❤

این پیامهای اینجوری رو نادیده بگیر و فقط رد شو🥲🙏

من خودم شخصا این پیامو دیدم همون اول یه گزارش زدم

چند نفر که پایه باشیم این پیامارو گزارش بزنیم 

دیگه پیام منفی داخل تاپیک مون نداریم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

معصومه اینقدر زود رنج نباش

من یک زمانی یک پیج داشتم اموزش باغبانی خانگی میدادم

از همون پیج هم کلی حرف می‌شنیدم

بعد چون نازنازی و زودرنجم جمعش کردم😂😂😂

دیگه ببین تو که داری از زندگی مینویسی و از افتخاراتت و از اشتباه دیگران چقدر حرف میشنوی

به این دید هم نگاه کن که گاهی حرفی اینجا میشنوی، میتونه حرف دل تعدادی از اطرافیانت باشه

اینطوری وقتی مثلا فلانی که تو کاری هم باهاش نداری باهات بدرفتاری میکنه، با خودت فکر کن شاید اونم اینطوری فکر نیکنه و برداشت کرده 

بعد میبینی کنکاش رفتارش اونقدرها هم سخت نیست و کمتر اذیت میشی

خوب درسته ولی از خیلی ها هم پایین تره.اینکه پایین تره تاثیری در جایگاهش داره؟کلا مقایسه اشتباه اشتبا ...

ذات انسان با مقایسه بافته شده دوست خوبم

ما هیچ وقت نمیتونیم از حقیقت ذاتی خودمون فرار کنیم. ما هیچ وقت نمیتونیم دست از مقایسه بکشیم. اتفاقا اگر مقایسه در جهت درست هدایت بشه باعث پیشرفته

بله ما باید افتخار کنیم از عده ای بالاتریم

اما نکته کلیدی همین‌جاست که به یاد بیاریم از عده ای هم پایین تریم

دست روی دست بسیاری و بالای همه دستها، دست خداوند قرار داره

این باعث میشه غرور کاذب نداشته باشیم، خودمون رو در جایگاه خدا قرار ندیم

اما در عین حال دچار حقارت درونی هم نشیم

معصومه و امثال ایشون از خیلی از اطرافیانشون در زمینه مدیریت و اقتصادی بالاتره اما قبلا از یک همسایه ای گفت که اون خانم رو از خودش بالاتر میدونست در این زمینه ها

خوب درسته ولی از خیلی ها هم پایین تره.اینکه پایین تره تاثیری در جایگاهش داره؟کلا مقایسه اشتباه اشتبا ...

تو مرام بعضی خانوم ها فقط زن ها مقصرن

مرد بدباشه زن مقصره آدمش نکرده

مرد کار نکنه و تنبل باشه زن مقصره 

مرد ولخرج باشه زن مقصره که جمع کن نیست

مرد بداخلاق باشه زن مقصره

مرد خیانت کنه زن مقصره

مرد رشوه بگیره زن مقصره

مرد خسیس باشه زن بلد نیست چیکار کنه

مرد کارگر و کم درامد باشه و دخل و خرجش نخونه ،زن مقصره

زنها تاثیر دارن،خیلیم تاثیر دارن،اما اینکه تقصیر تمام کم و کاستی های زندگی فقط متوجه زن باشه و به گردن زن باشه خیلی بی انصافیه

ذات انسان با مقایسه بافته شده دوست خوبمما هیچ وقت نمیتونیم از حقیقت ذاتی خودمون فرار کنیم. ما هیچ وق ...

فکر کنم ادامه این بحث اینجا باعث ناراحتی دوستان بشه

دوست خوبم اگر در رابطه با صحبت های من شما هم صحبتی داری، دورهمی تگم کن

در غیر این صورت اجازه بدیم معصومه خودش برای نحوه فعالیتش تصمیم بگیره. درست و غلط تغییر نکنیم.

هرکدوم از ما اینجا سبک و سیاقی داریم. این تفاوت هاست که تاپیک رو پیش میبره.

موفق باشی عزیزم😍

دوستان کم کم اول مهره دیگه چه پیشنهادی دارین برا منی که بچه کلاس اولی دارم ؟ از خرید وسایل اینجور چی ...

سلام منم بچم امسال میره پیش دبستانی

چیزایی که خودم میدونستم لازمه مث مداد رنگی و مداد مشکی و مداد قرمز و پاک کن و تراش و دفتر و دفتر نقاشی و جامدادی و بطری آب و ظرف غذا 

چسب نواری و ... اینجوری چیزا رو براش گرفتم 

من چند تا پیج اینستاگرام چک کردم جایی رو انتخاب کردم که قیمتاش نسبتا معقول بود، سفارش دادم برام آوردن

بعضی از لوازم شو هم توی آف خریدم 

منتظرم لیستشو بدن تا الباقی لوازم شو هم بگیرم

بنظرم الان بخریم خیلی بهتره تا اوایل مدرسه 

اونجا فقط بقول یه بنده خدایی بنداز بندازه🫣

کیف جنس بدرد نخور رو از سر ناچاری باید کلی پول بدیم بخریم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

چقدر تعصبی واقعا ناراحت کننده ست که آنقدر جبهه میگیریم گاهی خوبه آدم به قضایا از زوایا مختلف نگاه کنه. گفتم تقصیر اون آقا هم بوده و از تعاریف ایشون این برمیاد که فقط تقصیر این خانم بوده که اشتباهه ولی فقط اومدین دفاع کردین یعنی هیچکدوم تاحالا گرفتار ناآگاهی و نادانی همسرانتون نشدین؟؟؟؟؟ هیچکدوم؟

خیلی عیجیبین در واقع خیلی عجیبیم

2810