2777
2789
چقدر بدم اومد از سرزنش کردن دیگران.اصن خوشم نیومد ازین حرکت.اینکه در سختی بیایم تقصیر بندازیم گردن ف ...

عزیزم نمی‌دونم چرا همچین  برداشتی کردی از صحبت های معصومه 

آفرین به بچه شما 

ولی  باور کن بچه هایی هستن که نمیدونن رو سفره چی بخورن یا چه اندازه بخورن 

خانواده ای که مدیریت اقتصادی نداره شب پا میشه می‌ره خونه مادرش تا شکم بچشو سیرکنه سرزنش کمشه

شما مفهوم صحبت معصومه رو ندیدین ؟ الان میگم بدونید مخلص کلامش این بود که مدیریت کنید و روز مبادا رو هم در نظر داشته باشین شب ، نصف شب دست دراز نکنید به بقیه برای یه تومن ناقابل 

خانم عزیز تو این تاپیک افراد زیادی راه درست زندگی یاد میگیرن با حرفاتون نزارید به بیراهه برن 

یه نفر پیدا شده وقت میزاره از آزمون خطاهاش که به قیمت عمرش بوده خانمها رو بدون چشم داشت راهنمایی می‌کنه  با حرفاتون فراریش ندین 

والا مدیون خانمهای این تاپیک میشید چون با ذوق پس انداز میکنن و تبدیل میکنن

چون با حرفای معصومه امیدوار شدن و ادامه میدن 

اگر کامنتی مورد پسندتون نیست رد بشید نظر ندین آیا کار سختیه؟؟

در مورد طرح مهربانی بانک کلی توضیح میدی عزیزم میشه انلاین حساب باز کرد ؟و اینکه وامش چطوره چقد سپرده ...

سلام عزیزم

ممنون از پیام پر از انرژیت❤

برای حساب مهربانی باید تو بانک ملی حساب داشته باشی ، بعد نرم افزار بام نصب کنی و حساب مهربانی هم باز کنی وام ۴ درصد میده ولی امتیازدهیش کندتر هست

جدیدا دیدم که رو گردش حساب خود حساب اصلی هم وام میدن که با گردش حساب هست اون ۲۳ درصد فک کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا عطیه جون انگار دوست داره با همه مخالفت کنه

معصومه جون شما اولین نفری نیستین که ایشون باهاش مخالفه

البته به نظرم کسی که فقط چند وقت یه بار میاد نظر مخالف خودشو میده و میره بیشتر دوس داره به چشم بیاد

در صورتی که یکی از قوانین این تاپیک اینه اگه مخالفین با سبک زندگی بقیه نیاز نیست اون پست و بخونید و نظر بدید میتونید عبور کنید 

اجازه بدید اونایی که موافقن استفاده کنن

اینجا خیلیا هستن که معصومه جون نه تنها از نظر اقتصادی بلکه از نظر رابطه ی خانوادگی هم راهنماشون بودن

به عبارتی زندگی خیلیارو نجات دادن

کاری که روانشناسا بعد از دریافت مبلغ هنگفتی ازش عاجزند

فکر کنم بی انصافیه آدم بیاد یهو با لحن بد درباره ی همچین انسانی که واقعا با از خودگذشتگی ساعتها وقت میزاره واسه چند تا هم وطن که ۴ تا نکته یاد بگیرن و زندگیشونو جلو بکشونن، حرف بزنه

ذات انسان با مقایسه بافته شده دوست خوبمما هیچ وقت نمیتونیم از حقیقت ذاتی خودمون فرار کنیم. ما هیچ وق ...

دقیقا این همون غبطه خوردن هست که خود خدا هم بهش سفارش کرده .

اتفاقا ما آدم ها با غبطه خوردن به زندگی بعضی دیگه از انسان ها بدون اینکه حسادت داشته باشیم میتونیم بستری برای پیشرفت خودمون ایجاد کنیم . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

والا عطیه جون انگار دوست داره با همه مخالفت کنهمعصومه جون شما اولین نفری نیستین که ایشون باهاش مخالف ...

والا من همیشه جوان سوالات بقیه رو دادم .جون خودت یه اسکرین بگیر از مخالفان بفرست برای همیشه نینی سایت میندازم آشغالی

والا من همیشه جوان سوالات بقیه رو دادم .جون خودت یه اسکرین بگیر از مخالفان بفرست برای همیشه نینی سای ...

عزمزمه با خودم مخالفت داشتی البته مخالفتت مهم نیست مهم لحن بده

میتونی بهتر صحبت کنی 

اعضای فعال این تاپیک همیشه با احترام به بقیه جواب میدن

چقدر تعصبی واقعا ناراحت کننده ست که آنقدر جبهه میگیریم گاهی خوبه آدم به قضایا از زوایا مختلف نگاه کن ...

دوست عزیز اتفاقا اکثر ما که اینجا جمع هستیم کاملا میدونیم که اکثر آقایون خیلی چالش رو دوست ندارن و خیلی جاها هم مقصر هستن و حرف این هست که ما خانم ها باید یک جورایی با زبون و سیاست و عمل جلوی اشتباهاتشون رو بگیریم نه اینکه خودمون رو هم با اونها همراه کنیم و دیگه کلا از ریشه همه چیز رو بسوزونیم . 

نظر شما محترم نه من نه قلم خوبی دارم نه هیجان میدم به تاپیک ولی اینکه میگین خود بزرگ بینی میکنم یه ج ...

معصومه جان عزیزم شما ثابت شده ای دوستمون با نا آگاهی صحبت کرد 

عزیزم شما رسالت خودتو به نحو احسن انجام میدی 

همینقدر بگم یه نفر خیلی دورتر از خودت داره راهکارات انجام میده 

خانمهای زیادی هم به حرفات امیدوار شدن 

پس حواست به امثال ماها هم باشه 

دوستت داریم بمون کنارمون

توی اینترنت سرچ کنی تمام اطلاعاتش بالا میاد ولی چیزی که من فهمیدم اینکه ۱۲درصد فقط بازنشستگی داره ۱ ...

ممنونم عزیزم 

از این آخری که نوشته بیمه اختیاری اطلاع ندارین؟ 

این شرایطش چطوره؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

خانما چرا مطلب رو نمی گیرین؟؟ چسبیدین به چرا اینکه تقصیر زنه چرا تقصیر زنه 

زمانی که شوهر اون خانم کارمند بودن و حقوق ثابت داشتن معصومه و شوهرش هیچی نداشتن 

قبول کنین این  زنه که باید خونه و زندگی رو‌جمع کنه 

مردا اکثرا تحت تاثیر رفتار زنا هستن

شوهرت می گه با اسنپ بریم مسافرت که کرایه اش ۹ تومنه اگه تو بگی نه میره شوهرت؟قطعا نه 

این خانم یه همچین کاری کرده وقتی داشته ولخرجی کرده خورده به باد داده بعد شوهره کم آورده رشوه و .....

بعد شما که مخالفی رفتارای اون خانم رو وقتی پز می دادن به معصومه رو هم متوجه شدی یا نه؟

تازه معصومه خانمی کرده به خودش نگفته به مادر پدره گفته

و یه نکته به معصومه جون🙏🙏

خواهشا شما بخاطر خیل عظیم خاطرخواهات که منتظر پیاما و تجربیات شما هستن خداقل هر روز یه پیام بلندبالا از تجربیاتت برای ما بنویس عزیزم

دوست عزیز اتفاقا اکثر ما که اینجا جمع هستیم کاملا میدونیم که اکثر آقایون خیلی چالش رو دوست ندارن و خ ...

ولی من این حس گرفتم که تمام ماهایی که اینجا داریم با اینجور آقایون زندگی میکنیم ما مقصر تمام مشکلات هستیم.و هرچی در گذشته و حال و آینده اتفاق افتاده و میوفته تماما تقصیر ماست🤕

حس زن ستیزی و ظلم به زن فقط اینو دریافت کردم.وگرنه بار اول نیست که ایشون ازین قبیل پیام ها میده.بار آخر هم نیس ولی اینبار نشد دیگه چیزی نگم.

2810