2777
2789
در مورد پول نقد چند وقت پیش خواستم برم بازار کرایه ۱۵ تومن بود ...سهل انگاری کردم و پول نقد نگرفتم ا ...

درست طلا پول ولی هیچ کس نصف شب نمیتونه بره طلا بفروشه یا روز تعطیل طلافروشی ها تعطیل نمیتونی راحت طلا رو به پول تبدیل کنید 

کلا همیشه یه مبلغ برای موارد اضطراری باید تو حساب آدم باشه حتی کسی که بیمه تکمیلی داره هم ریسک بدون پول باشه 

و اینکه هیچ وقت یخچال و خونه زندگی نباید به درجه ای برسه که همه چی تموم بشه 

یه زمان آدم واقعا پول نداره قضیه فرق داره 

ولی اینکه پول باشه همش بره پای خرید طلا و پس انداز بعد تو خونه هیچی نباشه واقعا بی مدیریتیه کامل 

اول حتما باید مواد غذایی تو خونه تامین بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه عزیزان اینا اومدن خانواده گینگو پول شام هم نداشتند .🤦..اومدند اینجا ...چون تند تند میان دیگه ...

یا خدا. مگه میشه مگه داریم . من مُتَنَبه شدم که کمتر خرج خوراک بکنم 😐 البته زیاد نیست خیلی ، ولی بازم کمتر 🥲

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
دوستان الان که وام برایندو۶ماهشو برداشتن دیگه اعتبار خرید نیست و نقدیه؟؟؟

اگ از پشتیبانی پرسیدی لطفا جوابش رو همینجا بزار

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام من چند وقت پیش توی برنامه ی آقای قاضی دیدم که آقایی به اسم خانمش یه خونه و یه زمین زده بود موقع ...

درسته ، اگه خونه یا ملکی که شوهر به زنش میبخشه ،  تبدیل بشه به یه ملک و دارایی دیگه ،  شوهر نمیتونه پس بگیره ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
نمونه بارز بی مدیریتی همسر منه. دیروز پول توی کارت رو حساب کردیم دیدیم برا قسطا سر به سر میشه و هیچی ...

حرص نخور خواهر ، با حرص خوردنت هیچ کاری درست نمیشه متأسفانه😔

نقدي شده عزيزم

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23
نه دیگه عزیزم جرات نمیکنن داشته باشند چون خیلی ریلکس و با احترام به بزرگترشون یعنی پدر مادرش میگم که ...

منم از این قصه های خیالی زیاد میگم و مفید بوده

خیلی بد شد.. دیگه اصلا ارزش نداره پول بذاریم تو ویپاد ..اخه ۱۰ میلیونو یکساله پرداخت کنیم؟ ۹۰۰۰ سکه ...

عزیزم وام پشتوانه رو تا 35 میلیون میتونی 6 ماهه هم تصویه کنی 

وام برایند هم تا 12 ماهه برا 40تا50 تومن خوبه 

2810