2777
2789
سلام عزیزم خوبی معصومه جان پیام منم شماندیدی . نوشته بودم که ماسوپرمارکت داریم و کل خورد وخوراک ازاو ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من اینایی که گفتی دلیلی نمیشه که تو مدیریت نکنی 

وقتی تو میگی هیچی بنامم نیست ...پس بر تو واجب که حتما

به یه طریقی ماهانه رو به دست بگیری که هر ماه بتونی یکی دو تومن از اون برداری و برای خودت پس انداز کنی 

اونم در ماه اول نمیشه ها ...مطمیناا زمان می‌بره تا بیوفتی به غلطک

همسر شما اگه برای خودش خرج می‌کنه ..خب شما هم خرج کن 

کی گفته شما نباید خرج کنی ..؟.یکی دو ماه که خرج رو گرفتی به دست کم کم بگو گرونی شده عزیزم همه چی واقعا گرون ....یه تومن بکش روی پول بذار منم به راحتی بتونم بکشم خرج خونه رو 

اونم آروم ...آروم ...خب اگه منظور همسرتون اینکه از این پولی که میده پس انداز بشه برای مسافرت ...کم کم بگو عزیزم نمیشه پس انداز کرد واسه مسافرت... من خیلی میلیمتری میگزرونم 

همین که جلوی این ولخرجی بزرگ امون رو گرفتم و مدیریت میکنم کار بزرگی ...اونم با غلق ..با سیاست ...نه با جنگ و دعوا و غر زدن 

اینطوری عزیزم 

و برای خودت هم حتما یه پول تو جیبی بگیر ...وقتی همسرت برای خودش خرج کنه ...تو هم خرج لباس کن ...خرج آرایشگاه داری ...بگیر از همسرت ..

ده تومن هم واقعا پول خوبی ...وقتی همه چی تامین ..بجز مرغ و گوشت و .میوه ..خوبه واقعا 

من خودم بودم با پنج تومن خرج رو می بستم مابقی رو پس انداز میکردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان تو ویپاد قسمت تسهیلات گزینه وام برایندو برداشتن اگه کسی میدونه لطفا جواب بده من میخواستم ...

فک کنم باگ داره درست میشه عزیزم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

پیام های شما دوستان ♥️♥️♥️♥️♥️

سلام سلام عشق ترین مهربان ترین 

باورم نمیشه مستقیما میخام باهات صحبت کنم 

بهت خیلی خیلی افتخار میکنم .. تو دلم‌وقتی مطالب گزیده رو‌میخوندم میگفتم‌کاش مادرم‌مث شما بود 

کاش خونمون انقد قانون و‌نظم وحود داشت 

کاش همش با بابام دعواشون نمیشد 

جدا نمیخابید همش 

بابای منم کارگر ساختمونه کنار اون کشاورز و باغات مادرمم نگه میداره

خلاصه گفتم خوشبحال اون خونواده و‌دختراش ..🥰🥰🥰

بگذریم نسل قدیمن دیگه اینطور بهم ابراز محبت میکنن خلاصه ما نه همسرداری نه خانه داری نه پس انداز هیچی یاد نگرفتیم از هیچکدوم 

هیچییییی حتی یه اشپزی 

از لحاظ اقتصادی میخام بگم که نه پدرم نه مادرم هیچکدوم اهل پسانداز نیستن و کلا ریخت و‌پاش بابامم ماشلله مهر طلب دهن بین مادرمم ساده و ریخت و پاشگر و کل حرفای خونه رو بهمه میگه

اینارو‌گفتم‌که بدونین من کلا صفر بودم قبل این تاپیک‌از نظر شم اقتصادی و‌تفکر قناعتگری 

الان تو‌پیام بعدی میگم بهتون پیام اصلیم چیه که با قلب مهربونت مسیرمو نشون بدی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹💋💋💋💋💋 

پیام های شما دوستان ♥️♥️♥️♥️♥️سلام سلام عشق ترین مهربان ترین باورم نمیشه مستقیما میخام باهات صحبت کن ...

ما پنجتا خاهریم‌ ،.. من اولی هستم 

دوتا متاهلن هردو ۱۶ سالگی شوعر کردند 

دوتام‌مجرد‌خونن محصل هستن 

منم بززگتره هستم ۲۹ سالم هست الان 

من رفتم دانشگاه درس خوندم زحمت کشیدم شبانه معلم شدم  از همون دانشجویی حقوق میگرفتم ولی خب دریغ از پس انداز یه قرون 

حتی موقع تسویه با داشنگاه النگوهای خاهر کوچیکامو ‌فروختیم و من دانشگاهو‌تسویه کردم فارغ التحصیل شدم . 

خب از بچگی خیلی نمیدونستم خرج کردن لباسای نو همیشگی پوشیدن چیه دوس‌داشتم با حقوقم خوب بگردم خوب بپوشم تازه روزای خوب و شیرین با درس خوندن خودم‌نصیبم‌ شده بود . 

خلاصه از ۲۳ سالگی اومدمو رفتم دبیرستان معلم رسمی بودم تا الان 

با وام پنجاه میلیونی  پراید خریدم سال ۹۸  .. بعدها چنتا النگو .. بعدها بورس

البته این بین یچیزی داخل پرانتز بگم ( قبل اینکه برم ‌بورس دوس پسرم‌اون‌موقع گف برو باهاش نیم سکه بگیر رفتم ۱۳ تا نیمسکه گرفتم‌و‌هزار دلار هم‌گرفتم بعد دم عید بود گف ببر بفروش بخاطر مسایل سیاسی انگار رابطم باهاش خراب شد اونم نخاس مثلا بنفع من بشه منم هیچی سردرنیماوردم سال ۹۸ بود رفتم فروختم گاهی هی میشینم‌حساب میکنم میگم الان‌کلی پول میشد خیف حیف حیف ولی خب نه تصمیم خرید شبامن‌بود نه فروشش بازم بیخیال میشم )   

تصمیم گرفتم سال ۴۰۰ پرایدو‌ عوضش کنم اذیتم کرد سرمار رفتنی ؛ مدلش ۸۸ بود . فروختم‌همه چیمو مامانم النگوشو‌فروخت دادم کوییک گرفتم که الانم دارمش . برا کوییک‌هم دوتا وام‌برداشتم یه پنجاهو یه  ۴۰ . از چهل اضافه اوردم ۲۰ تمن دادم دستبند اونم‌چند سال پیش باز عوضش کردم‌کردم‌سه تاالنگو اونارم‌پارسال فروختم بینیمو عمل کردم . یه ایفن هم‌ همزمان تقریبا با عمل بینیم گرفتم‌گوشیم خیلی ادا  دراورد زشت بود سرکارم‌و‌تو‌کلاس هی خاموش بشه 

به ایفون چک داد بابام ، با یکم پیشپردتخت که از پول عملم‌اضافی میوومد ، دوتا چکش پاسشده مونده دوتا چک یکی شهریور یکی هم‌اذر مونده دیگه تمومه هر کدومم ۷ میلیونه . 

ما پنجتا خاهریم‌ ،.. من اولی هستم دوتا متاهلن هردو ۱۶ سالگی شوعر کردند دوتام‌مجرد‌خونن محصل هستن منم ...

تازه تازه دارم‌بخودم‌میام‌که‌کاش یه خونه نقلی میگرفتم این‌مدت انگار ادم بزرگتر که میشه دلش این‌چیزارو‌بیشتر میخاد   😢مخصوصا که من شهر زیاد رفتو امد دارم بابت دکتر خرید و خودمون اونجا خونه نداریم خیلی سختمه

میگم‌کاش خونه میخریدیم که کم کم بعد اشنایی با تاپیک و شما عشق من : بخودم‌گفتم‌خودت‌مگه چته خونواده وسعشو ندارن‌خودت دست بکار شو بخودم اومدم دیدم ای دل غافل شده ۲۹ سالم سرمایه چی‌داری حالا ؟ ماشین کوییک‌یه ایفن یه لپ‌تاپ یه بینی عملی😁🤦🏻‍♀️/

چندوقت پیش کفتم برم‌اداره ببینم وام‌چی‌هست ؟ دیدم‌وام  صد تومنی تموم شده ولی یه مرابحه پنجاه تومنی میدن اونو درخاست دادم و بابتش ولی باید بدهی بانکی نباشه منم قسطام عقب افتاده بود ( ینی ببین از بس بی مدیریتی میکردم قسط وامامم عقب میموند )

خلاصه یه دستبند ۵ گرمی داشتم که تنها موجودی طلای من همین بود رفتم فروختم بدهی بانکارو‌دادم‌گفتم‌ میارزه پنجاهو‌میگیرم بعذش دیگه / ۵ تومن بدهیا بود پول

دستمبد ۱۲ تومن شده بود باقیشم باز خرج شد رف الکی الکی 😑الانم منتظرم گفتن بزودی این‌پنجاه میاد بحسابم دیروز پیام دادن که بعد ازظهر واریز میشه ولی خبری نشده فعلا میدونم که هیمنروزا میاد بحسابم   

16:01:28 | 

خانما فعلا تو کیف پول میلی پول نریزید

پشتیبانی گفتن بانک مبدا که رسالت هست به مشکل خورده و تا برطرف شدن مشکل باید صبر کنیم..

خلاصه فعلا وام ویپادو با کیف پول میلی گلد نقد نکنید یا فعلا طلایی که خریدینو نفروشید چون امکان برداشت فعلا وجود نداره و مشخص نیست چقدر طول بکشه

تازه تازه دارم‌بخودم‌میام‌که‌کاش یه خونه نقلی میگرفتم این‌مدت انگار ادم بزرگتر که میشه دلش این‌چیزار ...

جواب دوستمون ♥️♥️♥️

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️ 

قربونت برم من عزیزم شما به من لطف داری ♥️

از پیامات تا جایی خوندم که الکی الکی پول حروم کردی متاسفانه از این شاخه به اون شاخه پریدی 🙁

دختر خوب من قلبم سنگین شد  به خاطر این سهل انگاری و بی مدیریتی 🤦

حیف زحماتت نیست فدات شم ؟

حیف نیست اون هم به قول خودت شب بیدار ماندی و درس خوندی و الان برای خودت حقوق بگیر هستی ولی نمیدونی چه طور پس انداز کنی ؟

اونجایی که گفتی طلا فروختی ..وام رو تسویه کردی 🤦

یا طلا فروختی بینی عمل کردی 🤦

وای بر من ... یعنی هیچ کس نبود بهت بگه چیکار کن ؟

چکی آیفون گرفتی ...دستبند فروختی کردی النگو گرفتی ...طلا فروختی بینی عمل کردی ..😥

وقتی هنوز به ثبات مالی نرسیده بودی آیفون گرفتی ...وقتی هنوز به ثبات مالی نرسیدی هی طلا گرفتی و عوض گرفتی ....صدرصد اجرت دار بوده 

وقتی هنوز درست به ثبات مالی نرسیدی رفتی عمل بینی ...این یعنی اینکه اعتماد به نفس پایینی داشتی 🙁

میتونستی الویت بندی کنی ...و دست به طلاهات نمیزدی 

شاغل هم بودی به راحتی میتونستی بری عمل کنی 👌

یا عزیزم هیچ میدونی که سه بار طلا رو بگیری بفروشی ..عوض کنی ..دیگه صفر میشه ؟

خلاصه که دوست من مدیریتت از بیست یک هم نبود ...سعی کن به خودت بیای 

کار کردن مهم نیست ...مهم اون مدیریت است که تو چطور بتونی مدیریت کنی ...پول رو پول بذاری 

الان تو شش سال که سابقه ی کار داری ...فک کنم مجرد هم هستی ...کم کم یه واحد نقلی باید داشته باشی ....شش سال کم سالی نیست عزیزم 

مابقی مطالب رو هم باز میام میخونم عزیزم ❤️ 

البته ببخشید اگه رک حرف میزنم 

ناراحتم میشم وقتی میبینم یکی این ه

مه تلاش میکنم ..ولی برای چی ؟معلوم نیست🙁

ممنونم معصومه جون، عالی بود بعضی از افراد تو زندگی ما ، حامی هستند ، بعضی تاثیری ندارند .بعضی اما تر ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

دقیقا همینطور 

راستی سما جون دیروز پیامت رو خوندم گفتی خبری از پست مفید و بلند نبود ...صفحه ی ۱۴۳۵سه تا پشت سر هم پشت گذاشتم 

بعد اون هم کلی نوشتم از اینور ...

ولی من این شیوه زندگی رو نمی‌پسندمخیلی خساستهباگت دیگ چیه ک بردی قائم کردیمن خودم جایی برم غذا کم با ...

من جایی برم غذاکم باشه میخورم تاتموم بشه آخه یباریه جادعوت بودیم خانم خونه خیلی حسیس بودغذاکم درست کرده بود ماهم مراعات کردیم کم خوردیم اضافه زد به همسرش میگفت دیدی چقدرغذازیادپختم اضافه هم اومد

سلام دوستان تو ویپاد قسمت تسهیلات گزینه وام برایندو برداشتن اگه کسی میدونه لطفا جواب بده من میخواستم ...

من الان چک کردم بود 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام عزیزان وقت همگی بخیر باشه 

راجع به بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار سوال داشتم 

اینجا یه نمونه شو گفتین که خدایی نکرده اگه فرد فوت کنه بعد از فوت به بچه هاش تعلق میگیره خواستم ببینم همون ۱۴ درصد هستش ؟

در کل چون سر پرست خانواده بیمه داره و ما تحت پوشش هستیم از لحاظ درمانی دیگه نیاز نداریم همون ۱۴ درصد رو بزنم ؟

کسی می‌دونه فرق ۱۴ درصد و ۱۸ درصد چیه؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

پشتيباني تماس گرفتم ٦ماهه برآيند برداشتن

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23
2810