2777
2789
سلام دوستان این تسهیلات زیپاد به چه صورته و چه مبلغی باید بذاریم تا وام بهمون تعلق بگیره؟من دو سه ما ...

سلام عزیزم من در مورد زیپاد نمیدونم یک دوستی با نام کاربری محیط هستن که ایشون در مورد زیپاد اطلاعات بیشتری داشتن 

@محیط۸۶    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم آفرین به تو که پست همسرداری و اجرا کردی...برای پس انداز و پیشرف ...

مرسی عزیزدلم زنده باشی انشاالله چشمممممم😍خودمم یکم اقتصادی بودم اما خداروشکر ک با شما و این تاپیک آشنا شدم الان خیلی انگیزه ام زیاد شده هدف کوتاه مدتم خرید طلاهای پی در پی هست هرچه بیشتر بهتر و بلند مدت هم خونه...و ب تعویض ماشینمون هم فک میکنم...دعا کنید برام انشاالله ک شما وهمه خانومای این تاپیک حاجت روا بشن سر نماز دعا گوی همتون هستم انشاالله همگی باهم ب هدفهامون برسیم...

واینکه من تو جهیزیه ام میز غذا خوری برنداشتم ک ب گردن همسرم بود الان دارم ازش کم کم پول میگیرم تا جمع کنم بخرم اینم ی هدف کوتاه مدت دیگه❤️❤️

سلام عزیزم من در مورد زیپاد نمیدونم یک دوستی با نام کاربری محیط هستن که ایشون در مورد زیپاد اطلاعات ...

عزیزم حقیقت منم از وامش استفاده نکردم 

ولی پیامش میاد که بعد از ۳ماه میتونید دوبرابر میانگین حساب ۱۰میلیون وام بگیرید بنظرم باید میانگین ۳ماهه حساب به ۵میلیون برسه

این همیشه حرف و اعتقاد همسر من هست میگه همیشه باید به اندازه کافی پول تو کارت هر دو تامون باشه اتفاق ...

در مورد پول نقد چند وقت پیش خواستم برم بازار 

کرایه ۱۵ تومن بود ...سهل انگاری کردم و پول نقد نگرفتم از باجه سرکوچه یا سوپری به هوای اینکه کارت به کارت میکنم برای راننده

کرایه رفت رو به هزار مکافات پرداخت کردم ...نت بشدت ضعیف و برنامه کلا هنک کرد...هر بار شماره کارت از راننده گرفتم نشد باز تکرار میکرد تا ۵_۶بار و راننده کلافه شد دیگه منم اب شدم

تو مسیر برگشت هم راننده اشنا از اب درومد و من چندتا اسکناس دو هزاری کهنه داشتم تو کیفم برای صدقه ....روم نشد شماره کارت بگیرم و نمیدونستم چکار کنم ...دو تومنیارو شمردم دادم به زن بغلی گفتم بی زحمت اسکناس میدی ؟؟؟گفت چراااا مگه چشه پوله دیگه ...گفتم اخه زشته پول خرد مچاله بدم اشناست...بعد خانمه با صدای بلند گفت اااااا اشناتونه؟؟؟؟😅😅😅😅😅و مطمئنم که شنید...یعنی مردم از خجالت ...اخرش بزور و با معطلی پولارو چنج کردیم و اسکناس سالم دادم به راننده ....اما توبه کردم بدون پول نقد سوار تاکسی بشم

یه مورد دیگه هم چند وقت پیش برای پسرم یه عمل یهویی پیش اومد که باید پول درشتی جور میکردیم و اصلا زمان برای فروش طلا هم نداشتیم ...مجبور شدیم کارت پدر شوهرمو بگیریم ازش خرج کنیم ...خدا خیرش بده ...واقعا پول نقد تا یه مبلغ معقولی خوبه تو حساب باشه

به به ببین کی اومده 😍عزیزمن الیسا جون پوست قدیمی من حال دلت خوبه عزیزم ❤️ ؟برقرار هستی نه فدات شم ن ...

سلام عزیزم خوبی معصومه جان پیام منم شماندیدی . نوشته بودم که ماسوپرمارکت داریم و کل خورد وخوراک ازاونجامیادحتی سیب زمینی وپیاز وگوجه .

فقط گوشت ومیوه .هزینه پوشاک و درمان ازجیبمون میدیم همسرمم دوشغله اس و خداروشکر خونه وماشین دوتا  داریم . حالا من خواستم یه مدت خرجی خونه رودستم بگیرم ۱۰تومن ازهمسرم گرفتم به یه هفته نرسیده ۴تومنش رفت منم ولش کردم تا۱۵ ام ماه نشده ۱۰تومن تموم شد   

ماخیلی خیلی ولخرجی میکنیم هیچ مدیریتی نداریم تو اون یکی پیامم نوشته بودم که وقتی میبینم همسرم خیلی برای خودش خرج میکنه  . نمونه اش باشگاه میره پروتئین فقط گوشت بوقلمون میخوره هرماه دکتر پوست ودکتر طب سنتی میره کم کم ۵تومن هزینه اون میشه هربار لباس میخواد بخره ازهرچی چندتاچندتامیخره ،  میگم من چرا قناعت کنم . چون هیچ چیزی هم به نام من نمیکنه که 

حالا به نظرشما بهش بگم بازم ماهی همون ۱۰تومن روبده من مدیریت کنم و پس اندازکنم . چون بهم گفته کاش بتونی پس اندازکنی واسه مسافرت . رفتیم  باخیال راحت خرج کنیم 

سلام دوستان،وام برآيند از ويپاد من حذف شده براي شما هم اينجوري؟

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23
بله عزیزم اگر مرد از اموال خودش چیزی رو به نام‌ همسرش کنه بدون اینکه همسرش پولی بابت اون بده هبه حسا ...

حالا توقانون یه چیزدیگم هست اگرزن این هبه رومثلابزنه به نام پدرش،مادرش،یایکی ازبستگان مطمئن وقرارداددست نویسی بنویسن که مدتی به نام طرفه وباشاهدامضا کنن ازهبه مردبیرون میاد ونمیتونه ادعای مالکیت کنه وبعدا زن طبق قرارداددست نویس ملک یااموالشو پس میگیره

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام امروز با شوهرم رفتیم دفتر خونه میخواد مغازه ای به اسمم کنه انشاالله که قراره فردا بریم دارایی و ...

ان شاالله لازمتون نشه پس بگیره اماصفحه ۱۴۵۹نوشتم براتون یه راه دیگه قانونی رو

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بله عزیزم...وام رو هم گرفتم.....باید ۱۰ میلیون ثابت توی حساب باش...تا وام ده تومنی بهت تعلق بگیره... ...

اگربلومنظورتونه ممکنه بیشتراز۱۰تومنم بده

من باراول ۶تومن وام گرفتم باردوم ۲۰تومنی فعال شد

الهی ربی ومن لی غیرک💖
از طریق اپلیکیشن ثبتنام کردی؟ میشه راهنمایی کنی؟

بله

شما به سامانه نئوبانک امید معرفی و دعوت شده اید، نئوبانک امید را از لینک زیر دریافت کنید. https://omidbank.ir 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810