2777
2789
سلام خانمای مهربونمن از کیف پول میلی گلد برداشت زدم ولی الان یک ساعته که پیامِ" در حال انجام" میده.. ...

کلا خریدهای اینترنتی همین شکلیه. پر از ریسک هست. من در هربار خریدم ۵۰ ۵۰ احتمال میدم عملیاتم با موفقیت آمیز به سرانجام برسه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جان یه راهنمایی ازتون میخام ما با فروش زمین پیش خونه وام یخورده پول می‌تونیم یه خونه نسبتا خوب  حالا شاید نه  اون صورت شیک بتونیم بخریم 

ولی شوهرم میگه زمینو میتونیم  با همین پول تو دستمون تا سقف بسازیم بقیشم خورد خورد  درس کنیم شاید دو سال بشه هم میگه دو طبقه مجوز بگیریم که  طبقه  بالا برا آینده بسازیم 

حالا شما باشین  چیکار میکنید ؟؟؟؟؟

البته بگم زمین مون یه جای از شهره که آینده دارع برا  چن سال دیگه به شدت 

برا سرمایه گذاری عالیه  

ولی بخایم خونه بخریم  امسال یجای تقریبا متوسط رو به بالا میتونیم بخریم 

خانوما اکثرتون با اخلاقیات من در مورد خوردن و خوراکی آشنا هستید😁 من و همسرم جفتمون خیلی خوش خوراکیم ...

عزیزم حرفاتون درسته اما اون قسمت که گفتین کسی که از بچگی به کم خوردن عادت داره سالمتره مخالفم من خودم اصلا نمیتونم غذا بخورم ینی معده ام واقعا جا نداره با هزارتا مکمل میتونم خوب بخورم اما واقعا از لاغریم کلافه ام‌ حس میکنم به بدنم خیلی ظلم کردم🙂

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
قربونت برم خوشحالم که منو یادته عزیزم♡کار خاصی نکردم بیام گزارش بدم عزیزم..فقط چندوقت پیش پست گذاشتم ...

خواهر ، تقریبا ۹۵٪ از ماشین مدل پایین شروع کرده اند. تازه ماشین مدل پایین که از لحاظ فنی زیاد تعریف نداره یک مزیت هایی داره؛ شما رو مکانیک میکنه. هربار یک جاش خراب میشه و شما با قطعات آشنا میشید. یک روز مکانیکی. یک روز جلوبندی. یک روز باطری سازی...

اینجور ماشینا لامصب خیلی پر برکت هستن. همه جا باهاش میچرخی با دل خودش. صبح پا میشی و می بینی که راه نمیره هولش میدی تا تعمیرگاه  

عزیزم حرفاتون درسته اما اون قسمت که گفتین کسی که از بچگی به کم خوردن عادت داره سالمتره مخالفم من خود ...

سالم خوری بهتر از پرخوریه. چاقی و اینکه اشتهات خوب باشه و هرچی می بینی بخوری کلی عوارض داره؛ ساده ترینش کیست و ...

سلام خانمای مهربونمن از کیف پول میلی گلد برداشت زدم ولی الان یک ساعته که پیامِ" در حال انجام" میده.. ...

شبا میشه 

و در ساعاات خاصی از شبانه روز انجام میشه،صبور باش☺️

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شممبارکتون باشه عزیزم ❤️ انشالله چرخش براتون بچرخهاونطور نگو عزیزم ...ناش ...

خیلی هم عالی تو بی نظیری دخترررر مرسی از زحمت و وقتی که میذاری 

خدا قد چندان نصیب قلب مهربونت کنه عشقممم🥰😍🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام دوستان این تسهیلات زیپاد به چه صورته و چه مبلغی باید بذاریم تا وام بهمون تعلق بگیره؟

من دو سه ماهی هست برای پسرم افتتاح حساب انجام دادم اما هر بار چک میکنم نوشته میانگین حساب شما کمه ، مگه نمیگه دو برابر میانگین موجودی سه ماهه وام میده خب چکار داره من موجودیم چقدره باید دو برابرشو بده دیگه مگه نه ؟

ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

@مامان_سبحان7    

یه سوال دیگه موجودی کیف پول و قلک چه کاربردی دارن؟

خیلی هم عالی تو بی نظیری دخترررر مرسی از زحمت و وقتی که میذاری خدا قد چندان نصیب قلب مهربونت کنه عشق ...

صد چندان 

سه بار خوندم هی با خودم میگم این چیه من نوشتم فهمیدم به جای صاد قاف تایپ شده😅😅😁

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام و شب بخیر به همگی من امشب بیخوابی زده به سرم و گفتم یه کم بنویسم برای عزیزان دل❤

خانمها دوستان عزیزم من بعنوان یه خواهرکوچکتر ازتون میخوام لطفا لطفا همیشه شکر گذار خدا باشید هیچوقت ناشکری نکنید چون انسان وقتی نعمتی رو از دست میده موقعیتی رو از دست میده تازه متوجه میشه ای دل غافل من چی داشتم و قدر نمیدونستم😐

میخوام از سرگذشت یه آشنای خیلی نزدیک براتون بگم که با ناشکری کردن که من به عینه میدیدم الان تو چه موقعیتی هستش

این عزیز ما یه یه خونه ی ۷۰متری بسیار شیک و اکازیون و خوش نقشه داشتن جوری که هرکس میرفت خونشون محال بود عاشقش نشه ولی من هرگز تو این خانم شکرگذاری و رضایت رو نمیدیدم و همش خودشو با خیلی بالاتر مقایسه میکردن😐

منم میگفتم عزیزدلم من با پیشرفت و ارتقا موافقم ولی آخه به چه قیمتی تو الان تمام فکر و ذکرت رو درگیر کردی هیچ لذتی از این خونه نمیبری تو پس اندازتو انجام بده انشالله خدابخواد به موقعش خودش یکی بهتر از این سر راهتون قرار میده

خلاصه گوش نداد و خونه به اون خوبی رو مفت فروخت به خیال اینکه بره بهترشو بخره الان نزدیک یکسال خونه گیرش نیومده نتونسته بخره نزدیک بازگشایی مدارس و هزار و یک جور کار واینا از این بنگاه به اون بنگاه😥

امروز میدونید چی میگفت؟میگفت بخدا دیگه افتادم گریه و گفتم خدایا میدونم اینا همش نتیجه ناشکری خودم بوده😐

خلاصه عزیزان دلم اگه بچه های سالمی دارید خدارو روزی هزار بار شاکر باشید💗

اگه سقفی بالای سرتون هست بی منت صاحبخونه نشستید خدارو شاکر باشید💗

اگه یه وسیله نقلیه دارید که راحت باهاش تردد میکنید خداروشاکر باشید💗

و از همه مهمتر خدارو بخاطر نعمت بزرگ سلامتی بسیار شکر کنید💗

خیلی از ناکامیهای ما در زندگی حاصل عدم شکر گذاری هست تلاشتون رو کنید و نتیجه رو بخدا بسپارید همه چیز در زمان معین ومقدرخودش درست میشه💗💗💗

دخترااا اینم انگشتری که دیروز گرفتم و عکسش نمیومد🤩🤩قسمت تک تک دخترای گروه

قربونت عزیزم ممنون از دعای قشنگتواسه من که ۹ سال طول کشیدخیلی از دوستام بعد از لیسانس واسه ارشد رفتن ...

فدا سرت عزیزم.. عمرمون میگذره اما به خوشی بگذره خیلی چیزا حسرت نشه واسمون.. 9سال تلاش کردی بقول معصومه جان تلاش کن و بقیه عمرتو طلاش کن☺️😍🌹یعنی نهایت چند سال شهر غریب تلاش میکنی بقیه طبق دلت آرزوهات زندگی میکنی.. نه مثل من ک 5ساله پیگیر رفتنم اما همین زبان موندم و انگار چیز گنده ای سر دلمه و احساس میکنم عمرم همینجوری تباه میشه.. بگذریم ان شاء الله ایران خودمون هم آباد بشه و خیلی چیزا حسرت نشه واسمون😅😵‍💫وشما هم موفق باشید 🌹

2810