سلام و شب بخیر به همگی من امشب بیخوابی زده به سرم و گفتم یه کم بنویسم برای عزیزان دل❤
خانمها دوستان عزیزم من بعنوان یه خواهرکوچکتر ازتون میخوام لطفا لطفا همیشه شکر گذار خدا باشید هیچوقت ناشکری نکنید چون انسان وقتی نعمتی رو از دست میده موقعیتی رو از دست میده تازه متوجه میشه ای دل غافل من چی داشتم و قدر نمیدونستم😐
میخوام از سرگذشت یه آشنای خیلی نزدیک براتون بگم که با ناشکری کردن که من به عینه میدیدم الان تو چه موقعیتی هستش
این عزیز ما یه یه خونه ی ۷۰متری بسیار شیک و اکازیون و خوش نقشه داشتن جوری که هرکس میرفت خونشون محال بود عاشقش نشه ولی من هرگز تو این خانم شکرگذاری و رضایت رو نمیدیدم و همش خودشو با خیلی بالاتر مقایسه میکردن😐
منم میگفتم عزیزدلم من با پیشرفت و ارتقا موافقم ولی آخه به چه قیمتی تو الان تمام فکر و ذکرت رو درگیر کردی هیچ لذتی از این خونه نمیبری تو پس اندازتو انجام بده انشالله خدابخواد به موقعش خودش یکی بهتر از این سر راهتون قرار میده
خلاصه گوش نداد و خونه به اون خوبی رو مفت فروخت به خیال اینکه بره بهترشو بخره الان نزدیک یکسال خونه گیرش نیومده نتونسته بخره نزدیک بازگشایی مدارس و هزار و یک جور کار واینا از این بنگاه به اون بنگاه😥
امروز میدونید چی میگفت؟میگفت بخدا دیگه افتادم گریه و گفتم خدایا میدونم اینا همش نتیجه ناشکری خودم بوده😐
خلاصه عزیزان دلم اگه بچه های سالمی دارید خدارو روزی هزار بار شاکر باشید💗
اگه سقفی بالای سرتون هست بی منت صاحبخونه نشستید خدارو شاکر باشید💗
اگه یه وسیله نقلیه دارید که راحت باهاش تردد میکنید خداروشاکر باشید💗
و از همه مهمتر خدارو بخاطر نعمت بزرگ سلامتی بسیار شکر کنید💗
خیلی از ناکامیهای ما در زندگی حاصل عدم شکر گذاری هست تلاشتون رو کنید و نتیجه رو بخدا بسپارید همه چیز در زمان معین ومقدرخودش درست میشه💗💗💗