2777
2789
معصومه یکی از اهداف من فرصت مطالعاتی کانادا هستمیدونم دلت پاکه دعا کن بتونم امسال برم چند ماه بتونم ...

من ویزام اومد پاسپورتمو فرستادم واسه پیکاپ🙈

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان جون  وام ۲۰ ت ویپادم آن شاالله تا چند روز دیگه فعال میشه

مقداری هم  پول به حساب ویپادم هس تا وامم فعال بشه 

حالا سوالم این هس وقتی وام فعال شد و کارت را بدم با دستگاه بکشن چطور بفهمم اول وامم برداشته شده یا نه؟

چون میخام اول مبلغ وام را باضافه مقداری از موجودیم خرید کنم

و بقیه پولم را انتقال بدم به صاحبش😉

مرسی از پاسخگوییت 😘

سلام مامان سبحان جون وام ۲۰ ت ویپادم آن شاالله تا چند روز دیگه فعال میشهمقداری هم پول به حساب ویپا ...

ببهشید من جواب میدم 

اگه کارت میکشی از مبلغ وام کسر میشه تا وقتی تموم بشه بقیشو از موجودی اصلی 

دیروز ما کارت کشیدیم چند بار فقط از وام کم کرد تا تموم شد بقیش از حساب اصلی کسر شده بود

من ویزام اومد پاسپورتمو فرستادم واسه پیکاپ🙈

واای مبارکه یاسی جان.. چقد خوشحال شدم.. ان شاء الله ک همیشه موفق باشی و تنت سالم باشه و به آرزوهای خوبت برسی... منم دوس دارم برم یه روزی 😍😘🌹

واای مبارکه یاسی جان.. چقد خوشحال شدم.. ان شاء الله ک همیشه موفق باشی و تنت سالم باشه و به آرزوهای خ ...

قربونت عزیزم ممنون از دعای قشنگت

واسه من که ۹ سال طول کشید

خیلی از دوستام بعد از لیسانس واسه ارشد رفتن من اون موقع اصلا پول تمکن مالی و این چیزا نداشتم

الانم که نسل جدید آگاه تر شدن از همین لیسانس بورسیه میگیرن و میرن

خودم خیلی ترس تو دلمه فکر کن از وسط خونه خودم که اکثرا روزا توش تنهام و اختیار همه چی دستمه و اصلا یخچال نمیدونم چجوری پر میشه باید برم خوابگاه تو یه اتاق مشترک با بقیه 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
معصومه یکی از اهداف من فرصت مطالعاتی کانادا هستمیدونم دلت پاکه دعا کن بتونم امسال برم چند ماه بتونم ...

هدف داشتن خیییلی قشنگه خیلی مطمئنم به هدفت میرسی ،باانگیزه وتوکل برخدابروجلو

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام خانم ها وام بلو بهتر و زودتر یا ویپاد

سلام باهم فرق میکنن ویپاد سکه جمع میکنی تاسقف ۵۰وام میگیری بلو باراول ۱۰تومن فقط میده اونم سه ماه بایدتراکنش به حد ده تومن برسه

من ازویپادراضی بودم دوبارهم ازبلو وام گرفتم اونم خوب بود اماقسط ویپاد مثلا برای ۴۰تومن شش ماهه،ماهی ۷وخورده ای پرداخت میکردم

اینهارومقایسه وبعدانتخاب کن

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام عزیزان خوب من دیروز  ۷۶۵۰ پول داشتم از اونجای که دوست داشتم یه انگشتر ورساچه بخرم هم یه مقدار گرم بیشتر بتونم بخرم  حدودا ۹ میلیون رو قسطی برداشتم طلا تقریباً ۴ گرم شد 

چون اجرت انگشتره بالا بود ولی بازم طلافروشی گفت موقع تسویه بهت تخفیف میدم 

خوب من خانه دارم  ولی کلی وام خونگی خودم میزارم که  اقساط بیشترش آشکارا و شوهرم میدع و اینکه مثلاً رفتم پی ار پی برا موهام یه تومن شد به شوهرم گفتم ۳۵۰۰ شده ..

دو ونیم اینجا دو میلیون وام ویپاد و یه تومنم وام خونگی داشتم 

و چن سوت طلا. مه همش شد ۷۵۰۰ برا دیروز  و برا مابقی قسط طلا فروشی هم هم مقداری قرعع دارم هم اینکه وام ویپاد تسویه میکنم دوباره میگیرم که بدم بدهی طلاهام چون میخام تا دو سه ماه این نه تومنو تسویه کنم .. دستبند ورساچ بردارم درستع اجرتش بالاس ولی منم حداقل تا سال دیگه قصد فروش ندارم و اینکه هر موقع هم بخام بفروشم پولع برام  من بیشتر جمع کردن بالا بردن گرم طلاهام مهمتره.  .. طلافروشا هم طلا دست دو قسطی نمیدن اصلا .

و اینکه من بسیاااااار مادر مدیریت گری دارم 

الان که تاپینک میخونم میفهمم واقعا مادرم چقدر مدیریت گر بودع ...یه چندتا تیکه کلام داره 

مثلاً میگم مامان ۵۰ تومن برا  فلان چیز که چیزی نیس 

میگه مامان جان ۴تا ۵۰ تومن  ۲۰۰ تومن آدم میده یه زخمی از زندگیش 

واز مدیریتش بگم  خورد خوراک بسیار اهمیت میده ولی با مدیریت مثلا گوشت مرغ ماهی نمیاد تیکه بزرگ زیاد بپزه میاد کوچیکتر می‌کنه که یه وعده بیشتر پروتین بخوره 

تیکه کلامش هم اینه میگه کمتر بخور ولییی همیشه بخور

2810