2777
2789
درسته معصومه جون یادمه گفتی ولی اون موقع فکرم این بود همسر خوبی براش باشم و از افسردگی نجاتش بدم.😁 ...

ماریتان جان همسر شما اخلاق های همسر منو داره

شاید بعضی از دوستان درک نکنند که ما چی میگیم و یا فکر کنند که ما بی سیاستیم😁😜🤭

ولی بعضی از مردا به هیچ صراطی مستقیم نیستن 

نمونش همسر خودم 

چون از بچگی مادرشوهر خدابیامرزم در گوش پسراش خونده یک سر سوزن بنام زن نکنید

همسرتون رو از دخل و خرجتون باخبر نکنید که توقعش بره بالا و... 

دقیقا تا حرفش میشه تمام حرفای مادرشوهرمو بهم میزنه 

هشت ساله دارم روش کار میکنم از چهار روش معصومه جون استفاده کردم😜

بگی نگی یه نمه بهتره تا اوایل ازدواج

به زبون راحته ، ولی ادم پای همچین آدمایی پیر میشه وجدانا🥲😓😅

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما روزتون پر از خیر و‌برکت ☘️☘️☘️☘️

نظرتون درباره این قسمت از وام اعتباری اسنپ چیه ؟ تصمیم دارم باهاش سکه اینا بخرم از فروشگاهاش 

زنگ‌زدم‌پشتیبانی گف ( اون پرداخت نقدی که ۸ تومن هست رو موقع برداشتن وام نمیدی ، موقع خریدات به نسبت هرخرید یه درصدی هم از اون ۸ تومن رو باید بپردازی ) 

عزیزای دل کسی تا خالا برداشته ازینا ؟ یا بنظرتون صلاحه اینطوری برداری سکه و طلا انلاین بخری ؟

ماریتان جان همسر شما اخلاق های همسر منو دارهشاید بعضی از دوستان درک نکنند که ما چی میگیم و یا فکر کن ...

درسته محیط و روش تربیتی خیلی تاثیر داره. همسرم تو محیط کاملا مردسالار بزرگ شده خب براش سخته خرج و مخارج دست زن باشه و... حالا من تو محیط کاملا برعکس بزرگ شدم.  تو خانواده ما، مثلا  مادرم و خواهرام خونه ها اکثرا به نام خودشونه یا حداقل سه دنگ به نامشون خورده.  اینجا اگه بفهمن مردی اینکارو کرده مثل لکه ننگه روی پیشونیش و اصلا نمیتونن قبول کنن. اگرم کسی اینکارو بکنه حتی بین خانما دیدم یه طوری صحبت میشه انگار آقاهه از فضا اومده و یا کار اشتباهی کرده!  با اینکه همسر من سعی میکنه شبیه اطرافیانش نباشه ولی بازم خواه ناخواه روش تاثیر میذاره و نمیذاره من کلا امورو به دست بگیرم 

ممنون ریحانه بانو جان من اون پنجاهو از ویپاد برنداشتما😁اونو از محل کارم‌گرفتم سودش ۱۲ درصده با بازپ ...

اره نظر من اینه زودتر طلا بخر اگر مصرفی نداری پس بدون اجرت زیر 12 درصد هر چی کمتر بهتر 

نیم ست بگیر خیلی شیکه و بروز انشالاه پیدا کنی 

سکه هم تمام خوبه منم جزو هدفای امسالم هس هنوز نخریدم انشالله اگر خریدی دست راستت زیر سرمن😁🤲 

ولی چون میگی طلای مصرفی نداری بنظر برا استفاده بخر ک انرژی بگیری وقتی میبینیشون🤩

درسته محیط و روش تربیتی خیلی تاثیر داره. همسرم تو محیط کاملا مردسالار بزرگ شده خب براش سخته خرج و مخ ...

عزیزم اینو خیلی جاها دیدم حتی خودمم که میگفتم من ب هیچ رسومی اهمیت نمی‌دم ومهریه و طلا و جشن وهیچی نخواستم وبا وجود بیکار شدن شوهر خودم ایستادم با حقوقم برای ساخت ۲واحد تو شهرشون،ولی وقتی گفتم من هزینه کردم همه چی نصف نصف باشه برگشت گفت میخواستی نکنی اینجا رسم نیست،این حجم از بی منطقی رو درک نمی‌کردم تا الان تمام اقساط خونه ها خودم دادم،کابینت ،کناف کمد دیواری و...خودم زدم در حالی که میدونستم واحد بزرگتر و قیمتی تر برای اونه،فعلا میگه دو دنگ چون دید کوتاه نمیام. از ما انتظار میره بخاطر حفظ خانواده از حقوق خودمون بگذریم بخاطر حفظ بنیان خانواده و مراقبت از روان بچه هامون کوتاه بیایم ولی ما آروم آروم تغییرات رو ایجاد میکنیم برای آیندگان.ما مادران میتونیم فرزندانی تربیت کنیم که فارغ از دختر و پسر بودن به حفظ حقوق همدیگه وخصوصا خودشون پایبند باشند.به امید خدا 

عزیزم اینو خیلی جاها دیدم حتی خودمم که میگفتم من ب هیچ رسومی اهمیت نمی‌دم ومهریه و طلا و جشن وهیچی ن ...

فداکاری واسه مرد جماعت اشتباه بزرگیه چون اصلا همچین چیزی واسشون تعریف نشده که قدرددان باشن تعبیرشون اینه که حتما نمیفهمه یا ارزشش در همین حده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مرسی زهرا جون ؛ دقیقا خیلی ادم استرسی هستم و ..تااونجاشو‌متوجه شدم که کفتی نیم ستو زنجیر تا حد ۳۰ _۳ ...

ببخشید عزیزم

شب بود قسمت ریاضی مغزم خاموش بود. 😁

تا ۳۵ الی ۴۰ میلیون برو یک نیم ست گوشواره و پلاک با زنجیر بخر البته دست دوم و جمع همه سودی که طلا فروش میگیره بیشتر از ۷ درصد نشه 

بقیه رو بذار ویپاد سکه جمع کنه

تا زمانی که وام بعدیت جور بشه سکه های ویپاد به اضافه پس انداز های تا اون موقع ات، مبلغ قابل توجهی شده

با وامت و پس انداز ها و وام ویپاد ( حالا هر مبلغي که فعال شده)

اگه اشتباه نکنم جمع همه اش ۵۰ الی ۶۰ میلیون میشه

میتونی یک سکه امامی سال ۸۶ بدون خط و خش

و یک دستبند و انگشتر بخری

اینطوری هم پس انداز داری هم طلای مصرفی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام همگی عزیزان

اومدم یه تجربه رو بعد از تغییر خودم باهاتون درمیون بگذارم.

گفته بودم که شاگرد خوبی هستم و هرکس هرچیزی بهم یاد بده یه اخلاقی دارم اول که تا عمق حرف طرفو میگیرم و بعد هم اجرا میکنم بهونه نمیارم.(شاید چون خیلی سختی کشیدم و واقعا محتاج آموزش های شما عزیزان هستم)

دیشب من تا همسر اومد دنبالمو رفتیم خونه شد ساعت ۹:۳۰ (اگر دیده باشید تو گزارش دوم گفتم که ساعت ۵:۳۰ بیدار میشم و ساعت ۸ سر کارم هستمو مشغول کار تا شب)

سر راه همسر گفت هوس فست فود کردم. گفتم خب ازین فلافل های فله ای ها بگیر با نون باگت تا برات شام درست کنم(اگر نمیگفتم سریع میرفت فست فود و حقوق نگرفته و جیب خالی با سه تا ساندویچ برمیگشت)

گرفت نون باگت و فلافل و خیارشور و سس همش شد نزدیک ۲۰۰ت

اومدیم خونه همیشه بعد اینکه دست و رومو شستم پنج دقیقه دراز میکشم خودمو پیدا کنم و یه نفس بکشم و شروع کنم.

شام درست کردم مامانم هم(دیوار به دیواریم) اومد برام سبزی خوردن آورد شسته تمیز دستش درد نکنه. خلاصه همون اول گفتم صوفی دست به کار شو نون های باگت رو سه قسمت کردم سایزشون کوچیک بود سه تا دونه ش رو گذاشتم کنارش نون معمولی هم گذاشتم. نصف بیشتر فلافل ها رو هم برداشتم و به اندازه سرخ کردم. روغنی هم که تو تابه بود دیدم تمیزه روشو گرفتم خنک شه برش دارم.

یه مقدار از خیارشور ها هم برداشتم.

یه دیس برداشتم قشنگ سبزی، گوجه، خیارشور و فلافل ها رو چیدم.

مامانم هم نشسته بود هی غر میزد که کمتون نیست؟ برم غذا بیارم براتون. گفتم نه مادر هوس فلافل کردیم. شما هم بفرما. گفت نه من شام خوردم. (مامانم کسی بوده که طلا برای مهمان میفروخت و خونه ما همیشه کیپ تا کیپ آدم بود تعجبی نداره که من هیچی بلد نبودم خب از کی یاد میگرفتم پدرم مرد ثروتمندی بود مادرم هم بدخرج فقط تموم بچگیم یادمه همش میگفتم من نمیخوام، دارم، بخدا زیاد دارم نمیخوام، برا من نخرید😁 برعکس بقیه بچه ها)

حالا نکته اصلی اینجاست که یهو دیدم خواهرزاده م از راه دور اومد و سر شام رسید(بی خبر) مامانم فوری گفت بقیه فلافل ها رو دربیارم سرخ کنم؟

گفتم نه مامان همین زیاده. اول که یه استقبال گرم از خواهر زادم کردم پسر بیست ساله ای هست که پدر مادرش جدا شدن من خیلی بهش محبت میکنم و منو مامان دومش میدونه.

دیس رو گذاشتم سر سفره گفتم بیا خاله خودم برات لقمه میگیرم.

خلاصه یه ساندویچ با نون معمولی گرفتم برا همسرم اول

یه دونه برا خواهر زادم

فقط همین بگم جوری زیاد اومد که اصرارشون میکردم یه لقمه دیگه بخورن. کنارش ماست گذاشته بودم. مامانم هم که طاقت نیورد رفت غذا آورد ولی هیشکی نخورد گذاشتم تو یخچال. قشنگ سیر شدیم و با قربون صدقه بهشون لقمه میدادم که آخرش همسرم گفت چقدر چسبید شام امشب.

بچه ها فقط بدونید یکی اینجا هست که خیلی ازتون ممنونه

معصومه منو بدجور مدیون خودت کردی

رویاجان

مامان سبحان و همگی شما

یاس، پوران دخت، دیگه تک تک اسم بیارم خیلی میشید💗😍😘

سلام رو ماه همتون دوستای قشنگم 🥰

واقعا مدیریت پول از مقدار پول خیلی مهمتره 🤩

واقعا ازشکم فرار نمیکنه و هر چی بیشتر بخوری بیشتر طلب میکنیم همون ضربالمثل شکم رو بگیری مشتیه ولش کنی دشتیه😂

من این مته از هرماه مبلغ پول خرجی رو بیشتر گذاشتم و خب بیشترم رفتیم بیرون و خرج غذای بیکیفیت بیرون شد💁 و ب هوای پول بودن خب چن باری شام بیرون خوردیم و پول هم ک زودتر تموم شد 😁 

خب پول یارانه رو سه ماه گذاشته بودم جمع شد ب اضافه این ماه ک هنوز واریز نشده دادم گوشت گوسفندی و جگر سیاه 

این ماه هم ک واریز شد انشالله برا ماهی و بلدرچینه 🤲

با وام بلو و پارسیانام ی گوشواره جدید پنج گرمی خریدم ک اجرتش شش درصد بود🤩 

سه تومن پول شوهرم داد بهم ک قالیام رو ک خیلی وقت بود میخاستم بشورم دادم براشستن . جا رختخوابی خریدم برا مرتب شدن کمد دیواریم ک ب زودی در هم میرنم براش . 1500 هم رو پول طلا گذاشته بودم. تخت برا دخترمم تو برنامه دیوار دیدم و وپول از همین جا گذاشتم کنار. 

پول بیمه پسرم هنو واریز نشده چاله ای ک براش کندم کاغذ دیواری خونه هست 🤲🥰 

هشت تومنم با یارانه وام نوشتم با همسایه ها ک تا سه شهریور واریز بشه بدم ب کمد دیواری  البته خودم دوتا نوشتم اخریشم گذاشتم براازاد کردن طلاهام از بانک کارگشایی ک پولش هزینه دندون شده بود 😛 

بزودی ایمپلنت دندون خودمم هست ک پولش رو تو صندوق افران گذاشتم. 

انشالاه اینا انجام بشه و ذهنم ازاد بشه و پرقدرت باز طلا بخرم 😍 فعلا تا الان 8 گرم خریدم البته قسطها هم زیاده  

و اینکه من پارسال فقط طلا خریدم 

امسال ب خودم و خونه دارم میرسم و طلا خریدنم کمتر شده 

برا خودم لیزر . ایمپلنت دندان. تغذیه خوب. پاکسازی پوست و پلاژن تراپی . روتین پوستی . رو انجام دادم 

فقط لباس درست نخریدم و هی خودمو قانع میکنم چون من زود ب زود از لباس و مانتو زده میشم میخام یا نخرم یا چیز خوب بخرم تینه ک این بخش ضعیفم اما شیک دارم تو کمدم همچنان🤩🌷

بهت همیشه افتخار میکنم 👏 👏 با اینکه مجرد هستی ولی دختر خیلی عاقلی هستی ....همین طور ادامه بده عزیز ...

معصومه یکی از اهداف من فرصت مطالعاتی کانادا هست

میدونم دلت پاکه دعا کن بتونم امسال برم چند ماه بتونم بمونم

وقتی برگردم راحت هیئت علمی میشم

این همه هول و ولا برای خرید طلا هم کمک خرج برای فرصت مطالعاتی و پایان نامه ام هست

امروز رفتم بیمه پاسارگاد که بیمه عمر دارم. 

اونجا بهم یک وام تعلق میگیره 

امروز گفتن مبلغش ۱۱ تومن هست فقط بهتره هفته اول شهریور برای گرفتنش اقدام کنم. خیییییییلی خوشحالم. راحت یک جفت گوشواره دست دوم خوب میشه. 

همه اینها به قول تو سرباز های من هستن برای کانادا فرستادنم.

دارم هزار تومن هزارتومن جمع میکنم طلا میخرم که فقط ۳ ۴ ماه اروپا باشم. امروز توی خیابون هوس آبمیوه کردم. اما باز یاد حرفت افتادم. مگه کسی شکم ما رو میبینه؟ باز بر نفسم غلبه کردم و سوار اتوبوس شدم زود برم خونه شربت آبلیمو درست کنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ویپاد داره وام ۶ماه برمیداره 💔💔💔 پس باید پول زمان بیشتری بمونه

از ترف تا عمل خیلی فاصله است

بعدم میتونه مبلغ وام کمتر رو برداره. مهم اینه که سریع طلای مصرفی و پس انداز طلایی امسال رو بخره.

حتی سبک تر عیبی نداره اما بازم بخره

سلام همگی عزیزاناومدم یه تجربه رو بعد از تغییر خودم باهاتون درمیون بگذارم.گفته بودم که شاگرد خوبی هس ...

نوش جان 😍 من خودم خیلی غذاهای نونی با مخلفات رو دوست دارم خیلی اهل گوشت و مرغ نیستم برنج هم اگه بخاطر همسرم نباشه هفته ای یبار بسمه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810