2777
2789
عزیزم خب مگه اینا نوشته نیست ؟نمی‌دونم والله با کدوم اتون باشم 😊یکی میگه معصومه از همسرداری بنویس ی ...

@masumehjoon    

آبجی جونم دستت درد نکنه من کلمه ب کلمه همه پستاتو میخونم و پست همسرداریتم خوندمو اجرا کردم😜😂

امروزم در راستای ۱۳ صفر مخ همسرو زدمو یدونه سکه ۸۰۰ صوتی خریدم و چنتا چیزای کوچیک...حیف ک دستش تنگ بود وگرنه گرمی برمیداشتم انشاالله ک راهی بشه برای طلاهای بعدی، می ب و سمت ،ابجی جزئیات قناعت رو هم بگو هرکیم کلاس گذاشت خودم هستم😂عزممو جزم کردم ک حتما واحد تو سهند یا اندیشه رو بخرم❤️😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم یادم مخفی بودند و رو کردی...اکه یادت باشه اون موقع هم گفتم که اشتباه بزرگی کردی عزیزم...از ...

درسته معصومه جون یادمه گفتی ولی اون موقع فکرم این بود همسر خوبی براش باشم و از افسردگی نجاتش بدم.😁 دیگه شد تجربه برام. سرم خورد به سنگ

این یه کم مخفی رو هم که جمع کردم از شما و دوستان اینجا یاد گرفتم و دارم درس پس میدم

نمیدونم این آقایون خیلی چغرن یا من خیلی بی سیاستم که هنوز قلقش دستم نیومده و روشش رو پیدا نکردم. فقط امیدوارم خودش حواسشو جمع کنه و لازم نباشه من بهش بگم چیکار کن‌ چیکار نکن. چون میدونم که دوس داره همه پولا پیش خودش باشه انگار اینطوری احساس امنیت میکنه و خیالش راحته پول داره

انشالله منم کم کم زندگیم بیفته روی روال بیام اینجا گزارش بنویسم و از روزای خوب بگم ❤️

عزیزدلم کاملا میفهمم منظورت از دروغ چیهولی اولا به خدا توکل کن دوما مطمئن باش میشهلابد یه چیزی میدون ...

قربونت برم کاش میشد پاییز امسال سرکلاس میبودم

خیلی ذوقشو دارم نمیخوام ذوقم بره

ممنونم ازت

نه دیگه عزیزم جرات نمیکنن داشته باشند چون خیلی ریلکس و با احترام به بزرگترشون یعنی پدر مادرش میگم که ...

خدایا به من یه دارایی بده حرفای معصومه جانم رو با آب طلا بنویسم قاب کنم بزارم جلو چشم خودم و دخترام 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزم به نظر من اگه بذاری ویپاد استرس قیمت طلا دیوونه ات میکنه.به نظرم برو یک نیم ست طلا دست دوم شام ...

مرسی زهرا جون ؛ دقیقا خیلی ادم استرسی هستم و ..

تااونجاشو‌متوجه شدم که کفتی نیم ستو زنجیر تا حد ۳۰ _۳۵ بخزم ، باقش که ازونجا که گفتی ۵ تومن ازپولت میمونهذبتونی ۳ تومن بذاری روشو متوجه نشدم ( خب اگه تا سی سیوپنجدخرید کنم  بین ۲۰ الی ۱۵باز از پولم مونده ) .. ازونجا بعدشو بیشتر توضیح میدی برام ؟ مرسی ازت 🌻🧡💛

سلام دوست عزیزنظر من اینه ک بری قشنگ طلافروشیا رو بگردی و طلا با اجرت زیر ده درصد پیدا کنی اگر برا م ...

ممنون ریحانه بانو جان 

من اون پنجاهو از ویپاد برنداشتما😁اونو از محل کارم‌گرفتم سودش ۱۲ درصده با بازپرداخت ۳۶ماهه همون ۳ سالهذ، پرسیده بودم گفتن تقریبا ماهی ۱۳۰۰ میوفته قسطاش ؛ خاستم بگم این پنجاه ویپاد ( که اولین بارمم هست) بااون پنجاه که از محل کارم برداشتم کلا درمیاد ۶ وخورده ای . (من فعلا ۹ تمن از حقوقم میمونه برام اذرماه هم میشه ۱۰ تومن چکم پاس میشه دیگه)

ولی باز با توجه به استرس و‌نوسان طلا نظرت اینه که من الان برم تبذیل کنم درسته ؟ من یه شهر کوچیکم‌بخام برم میخام برم مرکز استان اونم اخر هفته میتونم برم امیدوارم نکشه روش تااون روز😑 

بعد نظرتون این بود سکه تمام بگیرم ذرسته ؟ کدوم بهتره برا سرمایه گذاری بگردم‌مثلا بدون اجرت بخرم یا همون سکه؟ خودم‌میگم چیزای مختلف ادم داشته باشه 

موجودی طلامم الان صفره 🥺

عزیزم وام ت مبارک ...به نظر من ...برو تبدیل کن الان طلا تو رنج قیمت خوبی ...پایین کشیده برای نیمه ی ...

قربونت برم 

عزیزدل اپن وام‌ویپاد نیست الان دستم اونو از محل کارم برداشتم منتظر واریزش بودم سودش ۱۲ درصده اقسلطشم ۳۶ ماهه همون ۳ سال که میوفته ماهی ۱۳۰۰ بمن گفتن حدودا .افساط اینو و پنجاه ویپاد میوفته ۶ و خورده ای کلا / من از حقوقم ۹ تومن میمونه اذر ماه به بعد هم ۱۰ تومن( یه چکم پاس میشه ) هرسالم که کمی افزایش داریم یه وامم خرداد سال بعد تموم میشه کل حقوقمو دست میگیرم ایشالا شاید ۱۴ ،۱۵باشه دریافتی ماهانم ایشالا.  

وام پنجاهی ویپاد اولین بارمه🤭

خب از طرفیم بقول شما طلا هی نوسان داره ادم مبترسه دیگه ؛ ولی خب شاید دیگه نتونم اینهمه پولو یکجا جمع کنم فکر اونم هست البته بازم صحبت کردم گفت شاید بتونیم دو سه ماه دیگه بازم بهت ۳۰ تومن بدیم 🥲

بااین وجود چی بگیرم الان و چیکار کنم ؟ 

گغتی طلای ابشده اونو اصلل سررشته ندارم باید برم و به چیاش نگاه کنمو بخرمش ؟ طلای مصرفی هم ندارم البته مجردم و محل کارم فقط یچیز ظریف دستبند مانندمیخاستم همین. 

در اخر مهربونم تو خصوصی قرار بود درصدبندی و برنامه منو بذاری تابیشتر ازین گند نزدم خودمو جمو جور کنم 🥺😁منتظرت هستم اگه اونجا سختتت من اینجا بگم یبار دیگه مخارجمو برات 

عشقین شما 💕💕💕💕

سلام عزیزم من از هر دوتاش میگیرم ولی در کل میلی بهتر ...یکی از دلایل اصلی اش که میگم بهتر داشتن رمز ...

عشقم انقد حرفات توی خونه ما طرفدار داره که شوهرم در راستای ۱۳صفر خودش  اصلا بمنم نگفت ، رفته خودش ماشین  شاسی بلند اسباب بازی خریده   گف به این نیت خریدم که سال بعد شاسی بلند‌بخریم .

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810