2777
2789
دوزتان🥰من امروز بلخره وام پنجاه تومنیم واریز شذ ؛ ☘️بنظرتون چیکارش کنم بهتر باشه ؟ نظر خودم اینجور ...

عزیزم به نظر من اگه بذاری ویپاد استرس قیمت طلا دیوونه ات میکنه.

به نظرم برو یک نیم ست طلا دست دوم شامل گوشواره و پلاک پیدا کن و بخر.

یک زنجیر هم بخرتا حدود ۳۰ ۳۵ بشه همه اش با هم

بقیه رو بذار ویپاد 

۵ تومن باقی میمونه. بتونی ۳ تومن دیگه روش بذار د ببر توی ویپاد که بشه ۸ تومن

۸ تومن توی ویپاد باشه تا آبان ماه شده ۴۸۰۰ سکه که میتونی وام ۱۰ تومنی یا اگه تا اواسط آبان صبر کنی وام ۱۵ تومنی رو بگیری

۳۰ تومن دیگه هم ما میگیم اواسط آبان دستت میاد. جمعا تا الان میشه ۴۸ تا ۵۳ میلیون تومن

بتونی دو تومن دیگه تا اون موقع روش بذاری میشه ۵۰ تا ۵۵ تومن

با این تومن که حالا تلاش کن بیشتر بشه توی آبان یک سکه امامی سال ۸۶ بدن خط و خش و یک انگشتر یا اگه بیشتر شد یک دستبند یا تک النگو بخر.

به این ترتیب هم طلای مصرفی جور میشه هم پس اندازت 

فقط دیگه مراقب نفس اماره باش که سراغ طلای مصرفی نری و از اون زمان به بعد فقط پس انداز بخری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
والا از همون اول مخارج مثلاااا دست من بود چون کارتخوان مغازه ش به اسم منه ولی رسما بخش عمده درامد دس ...

آره عزیزم یادم مخفی بودند و رو کردی...اکه یادت باشه اون موقع هم گفتم که اشتباه بزرگی کردی عزیزم...از این به بعدش همسرت فکر خواهد کرد که تو در پشت گنج داری ...

که اونطوری هم شد ...ولی اشکال نداره...خوشم اومد الحق که شاگرد خودمی 😅پشتش رو خوب جمع کردی و گفتی اینارو با وام گرفتی و هنوز باید جای قسط بدی ....آفرین بهت 

فقط دیگه حواست شش دانگ باشه ...

نه نمیتونم بگم کلا بیخیال شو ...نه میتونم بگم که بچسب صدرصد به مدیریت ...و خودت رو اذیت کن 

خودت بهتر از ما میدونی شرایط زندگی ات رو عزیزم

من نظرم این بود که یه مدت بیخیال بشی ببینی خودش چند مرد حلاج 

ولی وقتی میگی که خیلی خیلی بی حساب کتاب آدم از فرداش می‌ترسه 

پس وسط این میمونه که با یه ترفندی بگیری دست خودت مخارج رو ...که حداقل کم نیارین ...پس انداز فعلا بماااند کنار 

یه مدت سر و سامان بدین به قرض تا باز از اپل شروع کنی به جمع کردن ...منتها یه مقدارشو مخفی 

بعد به اسم وام بیار وسط ...یا به اسم قرض ...نه اینکه طلاهارو رو کنی براش ...فک کنه چقدر بهش میدی که تونستی اونقدر طلا بگیری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معصومه ی عزیز و دوست داشتنی😗 ممنون از زحماتت خدا نور چشمت رو زیاد کنه عزیزم ک اینقد زحمت میکشی ...

قربونت برم دوست من ❤️ شما لطف داری عزیزم 😘 

بابت دعای قشنگت ممنونم عزیزم 

چقدر حرف قشنگی زدی  ❤️واقعا همینطور عزیزم ❤️

به اینطور آدمها هم من یه بار میگم نهایت دوبار ....دفعه ی سومی نداره دیگه از جانب من 

آدم تا خودش نخواد ...کسی نمیتونه کاری کنه براش 

فقط از این در تعجبم که آدم ...وقتی نداری رو تجربه می‌کنه 

آدم وقتی شرمندگی رو تجربه می‌کنه 

آدم وقتی خجالت زدگی رو تجربه می‌کنه ...در میان دوست و آشنا و فامیل .سر افکندگی رو تجربه می‌کنه 

.چرا عوض نمیشه ؟؟؟چرا به خودش دو سال سخت نمیگزرونه ....آدم هر چقدر هم بیخیال عالم باشه ...باز یه دونه بهونه داره که خودش رو بکشه بالااااا 

اون یه دونه بهونه بچه هاش ❤️

نمی‌دونم دیگه به قول شما ....آدم که خودش رو زده بخواب سخت بیدار کردنش 

سکه ات هم مبارک عزیزم ❤️ منم پول کافی نداشتم ...یه صد سوتی اش رو گرفتم ...انشالله که هدف های همه امون به زودی تیک سبز رنگ بخوره و کیف کنیم 😍

قربونت برم دوست من ❤️ شما لطف داری عزیزم 😘 بابت دعای قشنگت ممنونم عزیزم چقدر حرف قشنگی زدی ❤️واقعا ...

سلام به همگی دوستان جان و یه سلام مخصوص به معصومه عزیزم💋💋

خوبی قربونت برم چکار میکنی با زحمات من؟❤️❤️❤️❤️

گفتم شاید خصوصی پیامات زیاد باسه وقت نکنی بخونی اینجا پیام دادم

عزیزم هر موقع وقت کردی از اون فضای دنجی که برای کار ،درست کردی برام عکس میفرستی جهت ایده

حالا اینجا یا خصوصی هرجور راحتی

از بالکنت هم خیلی دوست داشتم عکس میدیدم وقتی میگی بالکن رو چیدم سمار رو بردم بالکن واااای دلم قنج میره😍😍😍😍عطر و بوی چای تازه دمت رو حس میکنم بانوی نور و زیبایی😘😘😘😘😘😘

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام .معصومه خانم بی زحمت یه راهنمایی بکنید که ما ۳ نفر هستیم و همسرم حدود ۱۳میلیون بهم میده برای خر ...

سلام عزیز دلم ❤️ همسرتون پول رو یه جا میدن یا خورد خورد ؟

ب لو کارت رو دارین ؟

سلام به همگی دوستان جان و یه سلام مخصوص به معصومه عزیزم💋💋خوبی قربونت برم چکار میکنی با زحمات من؟❤️ ...

فدات بشم عزیزم ❤️ خوبم به خوبیت عزیزم 😘 

چه زحمتی شما رحمت هستین 

چشم انشالله در اسرع وقت حتما میذارم براتون 

یه روز که بالکن رو چیدم برای عشق جان ❤️

عکسش رو می اندازم براتون 

دوست عزیز اگر ۵۰ میلیون رو ۳ ماه بگذارید ویپاد میتونید ۵۰ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه وام بگیرید که قسطش ...

مامان سبحان ما همه نوع وامی تقریبا به جز این ویپاد،آیا این 50مبلیون در طول این سه ماه قابل برداشت هست یا نه نمیشه برداشت کرد؟متظورم اینه ویپادم مثله رسالت و مهر و...یا نه؟

دوزتان🥰من امروز بلخره وام پنجاه تومنیم واریز شذ ؛ ☘️بنظرتون چیکارش کنم بهتر باشه ؟ نظر خودم اینجور ...

سلام دوست عزیزنظر من اینه ک بری قشنگ طلافروشیا رو بگردی و طلا با اجرت زیر ده درصد پیدا کنی اگر برا مصرفی میخای و بخری 

مثلا ده تومنش رو نگر داری و پولای خرد خرد از حقوق یا خرج خونه چیزی ک دوباره امتیاز بشه چون خب قسطش هم زیاده ویپاد و فشار میاره. 

سکه هم خوبه بتونی ی سکه کامل بگیری بزاری کنار 

بعد اینکه عزیزم بنظر من قیمت طلا الان خوبه پول وام رو نگر داری چون سود داره طلاهم میره بالا دوجا ضرر میشه 

من خودم امروز وام بلو رو با سکه های پارسیانم بردم دادم ی گوشواره پنج گرمی و اومدم خونه. 

پول وام ذو ببشتر از ده رو تو حسابت نگر ندار این نظر من بود

عزیزم به نظر من اگه بذاری ویپاد استرس قیمت طلا دیوونه ات میکنه.به نظرم برو یک نیم ست طلا دست دوم شام ...

ویپاد داره وام ۶ماه برمیداره 💔💔💔 پس باید پول زمان بیشتری بمونه

واقعا خانم بی نظیری هستی ...از وقتی برگشتی تاپیک دوباره جون گرفته..تروخدا دیگه غیبت طولانی نکنما خو ...

دختر خندان عزیزم تو لطف داری به من گلم ❤️ 

چشم دیگه طولانی غیبت نمیکنم انشالله 

راستی ازتو هم خبری نیست ها 

قدیم میومدی یه پستی میذاشتی هر از گاهی 

الان فقط خواننده شدی 😊

گزارش کار نداری بدی برامون ؟

به هفتگی هم نداشتی ...به ماهانه هم نداشتی ...حداقل به سالانه مینوشتی برامون 😉😊😘

دختر خندان عزیزم تو لطف داری به من گلم ❤️ چشم دیگه طولانی غیبت نمیکنم انشالله راستی ازتو هم خبری نیس ...

سلام عزیزم یهد خواست داشتم دوست عزیزی  درخواست کمک داشتن و بلد هم نبودن اکانتتون رو تگ کنن پی وی نام کاربری و سوالشون رو ارسال میکنم 

و اماااا در مورد خودم یادته اونروز باهم صحبت میکردیم گفتم حالا حالا هااا تو فکررر طلا نیستم چون فعلا تو شرایطش نیستم بگوووو خب

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810