2777
2789
من خیلی استرسی اون کاملا بیخیااااااال دقیقا نقطه مقابل همدیگه ایماینم خوبه کامل رها کردن ولی فعلا چو ...

هرکاری کردم نتونستم دورهمی تگ کنم

دوستان ببخشید اینجانوشتم

چقدرخوبه خودتومیشناسی

اتفاقا الان دست وبالش خالیه وقت رهاکردنه

عزیزم میدونم اینکادهاازدلسوزیته اماداری لذت خرج کردن برای عشقش روازش میگیری ومیتونه جایگزین پیداکنه منظورم این نیست خدایی نکرده برای زن دیگری خرج کنه

بیا وبه جای نقش مدیر نقدینگی منزل نقش زن وعشقش رواجراکن بزار برای شخص شماخرج کنه اونوقت به اهدافت میرسی

رها کن ورها کن😄

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم من یه مقدار پول داشتم و یخورده هم دخترم رفتیم شریکی یه انگشتر خریدیم به نیت امروز که 13 صفر.انقد طلافروشی شلوغ بود که تو صف بودیم اصلا نمیشد بادقت خرید کرد اومدم خونه دیدم تو فاکتور قسمت عیار زده 750/11

مگه نباید به جای 11،عدد 18باشه یعنی عیارش کمه توروخدا زودتر جوابم رو بدید تا سکته نکردم 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
وااای گفتی ۷میلیون و کردی کبابم 🤪خب حالا همسر کد بورسی داره چجوری میتونم برم و اینکارو بکنم من هیچی ...

کاری نداره عزیزم یا بگذارید داخل همون قدرت خرید کارگزاری مفید یا آگاه .

یا نماد صندوق های بورسی مثل افران بخرید .

نه فدات شم من اطلاعی ندارم ...دوستان راهنمایی کنن

معصومه جون هستی؟؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
هرکاری کردم نتونستم دورهمی تگ کنمدوستان ببخشید اینجانوشتمچقدرخوبه خودتومیشناسیاتفاقا الان دست وبالش ...

ممنون عزیزم سعی میکنم.

یه مدت بعد از عید خوب خرج کردم برا خودم ولی اوضاع مالی خراب شد دیگه نتونستم ادامه بدم. الانم گاهی بهش میگم مثلا این چیزارو نیاز دارم که حواسش باشه منم خرج دارم.

بگم برا خودم میخوام چیزی بخرم نه نمیگه ولی خودم دلم نمیاد خرج کنم وقتی میدونم مثلا برای قسطمون میمونیم عذاب وجدان میگیرم که خرج کنم. چون میدونم خودش اصلا به فکر قسط و..‌. نیست و بی رویه خرج میکنه 

برای وسایل خونه اصلا دلش نمیاد پول خرج کنه. برای کارش و مغازش تا دلت بخواد خرج میکنه. ولی میگم برای خونه فلان چیز لازمه میگه ولش کن همین که داریم خوبه!!! متاسفانه پدرشم دقیقا همینطوریه

❓❓❓❓❓

اگه قرار باشه هر ماه بین سه تا پنج تومن طلا بخریم و یکی دوسال هم نفروشیم سکه پارسیان باشه بهتره یا طلای بدون اجرت یا طلای گرم پایین برای استفاده ؟؟؟ 

و کدوم و موقع فروش بهتر میخرن ؟ 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
سلام دوستان گلم من یه مقدار پول داشتم و یخورده هم دخترم رفتیم شریکی یه انگشتر خریدیم به نیت امروز که ...

حواسش نبوده نگران نباش

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

حواسش نبوده نگران نباش

وای خدا کنه ته دلم یه نگرانی دارم تمام خوشحالیم رو خراب کرد

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
وای خدا کنه ته دلم یه نگرانی دارم تمام خوشحالیم رو خراب کرد

نه عزیزم باز فردا برو بگو برات فاکتور رو درست کنه . اگ مسیرش دوره ی طلافروشی نزدیک خونتون ببر نشون بده ، بگو میخوام بفروشم ، دیروز خریدم مثلا مدلش به دلم نیست . دیگه نگاه میکنه اگ موردی باشه بهت میگه . ولی نگران نباش هیچی نیست.

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بله دیگه عزیزم وام ویپاد اعتبار هست کارت به کارت نمیشه انجام داد .و اون نکته رو هم که گفتم باید رعای ...

آره ۳۰م توکارتم ریختم که حساب کار کنه..و۷م طلاخریدم ازعابر واسش کارت به کارت کردم..آره اشتباه کردم فک کردم اینطوری هم حساب میشه...

ممنون گلم وقت گذاشتی،❤️🌹

خلاصه عزیزان اینا اومدن خانواده گینگو پول شام هم نداشتند .🤦..اومدند اینجا ...چون تند تند میان دیگه ...

من هشت سال ازین بی مدیریتی ها داشتم دوسالی هست با اینجا اشنا شدم و دیگه کمتر گند زدم😂کاش زودتر باهات اشنا میشدم واقعا

چند بار خوندم متنتو.. واقعا همش حرف حق❤

هردفعه پستاتو میخونم انگاری ی تلنگر و انگیزه جدید بهم تزریق میشه❤

مرسی که هستی معصومه جون❤ممنون از رویا جون ک این تاپیکو زد و بقیه دوستان ک تجربه هاشونو میگن❤❤

2810