2777
2789

سلام خانما لطفا کمکم کنید عصر دارم میرم خرید 

من وام ۲ میلیونی ویپاد رو گرفتم یه مقدار هم تو کارتم پول هست 

عصری برم خرید وقتی از کارت ویپاد بکشم از پول خودم کم میشه یا کلا وام اول برداشته میشه؟ 

@مامان_سبحان7    

سلام صبح شنبه همگی بخیر امیدوارم هفته خوبی داشته باشید یاداوری کنم که فردا ۱۳ صفر هست کسانی که اعتقا ...

گفتین افسردگی....

چقدر از گوشی و فضای مجازی استفاده میکنید؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام همراهان قوی من ..💙💙💙

منم به نیت ۱۳ صفر دیشب سکه پارسیان ۲۰۰ سوت از فروشگاه « این‌چند » اسنپ پی خرید زدم ولی چون اعتبار خریدم‌زیاد‌نبود بعنوان قسط اول زیاد شد پرداختش / کلا ۹۰۰ قیمت سکه بود 

ماشینم یه قطعش شکسته بود مدتی بود باید میگرفتم امروز اینترنتی سفارش دادم بااینکه کرایش کمی بیشتر میشد ولی خب مناسب بود قیمت خود جنس :۲۸۵ البته نمیدونم اینو میشه حسن نیت گرف بعنوان ارتقای ماشین در اینده یا نه / این قطعه خریدم‌اونو  رو‌میگم 😁😁🥴

و تصمیم دارم‌جاکلیدی برا همون خونه نقلی که همیشه ازش میگم بخرم عصر ، چون اینترنتی پول پست خیلی بیشتر از خود جا کلیدی درمیومد میخام عصر برم‌حضوری بخرم شاید دربیاد سی چل تومن / ینی خدا اینو بهم بده عالی میشه عااالی 🥹🥹🏡🏠💝💝💝💝

ایشالا همگی باهم شاهد تحقق رویاهامون در زندگی واقعیمون باشیم ❤️‍🩹❤️‍🩹💕💕💕💕💕

خانوما یه سوال 

سکه هایی که میگیرین داخل چی میذارین که ایجاد انگیزه هم بکنه ؟ جای خاصی خریدین براش ؟ 

مثلا من میخاستم برم یدونه ازین‌پوشه دکمه دار مشکیا بگیرم مثلا که شفاف هم‌نیست و‌ معلومم نیست 

یا داخل قلک و‌جعبه خاصی میذارین یا چی ؟ 

کلا یه چیز باحال میخام باشه هی انگیزه باشه بخری بیاری بذاریش اون تو 🥲🥲🥹🤑

پودر هستش عزیزم از فروشگاه میگیری فقط تخم مرغ و آب اضافه می‌کنی ...سرچ کن عکسش رو میاره ...دیدی همون ...

معصومه جون سویا رو پودر کن یکم اب بریز بذار پف کنه بعد ادویه و تخم مرغ بزن میشه همون کتلت اسان

همینو با ۵تومن میتونی درست کنی😍

سلام دوستان لطفاً اگر کسی می‌دونه جواب بده کدوم بانک مبلغ وامش بیشتره برای خرید خودرو

بانک آینده ۲۰۰ میلیون میده

البته توجه داشته باش که بانک این پول رو تا زمان قرعه کشی در حساب شما بلوکه میکنه

بعد از مشخص شدن نتیجه ی قرعه کشی بانک پولش رو برمی‌داره

و اگر اسمت برای قرعه دراومد شما باید مبلغ درخواستی ماشین رو واریز کنید

اینجور نیست که بانک وام بده

بانک آینده ۲۰۰ میلیون میدهالبته توجه داشته باش که بانک این پول رو تا زمان قرعه کشی در حساب شما بلوکه ...

عزیزم زمان قرعه کشی اطلاع دارین‌کی هست ؟؟ ممنون میشم بگی 

بعد ما شهرمون بانک‌اینده نداره میشه اینترنتی خساب باز کنم ؟ بعد وکالتی کردنش رو باید چیکار کرد ؟ اونم غیر حضوری میشه 

مهلتش تا کی هست عزیزم ؟ 🥺🥺

درضمن من بنامم ماشین دارما اینش که اشکالی نداره ؟ شرایطثبت نامشم حتی نمیدونم🤦🏻‍♀️ 

بانک آینده ۲۰۰ میلیون میدهالبته توجه داشته باش که بانک این پول رو تا زمان قرعه کشی در حساب شما بلوکه ...

عزیزم الان سایبت بانک اینده رفتم زده بود صد‌میلیونا 

شما از کجا مطمعنین ۲۰۰ ،؟؟؟؟

عزیزم زمان قرعه کشی اطلاع دارین‌کی هست ؟؟ ممنون میشم بگی بعد ما شهرمون بانک‌اینده نداره میشه اینترنت ...

نتایج قرعه کشی نیمه ی شهریور مشخص میشه 

کسانی که پلاک فعال دارن باید ۵ سال ازش گذشته باشه تا بتونن ثبت نام کنند

اگر اشتباه نکنم هنوز برای وکالتی کردن حساب و ثبت نام وقت هست ولی دیگه اخراشه

در مورد بانک آینده هم خودم این بانک حساب ندارم و نمیدونم میشه اینترنتی کار وکالتی کردن حساب رو انجام داد يا نه .

عزیزم الان سایبت بانک اینده رفتم زده بود صد‌میلیونا شما از کجا مطمعنین ۲۰۰ ،؟؟؟؟

در گروه های خبری دیدم بانک آینده زده بود ۲۰۰ میلیون

بعضی بانک  ها ۱۵۰ بودن

بعضی ۱۳۰

کمترینش بانک مهر بود که ۸۰ میداد 

2810