2777
2789
مطمعنی همه ی پول رو باید همون موقع واریز کرد؟اینطوری که خیلی سخته فکر میکردم بیشترش میمونه برا موقع ...

عزیزم اگر فروش فوری برنده بشی،باید ظرف مدت یک هفته پول رو واریز کنید

نه عزیزم ،میگم ما خودمون ۱۰۰تومن گذاشتیم بانک تجارت هم ۱۳۰تومن حساب وکالتی یعنی کلا۲۳۰تومن،عزیزم میگ ...

بله احتمال زیاد همینطوره 

اون 130تجارت رو نپرسیدید درصورت برنده شدن به چه صورته تسهیلاتش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه عزیزان اینا اومدن خانواده گینگو پول شام هم نداشتند .🤦..اومدند اینجا ...چون تند تند میان دیگه ...

نمونه بارز بی مدیریتی همسر منه. دیروز پول توی کارت رو حساب کردیم دیدیم برا قسطا سر به سر میشه و هیچی خونه نداریم. رفتیم با اعتبار تارا ۵۰۰ تومن خرید کردیم. فقط یه روغن امروز نیاز داشتیم اونم واجب نبود برای کیک میخواستیم. چون مغازه سر کوچه خیلی گرون فروشه گفتم خودم عصر میرم میخرم گفت نه الان میرم سریع میگیرم. رفته بیرون و برگشته با دو تا روغن اونم مارک متفرقه. میگم چرا دو تا خریدی میگه ارزون بود. میگم چند خریدی میگه دونه ای ۵۵. بعد قیمت روش زده ۴۸ تومن! منم همش تو ذهنم هی میگفتم آروم باش ریلکس باش چیزی نگو ولی دیگه نتونستم خودمو نگه دارم گفتم دیروز پول نداشتیم رفتیم قسطی خرید کردیم. من اینقدر چیز نیاز دارم برای خونه که از همش زدم که پول برا قسطا بمونه بعد تو میری روغن اضافی میخری میذاری تو کابینت که چی بشه. 

دیروزم مثلا خواسته هزینه هاش کمتر بشه!یه قفسه برای مغازه ش نیاز داشت گفت خودم درست میکنم. گفتم عزیزم کوچیک بساز خیلی بزرگ نباشه،دست و پاگیره.

رفته اونجا با دوستش مشغول شده و مثلا قرار بوده ۷۰ سانتی باشه یک متر و خورده ای گرفته اندازه هاشو. باز وسیله کم آورده و مجبور شده بره بخره. میگم چرا بزرگ گرفتی میگه اخه قشنگه! من دوس داشتم سرمو بکوبم به دیوار. گفتم اره خب خیلی قشنگه. اینقدر چیزای قشنگی تو دنیا هست که من دوس دارم داشته باشم ولی پولشو ندارم و متاسفانه کارتم خالیه.

یعنی میخوام بگم اصلا فکر پولشو نمیکنه.

کارت و خرج و مخارج هم که به من نمیده که مدیریت کنم. دلش هم میدونم به چند گرم طلای باقیمونده ی من خوشه که وقتی کم آورد ببره بفروشه.

یازده تومن پیش خواهرشوهرم داشتم. امروز میگه قراره بریزه اگه لازمش نداری ببرم برای مغازه خوراکی و اینا بخرم. حالا خوراکی مغازه نهایتا سه چهار تومن میشه ها. بقیشم نمیخواد بهم بده!

منم گفتم اونو برای قسطام نیاز دارم اگه بهم ندی قسطامو خودت باید بدی. قسطام دو سه تومنه ولی بهش گفتم ۵ تومنه.

هرچند میدونم اینم میذاره تو کارتش خرج میکنه و باز میبره طلاهای نازنین منو میفروشه. 

خیلی دوس دارم طلاهام زود تموم بشن تا ببینم بعدش میخواد چیکار کنه و چطوری مدیریت شایسته ش رو ادامه بده!

دیگه کلافم کرده

نمیدونم چجوری خرج و مخارج رو بگیرم دستم

سلام خانوم ها گل  میشه منو راهنمایی کنید البته برام دلیل هم بیارید ممنون میشم 🩷🩷

ما الان ۱۳۰ میلیون داریم حالا من نظرم اینه طلا بخریم شوهرم میگه نه ماشین برای قرعه کشی ...البته ما ماشین داریم و خودم و شوهرم نمیتونم تا چند سال آینده ثبت نام کنیم باید گواهینامه یکی از اقوام درجه یک رو بگیریم که باید بعد از فروش حواله ماشین یه مبلغ هر چند ناچیز بهش بدیم برای دادن گواهینامه ش از اون طرف هم بانک گفته پول باید تا نیمه های شهریور بلوکه باشه و چون نمیخواد ۲۳۰ بزنیم و گفته ۱۳۰ بعد از آزاد کردن پول مبلغی بعنوان سود برمی‌داره اونم نمیدونم چند میلیون دقیق حالا خواستم مشورت کنم کار درست چیه ...از یه طرف میگم شاید طلا ارزون تر بشه از یه طرفم ماشین ها شانسی هست قرعه کشی ؟؟؟؟؟

بله احتمال زیاد همینطوره اون 130تجارت رو نپرسیدید درصورت برنده شدن به چه صورته تسهیلاتش

عزیزم این 130تومن یه اعتبار برا برنده شدن است یعنی در واقع برا ثبت نام بانک 130تومن اعتبار به ما میده،ربطی به بعد از برنده شدن نداره بعد از برنده شدن مثلاً اگه سورن پلاس قیمتش 460تومنه باید همه رو بدیم حتی اون 130تومن بانک تجارت

سلام خانوم ها گل میشه منو راهنمایی کنید البته برام دلیل هم بیارید ممنون میشم 🩷🩷ما الان ۱۳۰ میلیون ...

عزیزم گواهی نامه نمیخواد اینبار برای ثبت نام 

بانک هم که انگار دوستان گفتن پرسیدن گفته پول کم نمیکنیم البته مطمین نیستم

سلام خانمای عزیز برا روز ۱۳ صفر،من الان از دی *جی کالا چیزی سفارش دادم، الان دیر نیست؟

منم تازه رفتم یه جا کلیدی به نیت خریدماشین و یه مداد به نیت ادامه تحصیلم خریدم 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
سلام خانوم ها گل میشه منو راهنمایی کنید البته برام دلیل هم بیارید ممنون میشم 🩷🩷ما الان ۱۳۰ میلیون ...

عزیزم من مطمعنم که از پول کم نمیکنن امروز خودم از بانک مهر و تجارت پرسیدم و اینکه منم گواهی نامه ندارم ولی ثبت نام کردم،گواهی نامه لازم نیس 

نمونه بارز بی مدیریتی همسر منه. دیروز پول توی کارت رو حساب کردیم دیدیم برا قسطا سر به سر میشه و هیچی ...

فک میکردم مارتین جان مخارج زندگی دست خودت 

سعی کن با یه غلق بگیری مخارج رو 

الان خودت شاغلی ؟منظور مغازه رو جمع نکردی ؟

از این به بعد طوری وانمود کن که جمع نمیکنی ...بذار به عهده ی خودش جمع کردن رو ...بذار ببینه که کی ضرر می‌کنه 

ولی خودت حتما در پشت جمع کن ...از در آمد خودت ...جمع کن قرعه بذار ....البته اکه هنوز مغازه هست 

و اینکه قربونت برم همون ابتدای زندگیت بهت گفتم که مارتین 

مخفی جمع کن ...بعضی مردا نباید خیالشون راحت بشه که خانومش جمع می‌کنه 

طوری وانمود کن خرج زندگی اتون بالاست 

بهش بگو یک سوم در آمدت رو بده برای خرج زندگی امون 

یک قسمت اش رو برای مغازه سرمایه بذاره 

یک قسمت اش رو هم پس انداز آشکار کن 

اینطوری خیلی بهتر ...شاید اوایل سخت باشه ولی به راه بیوفته خوب میشه براتون از هر لحاظ 

من امروز یه سر رفتم بازار یعنی خندم گرفته بود طلافروشیا قلقله بود

هر جا هم جاکلیدی میفروختن صد نفر‌جمع شده بود

دیگه منم یه جا کلیدی خریدم به نیت واحدی‌که پیش خرید کردیم و سازنده کلابردار دراومده پولشو دادیم ۹۰ درصدشو اما یارو فلنگو بسته رفته نیمه کاره ول کرده برامون دعا کنین🥹

سلام به همه بانوان مهربان و کاردان تاپیک ایام به کام انشالله❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤منم امروز که ۱۳صفر ب ...

عزیزم این طلا از طرح های مورد علاقه منم هست

به نظرم از طرح هایی هست که با مد پیش نمیره و همیشه زیباست

کم کم گوشواره و انگشترش هم بخر. نمیدونم دستبند داره یا نه اما ستش رو برای خودت کامل کن

انشالله این خرید برات پر از برکت باشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810