2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خواهش میکنم هر که وام ویپاد از کیف پول آپ گرفته راهنمایم کنه من الان افزایش موجودی کیف پ ...

عزیزم من قبلا اینجا گفتم پشتیبانی ویپاد میگه اینکار قانونی نیست وپولتون تا ۷۲ ساعت بلوکه میشه وبعدش برمیگرده تو حساب و برای منم دقیقا بعد این تایم اومد بحسابم ولی بعضی ها هم اینجا  انجام میدن و گویا پول درجا تو حساب موجودیشون میشینه بعضی هام که مثل ما بلوکه میشن 

صفحه ۱۳۱۶ همین تاپیک را بخوانید اگر پاسخ سوالتونو نگرفتید این موارد رو در گوگل سرچ کنید👇 ✔همه چیز د ...

ممنون گلم🌹🙏🏻

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
چه جالب 😊پس اینطوری بهتر خیلی ممنون از شما دوستان عزیزم ❤️ فقط چی رو بزنم تو سایت برم پرداخت کنم ؟ه ...

عزیزم تو گوگل سرچ کنین es.tamin.ir

ازتون کد ملی صاحب بیمه میخواد و یه گذرواژه

اونا رو که وارد کردین وارد سایت میشین و گزینه ی پرداخت بیمه اختیاری یا مشاغل ازاد یا.. رو انتخاب کنین و وارد درگاه پرداخت بشین 

یه قسمتی هم سابقه هارو نشون میده و تعداد سال و ماه سابقه رو میزنه گزینه ی سوابق تلفیقی رو بزنین و سابقه رو تا اخرین روز ببینین 😊🌻

خااااانمااااا سر جدتون رعایت کنید چخبره بازم

سوال راجب ویپاد و طرح های بانکی،،،،یعنی بعضی کاربرا یه سوالایی میپرسن که ادم واقعا نمیدونه چی بگه!یعنی انگاری انتظار میره همینجا وام بگیرن اگه راه داشته باشن،توروخدا یکم وقت بزارید برید تک به تک بانک های شعبه شهرتون بپرسید که چی به چیه،،،، نمیگم سوال نکنیدا ولی اینکه مثلا یکی میاد میگه فلان بانک فلان طرح رو داره همینو برید فردا از بانک شهرتون بپرسید که ایا همچین طرحی دارید یا نه ضامن چی میخواد و بقیه سوال ها. چون شهر به شهر و شعبه به شعبه شرایط وام ها فرق میکنه...یعنی بعضی ها قشنگ تا مرحله پرداخت وام رو تو تاپیک میرن جلوووو و فقط منتظر پرداختن...

خواهش میکنم ازتون دوستان رعایت کنید سرسام گرفتیم انقدر طرح راجب وام خوندیم

سلام خانما معلمای زحمتکش و مهربون میشه بهم کمک کنیدمن 43 سالمه و تا حالا شوهرم نمیذاشت کار کنم با وج ...

سلام عزیزم 

ببین باید برای تدریس چون واقعا الان صفر هستی زمان بزاری 

الان پی دی اف کتاب های کمک آموزشی همه جا در دسترسه 

کلی فیلم تو آپارت هست که میتونی ببینی و روش تدریس رو یاد بگیری 

البته اول از همه خود کتاب درسی رو مطالعه کنید 

همه کتاب ها یه راهنمای معلم داره که برای خود معلم هاست و برای آمورش معلم ها نوشته شده میتونید اون رو هم مطالعه کنید 

البته کتاب های کمک آموزشی راحت تر توضیح دادن 

البته تکرار کنم کتاب درسی رو الویت قرار بدید 

و اینکه عربی چون برای بچه ها سخت تر خصوصی بیشتری هم نسبت به ادبیات داره 

اگه من باشم انرژیم رو میزارم برای عربی 

به نظر من حتی سال اول هم رایگان کار نکن 

یعنی شده یه حقوق خیلی کم بگو بهت بدن 

یا بگو خصوصی معرفی کنید که من هم یه انگیزه ای برای کار داشته باشم 

اگر می‌خواین استارت بزنید به هیچ وجه جلو بچه ها نشون ندید که سال اولتون هست خیلی با اعتماد به نفس سرکلاس برید 

امیدوارم موفق باشید 

خدا خیرت بده عزیزم امتحان میکنم موهای من دکلره اس خیلی سخته با شونه شپش بکشم منم پودر گیاهی سرکه شا ...

عزیزم یه چیزی میگم بهت 

من دخترم دوسال پشت همه تو مراد میگره سرش 

خیلی خیلی سرش عرق میکنه

و یه روغن گیاهی هم زدم 

گرفت

من فقط از محلول ایروپیل که داخل عطاری هس

با یه لیوان اب مخلوط میکنم با اسپره میزنم به سرش 

کیسه میکشم شب میزنم تا صب بعد حموم

اصلا ضرر نداره

فقط بعد سه یا چهار روز دوباره اسپری کن درحدی کامل سرش خیس بشع

مثل پنی سلین شیشه اش

جلد قرمز