2777
2789
مامان سبحان جان شما میدونین قضیه ۵۲ هفته چیه !؟🥲😁دنبالشم جوابشو پیدا نمیکنم اخه دوس دارم ازین قرار ...

عزیزم ۵۲ هفته رو دوستان از اول سال شروع کردن که با هفته ای ۱۰۰ هزار تومان اگر اشتباه نکنم شروع شده و هر هفته ۱۰۰ هزار تومان بهش اضافه میشه .

حالا بعضی دوستان هم هستن که فکر کنم مثلا هر ماه یا ۲ ماه یکبار پولی که جمع شده رو تبدیل به پارسیان میکنند .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ۵۲ هفته رو دوستان از اول سال شروع کردن که با هفته ای ۱۰۰ هزار تومان اگر اشتباه نکنم شروع شده و ...

اها مرسی ❤️❤️🙏🏻، یسال که  ۴۸هفتس فک کنم🤔 

که اینطور پس میتونیم برا خودمون اینطوریم چالش ایجاد کنیم باحاله 

سلام خدمت همه

یه گزارشی بدم و چند نکته اقتصادی هم بگم😁

خداراشکر مدتی هس همه پولا را تو حساب ویپاد نگه میدارم و آن شاالله تا ۱۰ روز دیگه وام ۲۰ تومنی فعال میشه برام

اگر پول هاتون تو حساب ویپاد باشه تا وام بگیرید خیلی خوبه🧡

بابت صرفه جویی در مصرف برق، وسایل پر مصرف را آخر شب یا صبح زود روشن کنید🩷

ضایعات و زباله خشک را قاطی زباله تر نکنید من جدا میزارم درخونه هرکسی نیاز داره برمی‌داره 🩵

صدقه هرروز صبح و حتی روزی دو سه بار ميندازم. خصوصا موقع رانندگی 💛💛

میوه کم و به اندازه مصرف سه چهار روز بخرید

تموم که شد دوباره دو تا سه مدل دیگه...💚

در مصرف روغن صرفه جویی کنید چون مضر هس به شدت🤎

هر شب سوره واقعه بخونید برای افزایش رزق و روزی خوبه💙

حتما تعقیب نماز عشا را بعد از نماز عشا بخونید ترجیحا با معنی

خیلی قشنگه 

یعنی اگر یبار معنیش را بخونید مطمئنا دیگه هرشب بعد از نماز عشا تعقیبش رو میخونید و باعث افزایش رزق و روزی میشه🤍

اگر کولر گازی روشن میکنید روی درجه ۲۴ تا ۲۵ تنظیم کنید 

و زیادم کولر را خاموش روشن نکنید چون برق بیشتری مصرف میکنه تا اینکه یه سره روشن باشه💚

در مصرف آب هم که دیگه همه استادید و میدونید بحران کم آبی پیش رومون هس اگر صرفه جویی نکنیم❤️

و نکته آخر موقع خرید هرچیزی خوب فکر کنید اگر حتما مطمئن بودید نیاز هس خرید کنید و قدر پولی را که با زحمت بدست اومده بدونید💜

برای پس انداز هم دقت کنید هرموقع حقوق گرفتید اول مقداریش که بنظرتون اوکی هس پس انداز کنید ک بعد بقیه ش را بزارید برای خرجی قسط و چک و.....

متاسفانه بعضی افراد اول خرج می‌کنند و اگر چیزی باقی موند پس انداز می‌کنند و اگرم نموند که قید پس انداز را می‌زنند

که به این روش برای پس انداز موفق نیستند💜

و برای چالش این ماه به لطف خدا یه سکه امامی سفارش دادم تا طی دو سه روز آینده تسویه میکنم وتحویل میگیرم  آن شاالله 

دیشب ۱۰ تومنش واریز کردم براش💜

همگی موفق و سلامت و شاد باشید😘

سلام دوستان  و معصومه ی عزیز،من حدود صد میلیون دارم میشه راهنماییم کنید که این پول رو سه ماه، نه بیشتر ، کجا بزارم که بهم وام بدن با درصد مناسب و اینکه میتونم ماهانه حدود ده دوازده میلیونم به این مبلغ اضافه کنم ، اگر وام یا طرح بانکی خوبی میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید🙏🏻

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
چون لینک هست اینجا ارسال نمیشه عزیزم درخواست دوستی قبول کن وبااین لینک توی تلگرام کپی کن ایدی منشی ث ...

باشه عزیزم قبول میکنم . ممنونم ازت انشالله مشکل منم حل بشه هرچی ازخدامیخوای بهت بده دوست خوب 

من هر روز مصرف مبکنم چون رژیمم موهام زیاد میریخت الان کم شده اونایی که ریخته داره در میاد

ولی یه مدت که ریزش موهاتون برطرف شد کم کم کمش کنید چون یهو قطع کنید و یه شامپودیگه بزنید بازم میریزه 

خدا خیرت بده عزیزم امتحان میکنم موهای من دکلره اس خیلی سخته با شونه شپش بکشم منم پودر گیاهی سرکه شا ...

سلام عزیزم 

اصلا نگران نباش یه راهی بهت میگم تضمینی 👌من خودم یه دختر موبلند فرفری دارم وقتی موهاش شپش گرفت داشتم سکته میکردم رفتم داروخانه یه محلول ضد شپش پریم بهم داد یعنی باورم نمیشد انقدر سریع اثر داشته باشه منم همه راهها رو رفته بودم جواب نمیداد فقط قبلش لباساتون و ملحفه هاتون همه رو بشور چون روی اینا ممکن زنده بمونن دوباره مبتلا بشید . یه شب تا صبح محلول میزنید به موهاتو روشم کلاه نایلونی میکشی تا صبح حتی تخم ها هم از داخل نابود میشن دوسه بارم شونه ای که داخل خودش داره رو بکشی تمومه البته من از ترسم دوبار انجام دادم . موفق باشی 😉

دوستان میشه در مورد وام ویپاد منو راهنمایی کنید هیچ اطلاعی در موردش ندارم ممنونم

صفحه ۱۳۱۶ همین تاپیک را بخوانید اگر پاسخ سوالتونو نگرفتید این موارد رو در گوگل سرچ کنید👇

✔همه چیز در باره تسهیلات ویپاد

✔ویپاد نینی سایت

✔وام ویپاد نینی سایت

عزیزم ۵۲ هفته رو دوستان از اول سال شروع کردن که با هفته ای ۱۰۰ هزار تومان اگر اشتباه نکنم شروع شده و ...

سلام عزیزم با هفته ای ده هزار تومان شروع کردن هر هفته ده هزار بهش اضافه میشه 

فکر کنم سه شنبه ی گذشته هفته ی 26بود و دوستان260هزار تومن انداختن قلک

@arezoyenazdik    

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
سلام عزیزم با هفته ای ده هزار تومان شروع کردن هر هفته ده هزار بهش اضافه میشه فکر کنم سه شنبه ی گذشته ...

درسته عزیزم چرا من فکر کردم ۱۰۰ هزار تومان هست . 😂😂😂😂

میخواستم همتون رو یک ساله میلیاردر کنم ها . 😀😀😀😀😀

2810